Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
homosuperior

ostatnio zapiiieerdalalem fura znowu bo ja odebralem z konserwacji podwozia

Polecane posty

typ mi zerwal cala mase bitumiczna z podwozia fabryczna, wypiaskowal, odrdzewil, zaspawal 2 dziury , dal epoksyd i nowa mase , wzmocnil mocowanie wozka tylnego

i wracalem po odbiorze fury po takich bocznych drogach bo korki omijalem i zapieerdalalem 140 i telepalo mna na wybojach i wyprzedzalem innych xD kazdy pewnie myslal ale psychol jedzie

a potem sie wbilem na krajowke i 180 - 200 cisnalem

3 minuty temu, homosuperior napisał:

typ mi zerwal cala mase bitumiczna z podwozia fabryczna, wypiaskowal, odrdzewil, zaspawal 2 dziury , dal epoksyd i nowa mase , wzmocnil mocowanie wozka tylnego

i wracalem po odbiorze fury po takich bocznych drogach bo korki omijalem i zapieerdalalem 140 i telepalo mna na wybojach i wyprzedzalem innych xD kazdy pewnie myslal ale psychol jedzie

Potem rozwalaja sie na pierwszym przystanku

Jak myslisz kogo by bylo bardziej szkoda spoleczenstwu. Ciebie czy kogos kto hy na tym przystanku stal?

5 minut temu, homosuperior napisał:

1. Co to za samochód?

2. Jaki to był dystans?

2 minuty temu, Doktor Naturysta napisał:

1. Co to za samochód?

2. Jaki to był dystans?

e36

dystansu nie podam zeby mnie nie namierzali xD

to jest taki samochod jak tutaj w trailerze filmu, tylko w trailerze jest wesja cabrio a ja mam coupe

1:25

7 minut temu, Unhallowed napisał:

Pamiętasz Luffiego i Alsee? 

a czemu pytasz Priscilko ??

4 minuty temu, homosuperior napisał:

e36

dystansu nie podam zeby mnie nie namierzali xD

Gdybyś rzeczywiście tak zapierrdalał na dłuższym dystansie to już byś miał to auto na parkingu policyjnym :classic_cool:

1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał:

Gdybyś rzeczywiście tak zapierrdalał na dłuższym dystansie to już byś miał to auto na parkingu policyjnym :classic_cool:

lol typie co ty porownujesz , mialem mapke wlaczona z osrzezeniami

1 minutę temu, homosuperior napisał:

lol typie co ty porownujesz , mialem mapke wlaczona z osrzezeniami

Myslisz ze ktos przyszedlby do ciebie na pogrzeb gdybys przez glupote wjechal w przystanek?

Napisano (edytowany)

niezly refleks musi miec sajkol jak tak zaprdala po lekach na benzo jeszcze pewnie nie do konca trzezwy xd

Edytowano przez bamboszki

2 minuty temu, Koŕalgor napisał:

Myslisz ze ktos przyszedlby do ciebie na pogrzeb gdybys przez glupote wjechal w przystanek?

A to robi mu jakakolwiek różnicę kto przyjedzie na jego pogrzeb?

Myślisz, że komukolwiek robi różnicę kto przyjdzie na jego pogrzeb? :classic_biggrin:

1 minutę temu, bamboszki napisał:

niezly refleks musi miec sajkol jak tak zaprdala po lekach na benzo jeszcze pewnie nie do konca trzezwy xd

Albo należy wartości prędkości które podał obniżyć o 40-50 km/h :classic_cool:

5 minut temu, Koŕalgor napisał:

mam wyjeeebane bo wiem ze nie wjade bo zajeeebiscie kontroluje samochody, znam zajeebiscie fizyke sterowania samochodem i rozne rajdowe lub wyscigowe triki

• Haha 1

6 minut temu, Koŕalgor napisał:

ja bym przyszedł najszczać mu na grub 

A to robi mu jakakolwiek różnicę kto przyjedzie na jego pogrzeb?

Myślisz, że komukolwiek robi różnicę kto przyjdzie na jego pogrzeb? :classic_biggrin:

To czemu twojego truchla nie wpie.rdola do smietnika skoro tak ci wszystko jedno?

Albo należy wartości prędkości które podał obniżyć o 40-50 km/h :classic_cool:

o juz widze zazdrosnik sie pojawil, myslalem nawet zeby nagrac filmik z licznikiem ale stwierdzielm ze pieeerdole to

mam wyjeeebane bo wiem ze nie wjade bo zajeeebiscie kontroluje samochody, znam zajeebiscie fizyke sterowania samochodem i rozne rajdowe lub wyscigowe triki

Przeciez jezdzisz naje.bany o czym tu piszesz 

Przed chwilą, Koŕalgor napisał:

To czemu twojego truchla nie wpie.rdola do smietnika skoro tak ci wszystko jedno?

Dla mnie mogą mnie pochować w worku, a jedyną osobą która będzie na pogrzebie to ciec co ten worek zakopie. Co zrobią z moim truchłem bliscy to już ich sprawa :classic_biggrin:

zreszta to 140 to nic bo jakos nie mialem ochoty szyubciej, wczesniej po takiej samej drodze 180 lecialem i bardziej mna rzucalo po kabinie, a 220 tez lecialem bo mam odcinke przy tej predkosci

Przed chwilą, homosuperior napisał:

o juz widze zazdrosnik sie pojawil, myslalem nawet zeby nagrac filmik z licznikiem ale stwierdzielm ze pieeerdole to

Nie zazdrośnik, tylko trochę jeździłem po Polsce i policji obiektywnie dużo stoi i nikt aż tak nie napierrdala 😉 

1 minutę temu, Koŕalgor napisał:

Przeciez jezdzisz naje.bany o czym tu piszesz 

nie jezdze

Dla mnie mogą mnie pochować w worku, a jedyną osobą która będzie na pogrzebie to ciec co ten worek zakopie. Co zrobią z moim truchłem bliscy to już ich sprawa :classic_biggrin:

Skoro taki jestes naturysta to czemu im nie zaproponujesz wyje.bania truchla na farme zwlok zeby sie przysluzyc dla nauki?

Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał:

Nie zazdrośnik, tylko trochę jeździłem po Polsce i policji obiektywnie dużo stoi i nikt aż tak nie napierrdala 😉 

to chyba malo jezdziles, ja od lat tam zapieeerdalam fakt mialem prawko zabierane za punkty ale sa aplikacje co cie ostrzegaja przed policja jak janosik np

nie jezdze

Wczoraj pisales ze na pauzie ladujesz browary i czasen tu belkoczesz naje.bany ze jutro musisz byc trzezwy a jest juz 4 rano

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się