Koch4mBabkęBożą 0 Napisano 2 Wrzesień Słuchać muzyki z mojego odtwarzacza, grać w Runescape i czatować z Czelsi 🥰 No i Babkę Bożą 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 2 Wrzesień Ona woli mnie. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koch4mBabkęBożą 0 Napisano 2 Wrzesień Kocham mój odtwarzacz muzyczny Activo P1, i słuchawki Sennheiser IE200, moje uszy są tak szczęśliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koch4mBabkęBożą 0 Napisano 2 Wrzesień up 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano 2 Wrzesień Te runescape to za dużo grindu i nudy. Polecisz coś lepszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano 2 Wrzesień Gram w Runescape, bo poznałem fajną holenderkę i nie chciałbym, by nam się urwał kontakt. Wbijam max level, wszystko 99. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano 2 Wrzesień Babka Boża najfajniejszy user w historii kafe, reszta to pionki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano 2 Wrzesień Babka Boża jest taka mądra 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 2 Wrzesień 6 minut temu, senna napisał: To lesba z obsesjami lepiej żeby nikogo nie wolała bo będzie nękać jak benniego to stalkerska świnia jak salowa bleee Salowa mnie wczoraj zastraszała, dziś jej nie ma i od razu lżej, może zapiła w cieciówie Rekordu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 5 Napisano 2 Wrzesień 2 minuty temu, senna napisał: Nosferatu łyse fekalne skrobiace styropian wiecznie jazgoczace w koszmarach ugh Ten kask na łbie to jest hit. Pokazałam mamie i się śmiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaDB 0 Napisano 2 Wrzesień 46 minut temu, KochamBabkeBożą napisał: Babka Boża najfajniejszy user w historii kafe, reszta to pionki. Jak taka fajna, to niech ci wydziobie łupież z gniazda. Pewnie by jej smakowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano 3 Wrzesień Dnia 2.09.2026 o 12:09, KochamBabkeBożą napisał: Babka Boża najfajniejszy user w historii kafe, reszta to pionki. To zdanie to największy dowód na twoją chorobę psychiczną , bez dwóch zdań.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach