Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do doświadczonych Pań domu: nastrzykiwanie mięsa

Polecane posty

Gość gość

Jak poznać w sklepie w mięsnym, że mięso świeże było nastrzykiwane solanką? To mięso pakowane na tackach to wiadomo- jak jest woda na natce a tak zwany "pampers" (kwadracik nasiąkający płynem pod mięsem) napompowany to wiadomo, że coś się działo. Szukam w internecie i jakoś nie ma sprawdzonych artykułów na ten temat. Wiecie może coś na ten temat? Jakieś sprawdzone sposoby?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja zazwyczaj gryze. Jak trysnie mi w twarz woda to wiem ze jest wstrzykiwane.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×