Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

Gość kyo18
mam wlasnie takie poidelko jak opisalas, a masz moze cos na wymiane??

Gość kyo18
a jak bedziecie to wysylas w kopertach z bombelkami ?? czy przez kuriera?

Gość zainteresowana
JUSTUS co byc chciala za ten korektor pod oczy i jaki to odcien

zainteresowana----------------->naturalny odcien a c bym chciała hmmmm może jeszcze coś wymienisz?bo z Twojej listy nie jestem zainteresowana a nie chciałaym na siłę wybierać:)

Jak już wspomniałam z kosmetyków mam niewielki wybór, bo dopiero od niedawna zaczęłam się nimi interesować, ale może mam coś innego co by cię zainteresowało. Może napisz co byś chciała zamiast kosmetyków ( chodzi mi o kategorię np.plecak, torebkę czy inny przedmiot), a ja zobacze co się da zrobić. Lub po prostu oddam Tobie za przesyłkę i coś dołoże.

Gość kyo18
proton chcialabys cos z mojej listy wzamian za Balsam do ciała Soraya - "deszcz", nawilżający /wyciąg z zielonej herbaty, witamina E albo peeling enzymatyczny?

To było do Kyo. Jeszcze poszperam w kosmetykach , bo miałam gdzieś różne cienie, ale nie jestem pewna czy już ich nie oddałam.

Gość zainteresowana
mam male szamponiki na podroz w buteleczkach,male mydelka luksja i arko,podkldki na sedes,perfum nowy o zapachu rozanym, poszukam i dam znac co jeszce mam ale prosze tymczasowo o rezerwacje

Gość kinq
Aliye Interesuje mnie twoja emulsja do opalania i cienie MB cosmetics. Co bys chciala w zamian z mojej listy? - maseczka nawilzajaca z aloesem z Avonu zużyta w 1/3 - krem-gommage Faberlica, jest peeling użyty 2 razy - lekki krem antybakteryjny Clearskin Avonu, ubytek 1 cm - zel antybakteryjny na noc Clearasil, nowy - pomadka w kolorze Sequin z serii Color Trend Avonu, użyta kilka razy

Znalazłam perfum w kremie Celebre firmy Avon. Szukam dalej. Mam jeszcze garść róznych kredek do oczu, mydełko w ksztłcie zajączka z Avonu i szukam dalej.

Gość kinq
Jok3r, co bys chciala w zamian z mojej listy za te perfumy w kremie? I ile zostało ich? I kiedy kupione?

Gość ikyo18
ja bym chciala te perfumy w kremie wzamian za poidelko i ta drabinke co ty na ti ?

Gość kinq
ikyo18, ja bylam pierwsza! jesli jok3r nic z moich kosmetykow nie przyasuje bedziesz nastepna w kolejce do niej.

Gość kyo18
sory kinq ale ona wymieniala te kosmetyki abym ja z nich cos wybrala bo intersuje ja moje poidelko

Gość kinq
Acha, to sorki

Gość kinq
kyo18, a ty jakie kosmetyki masz na wymiane?

kinq niestety nie mogę używać żadnych kosmetyków z Twojej listy, bo jestem alergiczką. Kyo18 bardzo chetnie się z Tobą zamienię, a kren jest nowy tylko raz zanurzyłam w nim koniuszek palca, żeby sprawdzić czy mam na niego alergię i niestety mam.

Gość kyo18
to wysli mi maila z twoim adresem ewa_twiti@interia.pl mam na wymiane: avon tusz stylista uzyty kilka razy ( czarny) pomadka perlista bebe ( nowa) talk do stop avon ( kilka razy uzyty ) spray do ciala zapach+ plas 3/4 zostalo paloma odzywka do paznokci wapniowa ( 3 razy uzyta) aqua dezodorant w kulce 3/4 zostalo

Gość kinq
Kyo18, interesuje mnie pomadka bebe, chcialabys cos w zamian z moich rzeczy?

Gość kinq
Mam na wymianę: - maseczka nawilzajaca z aloesem z Avonu zużyta w 1/3 - krem-gommage Faberlica, jest peeling użyty 2 razy - lekki krem antybakteryjny Clearskin Avonu, ubytek 1 cm - zel antybakteryjny na noc Clearasil, nowy - pomadka w kolorze Sequin z serii Color Trend Avonu, użyta kilka razy Dorzucam: - antyperspirant w kulce Wink z Avonu, zuzyty mniej niz polowa.

Gość kyo18
kinq no intersuje mnie zel na noc tylko ze ci sie to nie oplaca,

Gość kinq
Mam jeszcze kilka próbek pomadek i wód toaletowych Avonu, jakby kogos interesowały.

Gość kinq
Tusz też by mi sie przydał, zawsze chciałam go sprawdzic...

Gość smerfetaaaa
dziewczyny a moze ktoras potrzebuje Lysanlel Active??? Uzyty 2 moze 3 razy.

Gość kyo18
wyslalam ci jok3r :))

Gość kinq
To proponuję tak: Ja ci daje zel na noc i próbki wód toaletowych ( Treselle i Colection de fleurs ( to ta nowa seria trzech zapachów) zapach fioletowy: passionate purple) ( moge dorzucic ci jeszcze próbki dwóch pomadek, ale nie wiem, jakie kolory lubisz, te sa brazowe, nowe) za tusz styliste i pomadke bebe. Co ty na to?