Odpowiedz na ten temat
kupiłam kabel do telefonu i co dalej????
TORRENTY
Jak poinformować bliskich o zaręczynach?
Stało się: powiedziałaś TAK. Najchętniej od razu podzielilibyście się tą nowiną z całym światem. Warto jednak choć na chwilę powściągnąć emocje i zastanowić się, kto powinien jako pierwszy dowiedzieć się o tym przełomowym wydarzeniu, jak w elegancki sposób poinformować o zaręczynach szefa i dalszą rodzinę? Sprawdźcie!
List od Św. Mikołaja - Twoje dziecko aż podskoczy z wrażenia!
Świąteczny prezent. Jaka niespodzianka wywoła szczery uśmiech na twarzy Twojego dziecka? Na jak długo ją zapamięta? Czym wyróżni się w stercie kolorowego plastiku? Jeśli szukasz prezentu, który będzie formą nagrody za dotychczasowe starania, motywacją malca do dalszych wysiłków w szkole i stawiania sobie pozytywnych celów oraz wyzwań - mamy dla Ciebie dobrą nowinę!
Dorosłe eurosieroty. Jak wpłynęła na nie nieobecność rodziców?
„Cześć tato. Mam już 11 lat. To cały rok, odkąd wyjechałeś i mnie zostawiłeś. A ja codziennie wącham twoją koszulę. Tę, która nie zmieściła ci się w walizce. Jeszcze czuję twój zapach i chociaż przez chwilę czuję, jakbyś był przy mnie. Każdego dnia tęsknię i czekam na twój powrót”. Dziś mam prawie 30 lat i już nie tęsknię. Nauczyłam się żyć z poczuciem pustki. Tak jak ponad 100 tysięcy innych dzieci, których rodzice musieli wyjechać. Jak nieobecność rodzica, który opuścił Polskę za chlebem, wpłynęła na dorosłe życie eurosierot?
Jakie pytanie zadalibyście wróżce? Macie taką okazję
Od dziś zaczynamy cykl, który na pewno się spodoba fanom astrologii i numerologii. Do współpracy zapraszamy znanych wróżbitów i jasnowidzów. Możecie zadać im pytania. Dziś na pytanie naszej redakcyjnej koleżanki odpowiada Magdalena Drzymała, która od lat zajmuje się tarotem, numerologią i fizyką kwantową.
Francuska dieta proteinowa
inseminacja- komu się udało?
Rozmieniając się...
Byc po raz pierwszy mama... nasze starania i oczekiwania
Trele - morele , po czterdziestce. Dla niesystematycznych.
będzie dzień dziecka
datenow.fun najlepszy portal randkowy
Geodeci zarabiają tak dużo żeby mieli za co chlać
Stres w ciąży
Wychodzę na ulicę i spotykam kobietę chętna na seks bo lubi
Jak uszczęśliwić faceta? Powrót Greya
E. L. James przypadł w udziale zaszczyt, o jakim wielu pisarzy śni - a potem budzi się z płaczem. Autorka głośnej trylogii o przygodach pewnego oschłego milionera i naiwnej studentki została ponoć ubłagana przez swoich fanów, by zechciała opowiedzieć ich ulubioną historię ponownie. Tym razem z perspektywy enigmatycznego Christiana Greya. (Przez "enigmatyczny" rozumiem fakt, iż charakterystyka postaci nie była w "Pięćdziesięciu twarzach..." szczególnie rozbudowana. O tytułowym bohaterze dowiedzieliśmy się tylko, iż jest przystojny, antypatyczny, nieziemsko bogaty oraz że posiada helikopter.)
66
Na wszystko mam czas
Dorota Szeląg jest przykładem kobiety, dla której praca jest sposobem na życie i darem losu. Dla której kuchnia nie kojarzy się z „domową kurą”, ale rozwojem i poszerzaniem horyzontów. Dla której tradycja nie jest zbiorem zasad do przestrzegania, ale silną bazą, by iść dalej.
12
Poruszą niebo i ziemię, by uratować córeczkę
Ma 18 miesięcy, a przeżyła więcej niż niejeden dorosły. Jej rodzice byli tuż po ślubie, gdy dowiedzieli się o chorobie córki. Nowotwór zaatakował oczka Lenki od razu po urodzeniu. Zamiast bajek czytali kolejne skierowania do lekarzy. W ich walce o zdrowie dziewczynki wspiera ich już pół Polski.
25
Wielki Dzień Pszczół. Częstowały miodem i śpiewały
Kafeteria wspiera różne akcje i inicjatywy, zwłaszcza gdy dotyczą kobiet. Tym razem zostałyśmy zaproszone na ewent kobiet, którym nie jest obcy los... pszczoły. Postanowiły przypomnieć innym o tym, jak ważne są te maleńkie owady w życiu każdego człowieka. Przyjęliśmy zaproszenie. Było kolorowo i słodko.
22
Zdrowy zez, czyli dobra konwergencja
Czytanie to przyjemność, pod warunkiem, że nie przeszkadza w tym wada wzroku. Czasem trudności w czytaniu u dzieci nie wynikają z lenistwa lub braku zdolności, ale właśnie z wady wzroku. I nie chodzi tu tylko o niedowidzenie.
1305