chaos... 15 Napisano wtorek o 11:47 tutaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 315 Napisano wtorek o 11:50 Okropna nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 11:51 Po prostu fajnie się czytało jak płaska lizała im pupy, a za plecami obrabiała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 315 Napisano wtorek o 11:54 3 minuty temu, zgłoszone na policję napisał: Mona jest gdzieś na netkobiety jak wpada to od razu kłótnie są Ta czarownica, co oświadczyła się Leżakowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 12:08 Ja nie lubię wyniosłych suuuk proste xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 12:12 Takie zazwyczaj mają pantoflarzy, współczuję im. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 315 Napisano wtorek o 12:45 47 minut temu, zgłoszone na policję napisał: No jajcara Pisała kiedyś, że mieszka z murzynami, a Polki za granicą to dziffki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 315 Napisano wtorek o 12:50 2 minuty temu, zgłoszone na policję napisał: Te co się z nią kłóciły to dzifki Poka udziela się gdzieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokata 8 Napisano wtorek o 12:51 Nie ma poki i Nimfy, ale jestem ja i moja Giena . Cieszcie się parobki i zagrajcie jak wam tańczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 25 Napisano wtorek o 12:59 Śniło mi się w nocy, że byłem na bankiecie, pełno ludzi, stoję przy stole z napojami i przekąskami i obok stoi Messi... xD Nagle rozlega się potężne trzęsienie ziemi, sypie się tynk z sufitu, spadają cegły i wszyscy uciekają... A Messi stoi w bezruchu jakby w szoku... Mówię do niego: - Uciekaj, zaraz się budynek zawali! No i poleciał ten niewysoki acz niezwykle szybki jegomość w długą i leci po schodach w dół, przeskakuje sterty gruzów, a ja biegnę za nim ratując się z rozpadającego się budynku... Oby ten sen nie był proroczy dziś o 18... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokata 8 Napisano wtorek o 13:05 Ah ten Messi, ale bym poskakała mu na siusiaku. Mój RymCym też pewnie miewa o nim mokre sny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 12 Napisano wtorek o 13:09 1 godzinę temu, chaos... napisał: tutaj xD I Ania z Zielonego wzgórza też...łejt xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 12 Napisano wtorek o 13:10 24 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Pisała kiedyś, że mieszka z murzynami, a Polki za granicą to dziffki. Tylko za granicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokata 8 Napisano wtorek o 14:08 Ah moja Nimfa, jak ja ją kocham. Gdy mam wolny czas i jestem po pracy, to często chadzam po Katowicach i wypatruję moją kochaną Nimfetkę . Jestem jej psychofanką. Niedługo Nimfetka i Gina zostaną najlepszymi przyjaciółkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 12 Napisano wtorek o 15:44 3 godziny temu, tymczasowablokada napisał: Ta czarownica, co oświadczyła się Leżakowi? Przecież wyglądasz gorzej soł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 16:56 A tak w ogóle chciałam się pochwalić, że niedawno się obroniłam i jestem mgr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano wtorek o 16:58 1 minutę temu, chaos... napisał: A tak w ogóle chciałam się pochwalić, że niedawno się obroniłam i jestem mgr Gratuluję. Należy Ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 16:58 Dziękuję. Kilka lat później niż powinnam, ale udało się xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 16:58 Dziękuję, dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano wtorek o 17:01 Teraz mozemy Ci pisac mgr przed imieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 17:01 Przed chwilą, MajtkiMenelicy napisał: To swiadczy tylko o tym jak łatwo zdobyć ten tytuł bo nawet taki dėbil jak ty może się nim poszczycić. Podziękuj tacie. Nie umiem pisać, bo nie jestem humanistką tylko zawsze wolałam przedmioty ścisłe, dlatego wybrałam kierunek zgodny z moimi zainteresowaniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano wtorek o 17:02 Mgr Klaudio nie patrz na te dwie stare torby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 17:02 Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Teraz mozemy Ci pisac mgr przed imieniem W ogóle pewnie nie będę tego używać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 0 Napisano wtorek o 17:05 2 minuty temu, chaos... napisał: W ogóle pewnie nie będę tego używać Teraz moze nie ale kiedys moze sie przydac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 15 Napisano wtorek o 17:06 4 minuty temu, chaos... napisał: Nie umiem pisać, bo nie jestem humanistką tylko zawsze wolałam przedmioty ścisłe, dlatego wybrałam kierunek zgodny z moimi zainteresowaniami Mgr inż ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 12 Napisano wtorek o 17:08 3 godziny temu, Tremenda napisał: Mało ci jeszcze oklepu? Mam zawołać Magdę? A co? Łysa się rzuci ciężarówem swego cielska jak zapaśnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 17:08 No dziwne, że humany ledwo ogarniały matmę i tylko z polaka i historii byli dobrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Tryper 1 Napisano wtorek o 17:11 3 minuty temu, chaos... napisał: No dziwne, że humany ledwo ogarniały matmę i tylko z polaka i historii byli dobrzy. Co robić ze sratruszczakiem https://youtu.be/qCQWGt-Zqo8?si=R7sA5x0-jji-MYxe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 15 Napisano wtorek o 17:12 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 15 Napisano wtorek o 17:13 3 minuty temu, chaos... napisał: No dziwne, że humany ledwo ogarniały matmę i tylko z polaka i historii byli dobrzy. Aa i gratuluję też ofc. A jak to inżynier to podwójnie gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach