Odpowiedz na ten temat

Opinie SlimBerry

  • WikixWiki 2018.03.07 [17:05]
    Cześć!
    Ostatnio zainteresowałam się tabletkami na odchudzanie SlimBerry i chciałam dowiedzieć się coś więcej na temat opinii osób, które zakupiły ten produkt.
    Proszę nie reklamować innych tabletek na odchudzanie, chcę poprostu poznać obiektywne opinie na temat SlimBerry, bo tylko nimi jestem zainteresowana.
  • gość 2018.03.07 [17:16]
    Masz na myśli te tabletki?
    https://dobretabletki.pl/slimberry/
    Z tego co widzę, to ciekawie brzmi.
  • gość 2018.03.08 [09:42]
    Moja ciotka go kupiła, chwali go za działanie. Cena z tego co widzę to jest na akceptowalnym poziomie, może warto sprawdzić te SlimBerry.
  • gość 2018.03.08 [11:39]
    Słyszałam bardzo pozytywnie opinie o SlimBerryusmiech.gif
  • Aniiaaaa 2018.03.08 [12:11]
    Schudłam z 12 kg w miesiąc dzięki tym tabletkom.
  • gość 2018.03.08 [13:17]
    Sporo o nim słyszałam, jednak nie stosowałam go a moja przyjaciółka, która chwaliła go za to, że schudła z tego co pamiętam jakieś 8 kilo ale niewiem w jakim okresie, chyba w miesiąc.
  • gość 2018.03.08 [14:35]
    Schudłam jakieś 5 kilogramów w ponad tydzień. Fajna sprawa.
  • gość 2018.03.08 [14:57]
    Też schudłam, bardzo przyjemny produkt
  • gość 2018.03.08 [15:31]
    Schudłam niecałe 10 kilogramów za pomocą Slimberry. Narazie brak efektu jojo, co mnie bardzo cieszyusmiech.gif
  • gość 2018.03.08 [16:20]
    Miałam okazję wypróbować SlimBerry, jak dla mnie bardzo dobry na odchudzanie.
  • gość 2018.03.08 [16:54]
    Szykuje się chyba dobry suplementusmiech.gif z chęcią sprawdzę!
  • gość 2018.03.14 [12:31]
    Jestem bardzo zadowolona z działania SlimBerry. Sporo się dowiedziałam o nim tutaj https://dietasos.pl/slimberry/
  • gość 2018.03.14 [14:07]
    Z tego co wyczytałam po składzie, to akurat w tym przypadku SlimBerry jest bezpieczny, można tak wywnioskować.
    Aronia i coś tam jeszcze, więc jest okey.
  • gość 2018.03.14 [14:09]
    O tutaj coś jest na ten temat https://dobretabletki.pl/slimberry/
    Ewentualnie na stronie producenta znajdziesz pełny skład, ale skoro jest dopuszczony do sprzedaży, to musi być bezpieczny.
  • gość 2018.03.15 [15:59]
    Polecam unikać stronę Witchking.pl
    Osoba oczernia tam Slimberry (mimo, iż go nie zakupiła) i poleca silvets, który nie działa - stosowalam to kiedys i nie schudlam. Pamiętajcie kochani, każdy, kto oczernia jakiś produkt i poleca coś innego to oszust.
  • gość 2018.03.15 [20:24]
    Kupilam SlimBerry dziś rano, jestem bardzo ciekawa efektów smiech.gif
  • Aneettaa 2018.03.16 [13:41]
    Zapoznałam się ze składem, brzmi dość ciekawieusmiech.gif
  • gość 2018.03.17 [13:23]
    Produkt jest dostępny od początku marca, jakim cudem gościu piszesz, że od 5 tygodnia. Idź walić takie ściemy gdzieś indziej pozdro
  • chłopski rozum 2018.03.19 [10:03]
    Dystrybutor chyba przedawkował Slimberry i pisze te pozytywne komentarze. smiech.gif
    "Osoba oczernia tam Slimberry (mimo, iż go nie zakupiła) i poleca silvets, który nie działa - stosowalam to kiedys i nie schudlam. Pamiętajcie kochani, każdy, kto oczernia jakiś produkt i poleca coś innego to oszust."
    Hahaha! Kiedy Slimberry wejdzie za mocno. xD Hipokryzja level expert.
  • Karolinaaaaacc 2018.03.19 [13:35]
    Dokładnie!
    Oczerniacie slimberry i polecacie jakieś silvets, co jest oszustwem jakimś.
    Nie kupiłam jeszcze slimberry, ale przez działania konkurencji mam wrażenie, że musi bardzo dobrze dzialac, skoro negatywne opinie pochodzą by zniszcyć produkt. Pozdrawiam!
  • Bogdan856 2018.03.19 [14:25]
    Poproszę o link do facebooka, gdzie można przeczytać niby te pozytywne opinie o Slimberry. No jestem bardzo ciekaw! jezyk.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifcool.giflapka.gif
  • chłopski rozum 2018.03.19 [15:18]
    Dobra faktycznie
  • chłopski rozum 2018.03.19 [15:21]
    Falszywy alarm, cofam zdanie o tym, że slimberry jest nieskuteczny. pomylił mi się z Cellu Berry Slim, który nie działa.
    Zwracam honor.
  • chłopski rozum 2018.03.19 [15:45]
    uwaga te dwa komentarze powyżej nie pisałem ja, tylko pani karolina, której płacą za pisanie tych bredni.
    SLIMETROL NIE POMOŻE CI SCHUDNĄĆ, ALE ODCHUDZI TWÓJ PORTFEL ZE 140!!! Masz za dużo o 140 zł? Wrzuć je do studzienki kanalizacyjnej lub kup slimberry. smiech.gif
    nie bądźcie frajerami, nie kupujcie tego smiech.gif na blogu witchking.pl Aneta opisała prawdziwe rezultaty. smiech.gif
  • chłopski rozum 2018.03.19 [15:46]
    Miałem na myśli oczywiście Slimberry, ale Slimetrol rozprowadza ta sama firma, więc i jedno i drugie odchudzi was z kasy. cool.gif
  • Reenatta 2018.03.19 [17:33]
    Przecież ten blog witchking.pl to serwis z bredniami na każdego podstronie. Wszyscy wiedzą, że strona witchking.pl to SPAM.
    SlimBerry nie testowałam, bo nie kupiłam go. Poza tym SlimBerry jest dostępny od 14 marca, więc wszystkie negatywne opinie o tym produkcie to oszustwa.
  • gość 2018.03.20 [10:50]
    Kupiłam SlimBerry pare dni temu zachęcona publikacją na https://dietasos.pl/slimberry/
    Ogólnie to już po pierwszym dniu od stosowania czułam, że hamuje mi głód, praktycznie nie mam ochoty na podjadanie zwłaszcza w nocy. Narazie za wcześnie jest pisać o efektach, ale w ciągu 4 dni schudłam ponad 2kg.
  • Nataallinkaa 2018.03.20 [11:19]
    Bogdan ty to masz jakiś problem ze sobą. Jak tak bardzo chcesz opinii to je znajdź w sieci, to nie jest trudne. Najeżdżasz na te Slimberry a pewnie go nawet nie kupiłeś. Jak ktoś z kupujących napisze pozytywną opinię to wyzywasz od oszustów, jak ktoś napisze negatywną opinię to siedzisz cicho. Gdzie twój obiektywizm? A może poprostu SKUTECZNOŚĆ SLIMBERRY rujnuje twój biznes? Mam wrażenie, że poprostu jesteś zazdrosnym przedsiębiorcą o sukces slimberry.
    Pozdrawiam i liczę na trochę więcej rigczu.
  • Monickaa 2018.03.20 [12:42]
    Hmm o tym SlimBerry słyszę pierwszy raz, ale jak ktoś szuka sprawdzonych tabletek na odchudzanie to polecam SLIMETROL. Dość ciekawie się prezentują, są nawet opinie na Facebooku https://www.facebook.com/Slimetrol-Polska-159 734847996716/
  • Tomcio7686 2018.03.22 [21:39]
    gdyby ktos chcial otrzymać zniżki na SlimBerry to zapraszam do kontaktu pod nr gg 65049051 , wytlumacze tez jak to działa
  • gość 2018.03.23 [16:49]
    ja zamowilam w poniedzialek, jeszcze nie doszly wiec chetnie opisze prawde o moim odchidzaniu za jakis miesiac, a na koncowy rezultat trzeb bedzie trzy miesiace wiec nie rozumiem dlaczego ludzie juz pisza ze schudli tyle i tyle jak trzeba miesiaca czasu zeby sterzenie tej tabletki zajelo taki poziom we krewi zeby zwiekszyc metabolizm i ruszyc odchidzanie... skoro produkt jest dostepny od poczatku marca a tu tyle juz schudnietych:_)))

Odpowiedz na ten temat


Trwa ładowanie...