VenusHorizon44 95 Napisano 19 Sierpień Nie pokaże ci kanarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nie pokaże ci kanarka A skąd to możesz wiedzieć. Może już pokazał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 19 Sierpień Przed chwilą, Lussesita napisał: A skąd to możesz wiedzieć. Może już pokazał? Mam zdechlego na balkonie gołębia szkoda że nie jest warty mln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Mam zdechlego na balkonie gołębia szkoda że nie jest warty mln Wyrzuć go bo pewnie śmierdzi niemiłosiernie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień I wjechała blokada. Opuszczam to miejsce. To nie ma moje nerwy. 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: I wjechała blokada. Opuszczam to miejsce. To nie ma moje nerwy. 🥹 za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 56 Napisano 19 Sierpień 3 minuty temu, murb napisał: I wjechała blokada. Opuszczam to miejsce. To nie ma moje nerwy. 🥹 Serio? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Serio? 🫢 Do kina idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień 4 minuty temu, BellaS napisał: za co? Temat zablokowana tyle energii włożyłam żeby ugłaskać blokera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 56 Napisano 19 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Temat zablokowana tyle energii włożyłam żeby ugłaskać blokera. Ban, czy blokada konta? Chociaż na jedno wychodzi. Za podnoszenie tematów Pulsar też usypia konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 56 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Przynieś popkornu wiadro będzie na wieczór W plastikowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 19 Sierpień 2 minuty temu, murb napisał: Do kina idę. Do kina w środku tygodnia? Taka to pożyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 56 Napisano 19 Sierpień 3 minuty temu, murb napisał: Do kina idę. Co teraz leci ciekawego? Masz randkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 140 Napisano 19 Sierpień 4 minuty temu, murb napisał: Do kina idę. powiesz na co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 399 Napisano 19 Sierpień 1 godzinę temu, VenusHorizon44 napisał: Mam zdechlego na balkonie gołębia szkoda że nie jest warty mln Widziałam na pasach biedaka gołębiego moze ten co kot chciał wpjerdolic i go uratowałam uj wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 19 Sierpień Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: A co to za roznica. Wtedy można być samemu na sali od czasu pierwszej ciąży nie byłam w kinie w środku tygodnia, potem mnie życie pochłonelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 65 Napisano 19 Sierpień Czy blokada powiadomień minie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Przynieś popkornu wiadro będzie na wieczór Za drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: powiesz na co? O powrocie do Itaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Ja se chodzilam od zawsze w tygodniu ale potem jakoś mi przeszło i zacznę od nowa Ja tylko w tygodniu. W weekend szkoda mi czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 140 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, BellaS napisał: od czasu pierwszej ciąży nie byłam w kinie w środku tygodnia, potem mnie życie pochłonelo czy u Ciebie te dwie rzeczy się zawsze łączą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Czy blokada powiadomień minie? I mnie mijała. Często ja ostatnio miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 399 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: O powrocie do Itaki. Też tego jeszcze nie widziałam czuje się nie na czasie faken Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 56 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Ja se chodzilam od zawsze w tygodniu ale potem jakoś mi przeszło i zacznę od nowa Byłam kiedyś w tygodniu na "Dom dobry" i była pełna sala ludzi. Faceci wstrzymali oddech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 140 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: O powrocie do Itaki. timeo Danaos et dona ferentes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 19 Sierpień Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: czy u Ciebie te dwie rzeczy się zawsze łączą? No właśnie wcześniej chodziłam w środku tygodnia a teraz mi Brum uświadomiła że od lat nie byłam w środku tygodnia, nigdy mi to nawet przez myśl nie przeszło odkąd mam dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, szmul napisał: Też tego jeszcze nie widziałam czuje się nie na czasie faken Napiszę czy warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 19 Sierpień 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: timeo Danaos et dona ferentes Yhy, yhy. Et dona ferentes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 140 Napisano 19 Sierpień Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: U mnie ktoś się zaczął śmiać jak typ zaczął wyzywać babe i ktos się wkùrwil z widowni i baba została pojasniona a mógł zabić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach