Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ilu_z_ja

Ludzie sobie Bałtyk przepływają, a wy co?

Polecane posty

1 minutę temu, TREV0 napisał:

NIE, CHOĆ PRZEZ PIERWSZE KILKA MIECHÓW TEGO NIKU, CIĄGLE MNIE ZA NIEGO BRALI, MIMO MOICH ZAPRZECZEŃ A M IN.  ŁYSA DO DZIŚ MYŚLI, ŻE NIM JESTEM, NATOMIAST MI PO 15 RAZIE PRZESTAŁO SIĘ CHCIEĆ ZAPRZECZAĆ

NO ALE ŁYSA SALOWA TO ŁYSA SALOWA

No ja piszę chyba bo nie wiem na 100%

1 minutę temu, sorovib napisał:

Łysa odbiła gacha swojej matce i się jebali XD

COŚ TU MI PRZELECIAŁO MIGACZEM, WIDZIAŁEM JAK NARCYZ JĄ TROLOWAŁ KIEDYŚ, ŻE STAREGO MATKI PRZELECIAŁA I KTOŚ TAM JESZCZE, JAKIŚ DAMSKI NIK, ZARZUCAŁ JEJ TO SAMO ETC.

SERIO TO NIE JAJCA? HAHAHHA JA PRLD, JEDNAK DZIŚ ZDECYDOWANIE WARTO BYŁO TU WPAŚĆ XD

WIDZICIE TĘ ODKLEJE 2 IDIOOTEK? JEDNA NADAL MA MNIE ZA NARCYZA MIMO CIĄGŁEGO ZAPRZECZANIA OD MIESIĘCY, DRUGA WYMYŚLIŁA SOBIE, ŻE JESTEM BICEM, BO TAMTEN RAZ SOBIE ZROBIŁ JAJA I NAPISAŁ COŚ CAPSEM

Przed chwilą, kwicu napisał:

Goowno mnie obchodzi, czego ty nie musisz wiedzieć koniński bełkocie.

Liped to gorszy bełkot i wycieraj mu doope a on się będzie mścił na grubych babach które niszczom go psychicznie i estetycznie 

6 minut temu, kwicu napisał:

A to nie wiem, kto cie brał za niego. Ja po prostu byłam świadkiem twojej wpadeczki, zaburzony multikonciarzu. Czyli czekaj tak to sobie wykminiles - na sricu jesteś masochistyczna peezda, a tutaj knur alfa? Szanuje 🤣🐽

""WPADKA" TO BY BYŁA TYLKO I WYŁĄCZNIE Z MOJEGO NIKU, PSYCHOLKO Z LOGIKĄ NA BAKIER, NAPISAĆ CAPSEM LUB PODSZYĆ SIĘ Z INNEGO NIKU, KAŻDY SOBIE MOŻE, NAWET FIFI CZY OGÓR, CZEGO NIE ROZUMIESZ AMEBKO

I NIE MIEJ TU BAB ZA GŁUPSZE 

O jednak pamietasz te sytuacje 😉 jak na tak rzadkie wizytowanie forum bo masz lepsze miejsca do trollingu spoko, ze ta sytuacja utkwiła ci w pamięci 

NO, TRUDNO NIE PAMIĘTAĆ, PSYCHICZNA ZDZIIRO, SKORO JAK YEBNIĘTA SIĘ RZUCASZ OD TAMTEGO MOMENTU NA MNIE I DO ZNUDZENIA O TYM PIEERDOLISZ

1 minutę temu, kwicu napisał:

Zawsze mógłbyś sie wykpić ze to w ogóle nie miało miejsca jak tutejsze spjerdoliny bez honoru wiec i tak niezle ze nie udajesz, ze nie wiesz o co chodzi.

PAMIĘTAM JESZCZE BARDZO DOBRZE, ŻE DUMBO, ELKA I CHYBA WIECZI PRZY TYM BYŁY I WYŚMIAŁY TWOJE TEORIE Z DUUPY

2 minuty temu, kwicu napisał:

Byliście oboje z bicem na temacie, ty napjerdalales capsem o polityce on coś tam sie wcinał niemrawo na różne tematy. Nagle naposal coś capsem totalnie innym stylem właśnie knura alfa ze idzie oglądać republikę. To była typowa wpadka i możesz sobie oczy zamydlać jakims dumboszkom ale nie mnie. Rozumiemy ze tu jest choroszcz ale takie kwiatki jesli o mnie chodzi nie będą zamiatane pod dywan 😉 

NO I ZNÓW SIĘ POGRĄŻASZ AMEBKO PSYCHICZNA, JESTEM ATEISTĄ I WYŚMIEWAŁEM TU KATOLI NIE RAZ, A TA MI Z JAKĄŚ REPUBLIKĄ WYCHODZI, HA HA HA 

SRAADKA, NIE WPADKA, PO PROSTU ŁYKASZ JAK PELIKAN JAKIŚ ŻART  BO PASUJE DO TWOICH ANTYPATII I TWOJEGO BETONOWEGO LUBEGO, OT TYPOWA DWÓJKA PRZYGŁUPÓW ŻYJĄCA FORUM

7 minut temu, kwicu napisał:

A tu już ci pamięć zawodzi. Akurat ty sie do mnie odwiecznie doyebywales ale skoro jesteś bicem to jakby nic tutaj nie jest zaskakujące 😉

TO TY ZACZĘŁAS DO MNIE SKAKAĆ I PRZYJEBYWAĆ SIĘ JAK G... DO PODESZWY W KAŻDYM TEMACIE, JAK WYŻEJ - NAWET W TEMATACH O POLITYCE, ZACZYNAŁAŚ  JAZDY OD "PRAWAKÓW/INCELI" ITD,  DOBRZE ŻE SAMA SIĘ PRZYZNAJESZ PONIEKĄD TERAZ HAHA WIĘC NIE ZMYŚLAJ TCHÓRZLIWA PSYCHOLKO

A SORRY, ZAPOMNIAŁEM, ŻE DLA TAKICH PSYCHICZNYCH AMEB Z BORDEREM, SAMO ODMIENNE ZDANIE TO JEST OCZYWIŚCIE "ATAK" ETC. HA HA

ŻE BETON TO DEEBIL TO WSZYSCY WIEDZĄ, ALE ŻE NAZWAŁ MNIE PRAWAKIEM TYLKO DLATEGO BO POPIERAM LEKKI/UMIARKOWANY KAPITALIZM MENTZENOWSKI, PODCZAS GDY SAM WYZNAJE SILNIEJSZY KAPITALIZM ODE MNIE, TO JEST W DODATKU HIPOKRYTĄ 

CO ZA DEEBILE HAHHA

SRAAM NA TWOJE ELABORATY, TYLKO SKOŃCZ KŁAMAĆ AMEBO, BO TO TY ZA MNĄ ŁAZIŁAŚ, WYSTARCZYŁO ŻE WYRAZIŁEM JAKIEŚ SWOJE ZDANIE NT POLITYKI CZY PRAW MĘŻCZYZN/KOBIET ETC. A TERAZ JUŻ SPIEERDALAJ ODE MNIE PSYCHOLKO

CHUUI MNIE BICU OBCHODZI CZY INNE INCELE? PO CHUUI MI TO PISZESZ?  PSYCHOLKA

• Haha 1

1 minutę temu, TREV0 napisał:

SRAAM NA TWOJE ELABORATY, TYLKO SKOŃCZ KŁAMAĆ AMEBO, BO TO TY ZA MNĄ ŁAZIŁAŚ, WYSTARCZYŁO ŻE WYRAZIŁEM JAKIEŚ SWOJE ZDANIE NT POLITYKI CZY PRAW MĘŻCZYZN/KOBIET ETC. A TERAZ JUŻ SPIEERDALAJ ODE MNIE PSYCHOLKO

🤣 toż to szok! nie wszyscy biją pokłony wściekłej tytce?

Przed chwilą, TREV0 napisał:

CHUUI MNIE BICU OBCHODZI CZY INNE INCELE? PO CHUUI MI TO PISZESZ?  PSYCHOLKA

🤣

😂🤣

Z CZERO RŻYSZ? DLATEGO PODKREŚLIŁEM, ŻE LEKKI/UMIARKOWANY, BO NIE ZE WSZYSTKIM SIĘ Z NIM ZGADZAM NAWET GOSPODARCZO (IDEOLOGICZNIE TO JUŻ Z WIĘKSZOŚCIĄ SIĘ NIE ZGADZAM), MIMO ŻE MAM SIĘ ZA KAPITALISTĘ, CHOĆ NIE TAK SKRAJNEGO JAK TWÓJ BETON, KTÓRY CHCIAŁBY PRAWIE WSZYSTKIM ZASIŁKI ODEBRAC CZY ROZPIEERDOLIĆ CAŁĄ PALESTYNĘ

Atencji ci brakuje znów Grażyna i znów pod cudza inbe sie podpinasz? Rozkręc swoja, nudnawa hubo drzewna 😂

Nie musze, pieknie cie tu tyraja 😂

😂🤣 a o piekle mężczyzn tez coś było?

jesli to były komentarze odnosnie poglądów co przyznajesz powyżej jak to sie ma do tego wysrywu w amoku?:

PSYCHICZNYCH AMEB Z BORDEREM, SAMO ODMIENNE ZDANIE TO JEST OCZYWIŚCIE "ATAK" ETC. HA HA

chcesz przez to powiedziec, ze jesteś psychiczna ameba z borderem?;)

PÓŹNIEJSZY WIEK EMERYTALNY, OBOWIĄZEK SŁUŻBY WOJSKOWEJ, KRÓTSZE URLOPY RODZICIELSKIE, BRAK PLACÓWEK DLA SAMOTNYCH OJCÓW, NIESPRAWIEDLIWE NORMY I ZAROBKI DOT. DŹWIGANIA MAKSYMALNYCH CIĘŻARÓW (MĘŻCZYŻNI NIE DOSTAJĄ WIĘCEJ ZA PRZENIESIENIE ZNACZNIE WIĘKSZYCH CIĘŻARÓW OD KOBIET)

JESZCZE COŚ CIĘ BAWI AMEBKO?

10 minut temu, BellaS napisał:

Nie musze, pieknie cie tu tyraja 😂

Trudno żeby było inaczej. Nie ma Eve, Doktora, Siura, Pieprz, Libeda, Poetki, Żaby i wielu innych piszących w miarę normalnie. Został widmok, gienia, bambo, 2 anonimowe trolle i ty, która potrafisz pisać normalnie, ale życie cię skierowało na drogę tych ostatnich. 

• Thanks 1

11 minut temu, kwicu napisał:

Chcesz trochę incelisk z mojego ogona? Mogę ich poprosic żeby sie na ciebie przerzucili, chociaz wiem ze ciężko będzie bo nawet tacy nigdy cie tu nie zauważali 😜 musi bolec jak na uzależniona od męskiej atencji co sama przyznałaś na forum.

ja ci ich chetnie oddam naprawdę tylko nie wiem czy posłuchają 😂

Nie jestem wariatka zeby sie tu do 4 rano przegadywać z incelmi jak ty, mam lepsze zajęcia w nocy 😜

1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał:

Trudno żeby było inaczej. Nie ma Eve, Doktora, Siura, Pieprz, Libeda, Poetki, Żaby i wielu innych piszących w miarę normalnie. Został widmok, gienia, bambo, 2 anonimowe trolle i ty, która potrafisz pisać normalnie, ale życie cię skierowało na drogę tych ostatnich. 

Ciebie nie zaczepiam 

Przed chwilą, BellaS napisał:

Ciebie nie zaczepiam 

Ja ciebie też nie, wręcz komplementuję. Piszę tylko dlaczego krejzi jest w mniejszości obecnie i może się komuś błędnie wydawać, że ją tyrają.

• Thanks 1

3 minuty temu, Śliwka is Blocked napisał:

Ja ciebie też nie, wręcz komplementuję. Piszę tylko dlaczego krejzi jest w mniejszości obecnie i może się komuś błędnie wydawać, że ją tyrają.

Rozumiem, przyda jej sie wsparcie, znajduje sie w trudnej sytuacji taktycznej

4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał:

Podobno masz 44 lata i nie wiesz co to perimenopauza? 😎 

A skad mam wiedziec? Doinformuj mlodsza kolezanke bo ty już po menopauzie podobno 🤭

8 godzin temu, ilu_z_ja napisał:

Leżycie i robicie pod siebie ech.

A ja mieszkam nad Bałtykiem i w sumie nie byłem w tym roku tak bezpośrednio nad nim (to znaczy na plaży). A co tu o przepływaniu mówić. 

Bałtyk jest ładny jak się patrzy z lądu; pełnego morza nie lubię, rejsów (nawet promem) w sumie też.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się