manekin 66 Napisano 1 Wrzesień (edytowany) https://zapodaj.net/plik-cAtJAticNI Edytowano 1 Wrzesień przez manekin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 66 Napisano 1 Wrzesień Fasolka po bretońsku z boczkiem, kiełbasą i odrobiną chili. Dodałem dwa listki bazylii dla podkreślenia wykwintności. Będzie sobie słodko pierdzieć 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień Takie klimaty to dla śmiecioka i dumbpusi. Ja jestem kobietą z klasą i jem bialy barszcz z wywalonym jajem na kolanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 66 Napisano 1 Wrzesień A tak się starałem 🥺 Przerobie to na biały barszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień Zapraszam do koryta zatem. Trzeba się posilic przed pracą za 2 euro za kilogram 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 6 Napisano 1 Wrzesień Chciałam się pożegnać. Było miło i dziękuję za wszystko. Może do kiedyś I nie ufajcie tutaj nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 1 Wrzesień Trzeba wstać i robić kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Trzeba wstać i robić kawe Nie za późno na kawę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 1 Wrzesień 9 minut temu, manekin napisał: Fasolka po bretońsku z boczkiem, kiełbasą i odrobiną chili. Dodałem dwa listki bazylii dla podkreślenia wykwintności. Będzie sobie słodko pierdzieć 🥹 Wygląda jak mój kibel gdy się zapcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień Dej kawę zapraszamy do koryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Cynthiaa napisał: Nie za późno na kawę ? Nie ja pije z 7 dziennie co 3 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 66 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Chciałam się pożegnać. Było miło i dziękuję za wszystko. Może do kiedyś I nie ufajcie tutaj nikomu Siedź, nie piërdöl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dirty sanchez 9 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Chciałam się pożegnać. Było miło i dziękuję za wszystko. Może do kiedyś I nie ufajcie tutaj nikomu Żegnasz się dziś pół dnia, babochłopska szczeno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 66 Napisano 1 Wrzesień 6 minut temu, WyŵaloneJaja napisał: Zapraszam do koryta zatem. Trzeba się posilic przed pracą za 2 euro za kilogram Oczywiście brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień Rogowski dziad znowu się panoszy po Gródku uszatek zasrany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nie ja pije z 7 dziennie co 3 godziny Po co? To bardzo niezdrowe człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, Cynthiaa napisał: Po co? To bardzo niezdrowe człowieku. Bo smaczna jest z papieroskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 66 Napisano 1 Wrzesień 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Wygląda jak mój kibel gdy się zapcha A byś wylizał michę aż miło, to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, Cynthiaa napisał: Po co? To bardzo niezdrowe człowieku. Bo chce? Niezdrowe to jest ciągle srånie się nad wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 1 Wrzesień 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Bo smaczna jest z papieroskiem Ale może trochę umiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dirty sanchez 9 Napisano 1 Wrzesień Przed chwilą, manekin napisał: Siedź, nie piërdöl To kiedy herbatka u Łysej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 1 Wrzesień 1 minutę temu, WyŵaloneJaja napisał: Bo chce? Niezdrowe to jest ciągle srånie się nad wszystkim Dlaczego Pan jest taki agresywny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyŵaloneJaja 10 Napisano 1 Wrzesień 3 minuty temu, Cynthiaa napisał: Dlaczego Pan jest taki agresywny? Jestem alfem i pokażesz mi farfeluna kobietko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 1 Wrzesień 7 minut temu, WyŵaloneJaja napisał: Bo chce? Niezdrowe to jest ciągle srånie się nad wszystkim No bardziej mi ciśnienie takie gadanie podnosi niż sama kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kitku guwnojad 0 Napisano 1 Wrzesień za mało guwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 95 Napisano 1 Wrzesień 24 minuty temu, WyŵaloneJaja napisał: dumbpusi Hhttps://www.tiktok.com/@amagym_vr/video/7675261688056204576 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 9 Napisano 1 Wrzesień 5 minut temu, WyŵaloneJaja napisał: Jestem alfem i pokażesz mi farfeluna kobietko USPOKÓJ się zboczeńcu! Ty jesteś ten owłosiony bicu pewnie o świni oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach