eRCe 183 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, Miecz napisał: Jesteś święty lub grzeszny. Nie ma trzeciej drogi. Tak, dokładnie tak. Na samym końcu, już po kresie życia, jesteś święty lub potępiony - nie ma innej drogi. Zgoda w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień (edytowany) 25 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Takie rzeczy to się zostawia na wakacje pod namiotem. Jak cię w nocy kontrola zastanie w namiocie panienki, to na drugi dzień strugasz pyry na obiad dla całego obozu No właśnie dlatego harcerstwo nigdy mnie nie pociągało. Perspektywa że ktoś w moim wieku może mi jakiś tam alarm czy apel odgwizdać a ja będę musiał się w pięć minut wyszykować to by powodowała u mnie tylko chęć wyrwania mu tego gwizdka i wetknięcia tam gdzie mu słońce nie dochodzi Edytowano 1 Wrzesień przez Doktor Naturysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 2 godziny temu, Baba napisał: Czyli ani łobuz, ani prymus Za chuda byłaś, flaga się obaliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Zzosia napisał: Za chuda byłaś, flaga się obaliła. Jak tam ogór - gdzie tą benzynę trzymasz? Ty to jednak jesteś prawdziwy janusz. Podejrzewam, że jakbyś tak jak ja miał zalewać auto 98 jak jeszcze w PL byłem to byś się własną ręką zabił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 2 godziny temu, eRCe napisał: Plecaki, tornistry, piórniki, kredki, bloki rysunkowe, książki, zeszyty? Już wyszykowaliście się na pierwsze lekcje jutro po apelach? u mnie panika, wszystko przez wakacje się zgubiło, a najpewniej to pani od sprzątania wyrzuciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: Jak tam ogór - gdzie tą benzynę trzymasz? Ty to jednak jesteś prawdziwy janusz. Podejrzewam, że jakbyś tak jak ja miał zalewać auto 98 jak jeszcze w PL byłem to byś się własną ręką zabił Każdy zatankował. Na zapas co ma samochód nie jestem wyjątkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: Jak tam ogór - gdzie tą benzynę trzymasz? Ty to jednak jesteś prawdziwy janusz. Podejrzewam, że jakbyś tak jak ja miał zalewać auto 98 jak jeszcze w PL byłem to byś się własną ręką zabił Jaka cena w ogóle dzisiaj bo w tym całym chaosie zapomniałam sprawdzić czy do 9,05 dobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1107 Napisano 1 Wrzesień 7 minut temu, eRCe napisał: Tak, dokładnie tak. Na samym końcu, już po kresie życia, jesteś święty lub potępiony - nie ma innej drogi. Zgoda w 100% Widzisz jakie to proste? Nie ma co kombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1107 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, BellaS napisał: Jaka cena w ogóle dzisiaj bo w tym całym chaosie zapomniałam sprawdzić czy do 9,05 dobiła Dołóż do wczorajszej ceny złotówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 183 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, BellaS napisał: u mnie panika, wszystko przez wakacje się zgubiło, a najpewniej to pani od sprzątania wyrzuciła To znaczy, że należycie wysprzątała zeszyty i kredki walące się po posiadłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Miecz napisał: Dołóż do wczorajszej ceny złotówkę. Czyli jednak Ogór jest w plecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, BellaS napisał: u mnie panika, wszystko przez wakacje się zgubiło, a najpewniej to pani od sprzątania wyrzuciła Ja zachodzę w głowę jak można zgubić w domu wielki gruby piórnik. Była nagroda i ni ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, eRCe napisał: To znaczy, że należycie wysprzątała zeszyty i kredki walące się po posiadłości. Druga opcja wg moich dzieci to że panowie co im pokoje odświeżali w wakacje zabrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1107 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ja zachodzę w głowę jak można zgubić w domu wielki gruby piórnik. Była nagroda i ni ma. Akurat jestem w stanie to zrozumieć. Skarpetki niby mniejsze, a jednak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1107 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, BellaS napisał: Druga opcja wg moich dzieci to że panowie co im pokoje odświeżali w wakacje zabrali Z krasnoludków już wyrośli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 5 minut temu, BellaS napisał: Jaka cena w ogóle dzisiaj bo w tym całym chaosie zapomniałam sprawdzić czy do 9,05 dobiła Masz elektryczny samochód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 1 Wrzesień 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Ja zachodzę w głowę jak można zgubić w domu wielki gruby piórnik. Była nagroda i ni ma. Odsuwałaś tapczany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 183 Napisano 1 Wrzesień 8 minut temu, BellaS napisał: Druga opcja wg moich dzieci to że panowie co im pokoje odświeżali w wakacje zabrali Być może odkryli w sobie pokłady talentu malarskiego... Tego niezwiązanego z wykończeniówką. Niektóre kolorowanki same się proszą o... Kolory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 157 Napisano 1 Wrzesień 5 minut temu, Baba napisał: Odsuwałaś tapczany? U winowajczyni jest tapczan wędrujący. W sezonie letnim zastawiam grzejnik a uwalniam wejście na balkon, w sezonie grzewczym na odwrót. Więc jak się zrobi zimno, to się okaże ile tam jest skarbów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 9 minut temu, Miecz napisał: Z krasnoludków już wyrośli? oni są przekonani o słuszności swoich oskarżeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 183 Napisano 1 Wrzesień 95 po 7,40, 7,50 za L coś takiego. Oczywiście waha się od regionu do regionu. Osobiście na jakiś czas i tak tankować nie będę bo zrobiłem fulla w weekend, gdy Orlen miał promocję 35 gr na litrze, i ustawa jeszcze obowiązywała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano 1 Wrzesień 24 minuty temu, eRCe napisał: Tak, dokładnie tak. Na samym końcu, już po kresie życia, jesteś święty lub potępiony - nie ma innej drogi. Zgoda w 100% A jeśli nikogo nie ma to może mają wywalone jaja na nas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: U winowajczyni jest tapczan wędrujący. W sezonie letnim zastawiam grzejnik a uwalniam wejście na balkon, w sezonie grzewczym na odwrót. Więc jak się zrobi zimno, to się okaże ile tam jest skarbów Ja 2 razy w roku przed świętami. Im syn był starszy, tym częściej jadł i bawił się w łóżku. Po kilku tygodniach to już było biuro rzeczy zagubionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 183 Napisano 1 Wrzesień (edytowany) 6 minut temu, bamboszki napisał: A jeśli nikogo nie ma to może mają wywalone jaja na nas ? Zawsze ktoś czeka. Oby to ktoś kto wyczekuje z utęsknieniem i rozwartymi ramionami Edytowano 1 Wrzesień przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano 1 Wrzesień (edytowany) 8 minut temu, eRCe napisał: Zawsze ktoś czeka. Oby to ktoś kto wyczekuje z utęsknieniem i rozwartymi ramionami Czemu zawsze jakieś diaboly albo anioły muszą być i szczuć zwykły człowiek ma ich w d, bekowe stwory Edytowano 1 Wrzesień przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień 27 minut temu, Zzosia napisał: Masz elektryczny samochód? A ogarniasz że są ludzie którzy nawet jak benzyna będzie w PL po 9 to nie będą musieli jak ty nerki sprzedawać żeby zatankować do pełna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 28 Napisano 1 Wrzesień (edytowany) Tak mało sobie samym ludzie ufaja że jakiś stwór nie wiadomo skąd musi im mówić co mają myśleć Edytowano 1 Wrzesień przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: A ogarniasz że są ludzie którzy nawet jak benzyna będzie w PL po 9 to nie będą musieli jak ty nerki sprzedawać żeby zatankować do pełna? Napisałeś o sobie nie ja jestem na dorobku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Zzosia napisał: Napisałeś o sobie nie ja jestem na dorobku. No ja mam benzynę regular po 3 NZD z centami, bo chociaż tutaj ropę sprowadza się z Azji to wzrost cen na rynkach światowych też się odbija, ale jak trzeba to podjeżdżam na stację i zalewam pod korek. Jakbym był w PL to też by mnie było stać moją żółtą strzałę pod korek 98 zalać. Tylko ty masz tutaj z tą benzyną jakiś problem na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: No ja mam benzynę regular po 3 NZD z centami, bo chociaż tutaj ropę sprowadza się z Azji to wzrost cen na rynkach światowych też się odbija, ale jak trzeba to podjeżdżam na stację i zalewam pod korek. Jakbym był w PL to też by mnie było stać moją żółtą strzałę pod korek 98 zalać. Tylko ty masz tutaj z tą benzyną jakiś problem na forum Tutaj większość nie posiada samochodu. Be sensu było pisać i do kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach