Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Zzosia napisał: Tutaj większość nie posiada samochodu. Be sensu było pisać i do kogo. A ty posiadasz samochód? Bo kojarzy mi się że jedyne środki lokomocji jakimi dysponujesz to rower elektryczny dziad-samoróbka i motocykl chiński pierdzidrut 125cm3, który na 150l benzyny to do wiosny będzie jeździł, więc z czym do ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, Zzosia napisał: Tutaj większość nie posiada samochodu. Be sensu było pisać i do kogo. Ogór, my mamy z partnerem auta jako koszt, a jedno z jego aut pali z 15l. Na serio nie ma znaczenia dla nas jaka jest cena benzyny, bo wrzucamy ją w koszty i nawet nam przez myśl nie przeszło robić jakieś zapasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, BellaS napisał: Ogór, my mamy z partnerem auta jako koszt, a jedno z jego aut pali z 15l. Na serio nie ma znaczenia dla nas jaka jest cena benzyny, bo wrzucamy ją w koszty i nawet nam przez myśl nie przeszło robić jakieś zapasy Jednak benzyny dziś zabrakło na stacjach wykupili, , wiem masz samochód pisałaś warzywniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Jednak benzyny dziś zabrakło na stacjach wykupili, , wiem masz samochód pisałaś warzywniak. No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Jednak benzyny dziś zabrakło na stacjach wykupili, , wiem masz samochód pisałaś warzywniak. Ale to uważasz że nie mają cystern i nie dowiozą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: Ale to uważasz że nie mają cystern i nie dowiozą? Koniec, brakło, dobrze że mamy tramwaje w Kato to przynajmniej dojedziemy do pętli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, BellaS napisał: No właśnie. I dzieci dowozisz na zajęcia różne. Zacznie się znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Zzosia napisał: I dzieci dowozisz na zajęcia różne. Zacznie się znowu. Ano zaczyna sie już dzisiaj kierat, a treningi to już od ub. tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, BellaS napisał: Koniec, brakło, dobrze że mamy tramwaje w Kato to przynajmniej dojedziemy do pętli Chůj bombki strzelił, benzyny nie będzie A ja tęsknię za moją żółtą strzałą, bo Toyota Vitz jest specyficzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, BellaS napisał: Ano zaczyna sie już dzisiaj kierat, a treningi to już od ub. tygodnia Nowych Janusznkòw na siłowni spotkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: Chůj bombki strzelił, benzyny nie będzie A ja tęsknię za moją żółtą strzałą, bo Toyota Vitz jest specyficzna A wiesz, musze ci sie do czegoś przyznać, bo mam nowego partnera i jedno jego auto, takie bardziej rodzinne to Skoda, tylko że superb, ale beka, karma do mnie wróciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 105 Napisano 1 Wrzesień 8 minut temu, Zzosia napisał: Jednak benzyny dziś zabrakło na stacjach wykupili, , wiem masz samochód pisałaś warzywniak. No widzisz, ludzie jednak kupują po podwyżce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 1 Wrzesień 3 godziny temu, eRCe napisał: Plecaki, tornistry, piórniki, kredki, bloki rysunkowe, książki, zeszyty? Już wyszykowaliście się na pierwsze lekcje jutro po apelach? Gre kupiłem wczoraj promka będzie w piątek jak masz mastercard i zbierasz punkty wystarczy wydać na allegro 100zl i przyjdzie 4000p warte 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Nowych Janusznkòw na siłowni spotkasz to nie miejsce na wyrywanie typów, w klubie jest rodzinna atmosfera miedzy rodzicami zawodników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, BellaS napisał: A wiesz, musze ci sie do czegoś przyznać, bo mam nowego partnera i jedno jego auto, takie bardziej rodzinne to Skoda, tylko że superb, ale beka, karma do mnie wróciła A widzisz. A ja mam z kolei w tym Vitz-ie (tak w Japonii nazywa się Yaris, a w NZ sporo ich jest z importu używek) skrzynię automatyczną bezstopniową i wrażenia z jazdy jak tramwajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: No widzisz, ludzie jednak kupują po podwyżce Mają wyjście? ja też kupie jak się skończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, Śliwka is Blocked napisał: No widzisz, ludzie jednak kupują po podwyżce A po ile teraz macie tą wachę w PL? W sensie dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, BellaS napisał: to nie miejsce na wyrywanie typów, w klubie jest rodzinna atmosfera miedzy rodzicami zawodników Co od razu mają wyrywać czy tak stopniowo rodzinnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: A widzisz. A ja mam z kolei w tym Vitz-ie (tak w Japonii nazywa się Yaris, a w NZ sporo ich jest z importu używek) skrzynię automatyczną bezstopniową i wrażenia z jazdy jak tramwajem Też fajnie, ja pierwszy raz porsche mam przyjemność jeździć, ale to totalnie nie mój vibe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 105 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Mają wyjście? ja też kupie jak się skończy. Ty masz kilka kanistrów zalanych, może zanim spalisz trampek zakończy wojnę i ceny spadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 105 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Doktor Naturysta napisał: A po ile teraz macie tą wachę w PL? W sensie dzisiaj A nawet nie wiem, mam jeszcze jedną kreskę w baku. Ale miało podobno skoczyć o 60gr- 1 zł. Aż poszukam info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał: Ty masz kilka kanistrów zalanych, może zanim spalisz trampek zakończy wojnę i ceny spadną Tego nawet trampek nie wie. Co zarobisz na pewno ceny benzyny odbiją na gospodarce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, BellaS napisał: Też fajnie, ja pierwszy raz porsche mam przyjemność jeździć, ale to totalnie nie mój vibe Właśnie tak średnio fajnie. A skodzie tej żółtej był automat DSG który zmieniał biegi niezauważenie, ale widać było po obrotomierzu, że obroty rosną wskakuje kolejny bieg, spadają itd. jak w normalnym samochodzie. A tutaj wciskasz gaz, silnik od razu wskakuje na 4000 obrotów i zostaje tam warcząc , a auto przyspiesza tak jak skuter, czyli liniowo. Nie można powiedzieć że nie płynnie, ale trzeba się przyzwyczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: Właśnie tak średnio fajnie. A skodzie tej żółtej był automat DSG który zmieniał biegi niezauważenie, ale widać było po obrotomierzu, że obroty rosną wskakuje kolejny bieg, spadają itd. jak w normalnym samochodzie. A tutaj wciskasz gaz, silnik od razu wskakuje na 4000 obrotów i zostaje tam warcząc , a auto przyspiesza tak jak skuter, czyli liniowo. Nie można powiedzieć że nie płynnie, ale trzeba się przyzwyczaić Nie można mieć wszystkiego. Ja jestem tą skodą partnera bardzo pozytywnie zaskoczona, tym bardziej że tam jest full wypas wyposażenie, a nagłośnienie to bajka po prostu, a nic w nim nie majstrował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, BellaS napisał: Nie można mieć wszystkiego. Ja jestem tą skodą partnera bardzo pozytywnie zaskoczona, tym bardziej że tam jest full wypas wyposażenie, a nagłośnienie to bajka po prostu, a nic w nim nie majstrował No ja w żółtej miałem full-opcje łącznie ze szklanym dachem, bardzo dobrym audio i wszystkimi bajerami jakie można było dostać w 2014. To auto to mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno trochę Skody są paradoksalnie tanie w stosunku do naprawdę dobrego wyposażenia jakie oferują. Nawet jak weźmiesz najlepsza wersję i wyczyścisz listę dodatków to nie zapłacisz strasznie dużo pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 144 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: No ja w żółtej miałem full-opcje łącznie ze szklanym dachem, bardzo dobrym audio i wszystkimi bajerami jakie można było dostać w 2014. To auto to mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno trochę Skody są paradoksalnie tanie w stosunku do naprawdę dobrego wyposażenia jakie oferują. Nawet jak weźmiesz najlepsza wersję i wyczyścisz listę dodatków to nie zapłacisz strasznie dużo pieniędzy Fajne auta, przyznaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień 10 minut temu, Zzosia napisał: Tego nawet trampek nie wie. Co zarobisz na pewno ceny benzyny odbiją na gospodarce. A jak za tydzień, dwa jednak się okaże, że się dogadali USA z Iranem, to zostaniesz Pioter z zapasem benzyny który bedzie droższy niż to na stacji. Tak się rzucałeś jak to tylko ciebie stać żeby benzynę kupić na zapas, a okazuje się, że nikogo tutaj innego ten problem tak nie dotknął jak ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Doktor Naturysta napisał: A jak za tydzień, dwa jednak się okaże, że się dogadali USA z Iranem, to zostaniesz Pioter z zapasem benzyny który bedzie droższy niż to na stacji. Tak się rzucałeś jak to tylko ciebie stać żeby benzynę kupić na zapas, a okazuje się, że nikogo tutaj innego ten problem tak nie dotknął jak ciebie Odróżnieniu od ciebie wiem co się będzie działo w Polsce. Taniej nie będzie polityka i dług. To nie jest temat do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 35 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, Zzosia napisał: Odróżnieniu od ciebie wiem co się będzie działo w Polsce. Taniej nie będzie polityka i dług. To nie jest temat do dyskusji. Ale czemu nie jest do dyskusji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 40 Napisano 1 Wrzesień 3 minuty temu, Doktor Naturysta napisał: Ale czemu nie jest do dyskusji? Nie ma z kim dyskutować za niska wiedza zaślepienie polityczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach