Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Magdalena770

Ostrzegam przed firmą Medikraft z Wrocławia

Polecane posty

Ostrzegam przed firmą Medikraft Pflege Sp. z o.o. 
ul. Grabarska 1, Wrocław. Żeby uzyskać od nich należne mi wynagrodzenie za pracę musiałam walczyć z nimi (wysłałam przedsądowe wezwanie do zapłaty, zgłosiłam sprawę do kilku firm windykacyjnych, opisałam sprawę na Facebooku i forach internetowych). Nie chcieli wypłacić mi  wynagrodzenia wymyślając co chwilę nowe bajeczki (że na rachunku brakuje czegoś a gdy edytowałam wystawiony im rachunek to wymyślali kolejne preteksty że znowu niby czegoś brakuje. Podejrzewam że jest to ich taka taktyka i że z innymi osobami którym nie wypłacili wynagrodzenia również tak postępowali bo wiem o jednej osobie której nie wypłacili wynagrodzenia.
Ich kadrowa Karolina Wroniszewska zbywała mnie i pisała mi gdy tylko upominałam się o swoje wynagrodzenie że ciągle czegoś brakuje na rachunku najpierw twierdziła że rachunek który wysłałam im pocztą listem poleconym nie dotarł do nich a gdy wysłałam jej potwierdzenie nadania listu poleconego to zaczęła wymyślać kolejne bajeczki że na rachunku niby brakuje numeru Gewerbe więc edytowałam rachunek i wstawiłam brakujący numer to zaczęła wymyślać kolejne bajeczki że na rachunku brakuje numeru telefonu mojego do kontaktu e-maila a gdy kolejny raz z edytowałam rachunek zaczęła wymyślać że na rachunku brakuje jakiegoś numeru identyfikacyjnego więc wstawiłam Steuernummer to nadal mi nie wypłaciła wynagrodzenia twierdząc że rachunek musi być wysłany w formie PDF a nie DOC więc z edytowałam kolejny raz rachunek i wysłałam jej go w takim formacie w jakim chciała czyli PDF a ona wtedy napisała że nie będzie odpisywać mi już na żadne wiadomości mailowe wykręcając się że nie będzie ze mną rozmawiała na takim poziomie. I tak zbyła mnie,
kosztowało mnie to kilka dni stresu, nerwów, byłam bezsilna i nie wiedziałam już co robić więc wysłałam przedsądowe wysłanie do zapłaty.
Podejrzewam że planowali mi w ogóle nie zapłacić bo świadczy o tym fakt że unikali kontaktu ze mną, nie odbierali ode mnie telefonów a potem zablokowali mój numer telefonu żebym nie mogła do nich dzwonić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się