Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zupa pieczarkowa na samych warzywach co zrobic by byla smaczna

Polecane posty

Gość gość

Czy na samych warzywach bedzie smaczna ?Czyli wloszczyzna ziemniaki i pieczrarki.Bo zawsze robie na miesie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja duszę pieczarki same lub z cebulką na maśle , nie używam kości i jest pyszna . Jeśli nie masz kości zrób więc w ten sposób i nie dodaj dużo jarzyn by nie zabiły smaku pieczarek .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a i oczywiście zabielam kwaśną (w razie braku kwaśniej słodką ) śmietanką.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dodaj mieso - bedzie smaczna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Duszenie, podsmażanie wydowywa smak z warzyw. Ja duszę też lekko marchew (nie tylko przy pieczerkowej ) i jest super. Dodaję kawałek pora, selera , pietruszkę ,jak nie mam korzenia to natkę. Dużo przypraw, ziół(np. zioła prowansalskie, pieprz, on również wydobywa z pieczarki to co najlepsze. I na koniec jak wyżej, doprawiam śmietanką. Ja akurat najbardziej lubię łaciatą 18%.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wiele zup gotuje tylko ż warzyw bez mięsa. Do zupy pieczarkowej na koniec pół kubeczki kremówki, zagotować i po wyłączeniu natką pietruszki posypać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Co to za zupa bez miesa? ,kto sie tym naje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mnie wychodziła bez smaku bo dodawalam za dużo warzyw... Ostatnio zrobiłam bez warzyw, tylko same pieczarki i jeszcze inne grzyby i od razu lepszy smak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja rez wole z mięsem,porem wdrabiam mięso na talerze i przynajmniej mamy wartosciowy posiłek my i dzieci.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dodać przyprawę instant z glutaminianem sodu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja robię na bulionie drobiowo warzywnym zresztą jak każdą zupę i wychodzą bardzo smaczne. Nigdy nie dodaje kostek magii czy kucharkow.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jest pyszna z pulpecikami mięsnymi, do tego chlebek i obiad gotowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×