VenusHorizon44 59 Napisano 5 Sierpień Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 5 Sierpień a te 100 miliow co miales do dzisiaj zarobic to juz wydales ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 5 Sierpień 15 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a te 100 miliow co miales do dzisiaj zarobic to juz wydales ? Nie będzie 100mln bo nVidiie mi nie weszlo przez ciebie i innych zdarzeń 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień Nie widzę tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 5 Sierpień 1 godzinę temu, WyebaneJaja napisał: Nie widzę tego Nie masz pełnych danych właściwie wystarczy jeden fart na ebay a potem cykl btc Co ciekawe to jusz się wydarzyło u kogoś innego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WyebaneJaja Napisano 5 Sierpień 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie masz pełnych danych właściwie wystarczy jeden fart na ebay a potem cykl btc Co ciekawe to jusz się wydarzyło u kogoś innego Takich fanastow nierobów jak ty są cale masy przed komputerami i jakoś żaden nie zarobił milionów więc sam rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 5 Sierpień 57 minut temu, WyebaneJaja napisał: Takich fanastow nierobów jak ty są cale masy przed komputerami i jakoś żaden nie zarobił milionów więc sam rozumiesz. Nie som to co ja mam ma obecnie 3 osoby na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 59 Napisano 5 Sierpień 59 minut temu, WyebaneJaja napisał: Takich fanastow nierobów jak ty są cale masy przed komputerami i jakoś żaden nie zarobił milionów więc sam rozumiesz. Jeden miliard zarobił więc wiesz ale kilka cykli rozegral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach