ilu_z_ja 130 Napisano 5 Sierpień 2 minuty temu, WyebaneJaja napisał: Masz jakiś problem? Coś złego napisałem, że się rzucasz do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Coś złego napisałem, że się rzucasz do mnie? Wmawiasz komuś ze coś mnie ugryzło co nie jest prawda. To jest zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 108 Napisano 5 Sierpień 2 godziny temu, VenusHorizon44 napisał: Śmiem wątpliwości, każda raczej chce być utrzymankom i wydawać na restauracja z dziećmi a mąż wszystko pokrywa tesz jom Ceo xboxa pewnie polubi twój wpis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 6 Sierpień czemu yaya wyebane maja bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 155 Napisano 6 Sierpień 12 minut temu, żmija mynżołówka podparise napisał: czemu yaya wyebane maja bana Wydaje mi się, że to nie ban, a świadoma decyzja o usunięciu konta. Ale mogę się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 64 Napisano 6 Sierpień 9 minut temu, Koŕalgor napisał: Wydaje mi się, że to nie ban, a świadoma decyzja o usunięciu konta. Ale mogę się mylić. Tu się chyba nie da ot tak samemu usunąć. A jej już widziałam nieraz tak usuwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 155 Napisano 6 Sierpień 1 minutę temu, MaveriQ napisał: Tu się chyba nie da ot tak samemu usunąć. A jej już widziałam nieraz tak usuwali. Mara usuwała jak jej się nick nie podobał, ale chyba pisała do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 64 Napisano 6 Sierpień Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Mara usuwała jak jej się nick nie podobał, ale chyba pisała do nich. Możliwe. Kiedyś Magda mi pisała, jak chciała odejść z forum, że pisała prośbę o usunięcie nicku, ale chyba nie zareagowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 155 Napisano 6 Sierpień Przed chwilą, MaveriQ napisał: Możliwe. Kiedyś Magda mi pisała, jak chciała odejść z forum, że pisała prośbę o usunięcie nicku, ale chyba nie zareagowali. Może uznali, że za duży wkład robi w forum jak są awantury to większy ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 64 Napisano 6 Sierpień 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Może uznali, że za duży wkład robi w forum jak są awantury to większy ruch Co jak co, ale ona robi spory ruch na forum. Może jedynie paryska ją przebija w ilości postów jak wpada w amok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 155 Napisano 6 Sierpień 10 minut temu, MaveriQ napisał: Co jak co, ale ona robi spory ruch na forum. Może jedynie paryska ją przebija w ilości postów jak wpada w amok. Ale krejzi nikt nie odpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 155 Napisano 6 Sierpień 7 minut temu, Elciaa napisał: chyba gience nikt nie odpisuje, Pani Magda się ostatnio z niej ciągle śmiała, że jej tematy puste Przeciez jej odpisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 6 Sierpień Nawet jak nie piszą to czytają wszyscy i dostają ślinotoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 6 Sierpień Leżak sobie kiedyś pisal co chciał tylko liped go zaczął promować on to mówi że lubi wtykać kija do klatki i patrzeć jak małpa się wścieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 6 Sierpień Robi tu za dyktatora to taki Bicu tylko trochę mniej głupi a co jak nie możesz kogoś zaciukac to musisz go tolerować co ty myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach