Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Margherite

Czy zadajecie pytania do Al

Polecane posty

4 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał:

Ja nie mówię, że AI nie jest przydatne, bo sam w robocie mam w tej chwili otwartego zawsze GPT, Gemini, Claude, Groka, Perplexity i Copilota, plus mamy dedykowane AI zakupione przez firmę stricte do rozwiązywani problemów chemicznych, zwłaszcza retrosyntezy. I do tego jest świetne - zamiast przeglądać zylion artykułów to od razu ma się streszczenie tematu plus najbardziej interesujące pozycje z numerami DOI i linkami (chociaż czasem potrafią zmyślać). Ale to też trzeba mieć wiedzę, żeby ocenić czy te odpowiedzi są reliable :classic_cool:

Wiadomo, ja też czasem zapytam, ale gadać z czatem to już dramat i lecieć z każdą pierdoła i pytać jak dobrze podetrzeć dope.

19 minut temu, ilu_z_ja napisał:

Wiadomo, ja też czasem zapytam, ale gadać z czatem to już dramat i lecieć z każdą pierdoła i pytać jak dobrze podetrzeć dope.

O to lepiej nie pytać, bo jak napiszesz, że się zesrałeś po mistrzowsku na czysto, to ci powie, że nie musisz już się podcierać. 

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

O to lepiej nie pytać, bo jak napiszesz, że się zesrałeś po mistrzowsku na czysto, to ci powie, że nie musisz już się podcierać. 

Pytałaś?😄

Przed chwilą, ilu_z_ja napisał:

Pytałaś?😄

O to akurat nie, ale jak, napiszesz, że na myjnię samochodową masz 10 m to ci powie, że nie opłaca ci się jechać samochodem bo to kilka kroków.  Takie mądre to to jest. 

5 minut temu, taka_pokraka napisał:

O to akurat nie, ale jak, napiszesz, że na myjnię samochodową masz 10 m to ci powie, że nie opłaca ci się jechać samochodem bo to kilka kroków.  Takie mądre to to jest. 

Buahahahaha 

4 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Bo to nie jest przecież prawdziwa inteligencja. To się nadaje do pogaduszek dla takich pięknych umysłów jak leżak czy ogór :classic_cool:

1 minutę temu, Magical Mystery Siur napisał:

Bo to nie jest przecież prawdziwa inteligencja. To się nadaje do pogaduszek dla takich pięknych umysłów jak leżak czy ogór :classic_cool:

No przecież wiem, 🙄 tylko się śmiejemy. 

2 godziny temu, Magical Mystery Siur napisał:

Ale po co rozmawiać ze sztuczna inteligencją? To możesz z żywą osobą porozmawiać jak masz potrzebę rozmowy. AI jest głupie i pisze ci w takich rozmowach precle które chcesz usłyszeć - już wielu ekspertów od AI porusza ta kwestię :classic_cool:

Ja muszę bo mało kto mi dorownuje w wiedzy na moje tematy jak gry hardware historia konsol pc giełdzie banki 

1 godzinę temu, Caryca żelkowa napisał:

Buahahahaha 

😄 Jeśli myjnia jest tylko 100 metrów od domu, to zależy trochę od sytuacji.

Jeżeli chodzi o myjnię automatyczną albo ręczną, to oczywiście można podjechać — samochód jest po to, żeby jeździć, a nie chodzić z wiadrem przez ulicę. 🚗🙂 Te 100 m nie zrobi żadnej różnicy dla auta.

Ale jeśli chodzi o sens ekonomiczny, to:

jazda 100 m spali dosłownie symboliczne ilości paliwa,

większy koszt to sama usługa mycia,

jeśli auto jest mocno brudne albo potrzebuje dokładnego umycia, myjnia ma sens.

Jeżeli natomiast siostra ma tylko lekki kurz, to czasem wystarczy szybkie przetarcie lub mycie na własną rękę. Ale samo „jechanie 100 m na myjnię” nie jest niczym dziwnym 😄.

7 godzin temu, Magical Mystery Siur napisał:

Ale po co rozmawiać ze sztuczna inteligencją? To możesz z żywą osobą porozmawiać jak masz potrzebę rozmowy.

A co, jeśli ktoś nie ma nikogo w podobnym wieku do rozmów?

Dnia 2.08.2026 o 14:49, Margherite napisał:

Lub czy rozmawiacie z Al?

Lubię zaginać AI i łapać bota na oczywistych błędach w znanych mi tematach. Najpiękniejsze jest gdy bot się kaja za błędy i natychmiast zmienia wersję o 180 stopni 😄

• Haha 1

2 godziny temu, Mewa again napisał:

Lubię zaginać AI i łapać bota na oczywistych błędach w znanych mi tematach. Najpiękniejsze jest gdy bot się kaja za błędy i natychmiast zmienia wersję o 180 stopni 😄

Najlepsze jest to że zawsze przyklaskuje, a ja wtedy mówię "napisz coś od siebie, i przeprasza ale pisze. 

Nie codziennie, ale czasem dopytuje i sprawdzam... 

Dnia 2.08.2026 o 16:04, żmija mynżołówka podparise napisał:

Ten. 

Kiedy ktoś uważa się za wyjątkowego, a ewidentnie się za takiego uważa wtedy staje się atakującym, zabójczym i niebezpiecznym dla świata. 

• Sad 1

1 godzinę temu, żmija mynżołówka podparise napisał:

Co mi libed napisał że kocham srynika albo że powinno się mnie naprdalac pięściami i żeby dawać dopy menelom pojasnij libedzik 

nie panietam widocznie nie bylas tak istotna zeby mi to utkwilo w pamieci 

Napisano (edytowany)

Odpisałam że ty jesteś złym człowiekiem Srynik jest bardziej jepniety niż zly i że Krejzi jest choru border a ty jesteś zwyrolem leczącym ja pętem i że nie wiem czy kwicu z bezbekistanu to Ewka z lasu bo raz pisalo jak ona 

Edytowano przez żmija mynżołówka podparise
  • Thanks 1

1 godzinę temu, żmija mynżołówka podparise napisał:

Odpisałam że ty jesteś złym człowiekiem Srynik jest bardziej jepniety niż zly i że Krejzi jest choru border a ty jesteś zwyrolem leczącym ja pętem i że nie wiem czy kwicu z bezbekistanu to Ewka z lasu bo raz pisalo jak ona 

no niestety ale nie pamietam pewnie ze ci sie klepki poprzestawialy 

ten z bezbekistanu to swinia z borderem czyli bicu

59 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Należy dodać że to zwyrolek który robi ludziom zdjęcia z ukrycia 😁

no robi a ty ludziom kradniesz katalizatory i co w zwaizku z tym ?

3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

no niestety ale nie pamietam pewnie ze ci sie klepki poprzestawialy 

ten z bezbekistanu to swinia z borderem czyli bicu

no robi a ty ludziom kradniesz katalizatory i co w zwaizku z tym ?

Szkoda że mnie nie ma w dzień bo już bym skriny porobił z twoich wynurzeń zwyrolskich. 😁

Aha i nieźle się wkopałeś z tym że robisz ludziom zdjęcia z ukrycia, bo jak w obiektyw wejdzie ktoś nieletni , a ty z krzaków robisz foty , to jesteś zwyrolem i może cię spotkać nawet lincz 😁

7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Szkoda że mnie nie ma w dzień bo już bym skriny porobił z twoich wynurzeń zwyrolskich. 😁

Aha i nieźle się wkopałeś z tym że robisz ludziom zdjęcia z ukrycia, bo jak w obiektyw wejdzie ktoś nieletni , a ty z krzaków robisz foty , to jesteś zwyrolem i może cię spotkać nawet lincz 😁

znowu masz jakies fiksacje pedo wiec koncze z toba rozmowe zboku niech gadaja matki z dziecmi

Dnia 2.08.2026 o 14:49, Margherite napisał:

Lub czy rozmawiacie z Al?

Ja rozmawiam, zlicza mi białko, dzisiaj 120g 😜

3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

znowu masz jakies fiksacje pedo wiec koncze z toba rozmowe zboku niech gadaja matki z dziecmi

No ale to ty się sprzedałeś przez własną głupotę z tym że robisz ludziom zdjęcia z ukrycia , a resztę sobie dośpiewaj kto tak robi i społeczeństwo nazywa takich zwyrolami przecież. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się