Odpowiedz na ten temat

Opinie o kaplanex. Tabletki na odchudzanie

  • gość 2017.07.24 [22:32]
    Czy możecie podać opinie, czy efekty widać szybko? Bardzo mi zależy na tym, aby poznać zdanie kogoś komu udało się schudnąć. Czekam na Wasze odpowiedzi.
  • izxka 2017.07.24 [22:33]
    Ja używam od kilku miesięcy i mogę śmiało potwierdzić że warto. Kaplanex to jedyny lek którego używałam a używałam ich kilka który daje dobre efekty. Waga leci w dół cały czas. Staram się też dobrze odżywiać i ćwiczyć od czasu do czasu ale do tej pory sama dieta i ćwiczenia nic nie dawał, dopiero od kiedy zaczęłam używać Kaplanex zauważyłam efekty.
  • gość 2017.07.24 [22:34]
    Polecam każdemu kto chce się szybko odchudzić. Stosuje Kaplanex od trzech miesięcy. Na początku waga spadała w dół błyskawicznie, teraz idzie to już trochę wolniej, ale mimo braku diety, nie tyję.
  • MAREK0933 2017.07.24 [22:36]
    Ja tam nie wierzę, że coś może działać bez diety i ćwiczeń. Najważniejsze jest to, co się je, nie da się obejść dookoła i schudnąć bez wysiłku.
  • xanx 2017.07.24 [22:37]
    Oczywiście, że wysiłek i dieta są ważne, ale tabletki na odchudzanie pomagają przyspieszyć metabolizm co jest trudne bez żądnych środków dodatkowych. Może jakieś nastolatki mogą schudnąć bez pomocy ale u pań po 20-tce jest to coraz trudniejsze wiem coś o tym.
  • gość 2017.07.24 [22:38]
    Dobry tabsy, polecam. Stosuje regularnie dwa razy dziennie i widzę wyniki u siebie. Zaproponowałam Kaplanex przyjaciółce i też się zdecydowała, już schudła 5 kg. Warto? Warto !
  • wiola21 2017.07.24 [22:40]
    le kosztuje ten lek? Czy można go kupić bez recepty? Wszystkiego już próbowałam i jestem naprawdę zdesperowana. Już nie wiem co zrobić żeby pozbyć się tej oponki z brzucha.
  • pipi_2 2017.07.24 [22:41]
    Jest ok, można stosować oczko.gif
  • laska98 2017.07.24 [22:42]
    Tak, jak wyżej koleżanka napisała. Efektów nie widać od razu ale jakoś tak po dwóch tygodniach waga leci w dół.
  • wampir77 2017.07.24 [22:43]
    Kaplanex powinien pomóc, ale nie zaszkodzi te pójść od czasu do czasu na siłownię, może umówić się z trenerem personalnym. Jedno nie wyklucza drugiego a jak się dobrze przyłożysz na pewno schudniesz.
  • pulpet_22 2017.07.24 [22:44]
    Właśnie zakupiłam opakowane tabletek mam nadzieję ze zadziała.
  • Ela121212 2017.07.30 [16:20]
    Kompletne bzdury!
    Biorę Kaplanex już miesiąc i nie schudłam ani kilograma!!!
    Kolejni oszuści.
    Mało tego, Pani która nakłoniła mnie do zakupu dwóch opakowań
    ( bo będzie taniej)ma wyłączony telefon !!!
    Dzwonię na ich infolinię i ... nikt nie odbiera, zmieniają mi tylko muzykę relaksacyjną....niestety nic nie ukoi mojej wściekłości !!!
  • gość 2017.08.01 [18:56]
    @@Ela121212
    Ja jakoś nie mam problemu z kontaktem ... KONKURENCJA NIE SPI oczko.gif
  • gość 2017.08.01 [19:23]
    Ela121212@@
    Może Ty za duzo pączków wcinasz i juz tabletki nie wyrabiają hahah
    Wystarczy przeczytać skład kaplenexu żeby sie przekonać że kaplanex naprawde działa. To nie jest ściema typu african mango !!!!!
  • gość 2017.08.01 [20:30]
    Same tabletki nie pomogą to fikcja, najwyżej przeczyszczą organizm, a potem efekt jojo murowany. Ważny jest ruch, racjonalne żywienie.Ja korzystałam z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez trenerów i dietetyków,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie.
  • gość 2017.08.02 [06:51]
    dieta-lux to totalna ściema !!!!!!!!!!!!! na ich stronie reklamuja sie 5 kg w 7 dni hahaha bez tabletek jest to niemożliwe
  • Urszula68 2017.08.11 [09:50]
    Ten Kaplanex to totalna ściema smutas.gif używam zgodnie z zaleceniamio d trzech tygodni i żadnego efektu utraty wagi nie widzę, mogę nawet powiedzieć że jakby troszkę ciałka mi przybyło. Zamówiłam z nadzieją że stracę parę kilo a tu odwrotny efekt......masakra jakaś. No cóż kolejne wyrzucone pieniądze. Tak więc zastanawiam się kto piszę te opinie, że Kaplanex tak cudownie działa.
  • kasiak_23 2017.08.23 [23:33]
    Ja zdecydowanie polecam tabletki kaplanex poniewaz po nich schudłam 6 kg !! sama nie mogla uwiezyc reklamie ale po przeczytaniu skladu przekonałam sie . Uważam ze to najlepsza na rynku alternatywa dla Adipex i Meridi
  • zosia_budzyn43 2017.08.23 [23:37]
    Urszula68 @@ To co piszesz jest niedorzeczne !!! Ja poleciłam kaplanex mojej kuzynce bo sama go stosowalam i działa. Nie znajdzie sie lepszego preparatu na rynku o takim skladzie bez recepty
  • lolakap 2017.08.24 [14:25]
    Mam pytanie do osób, które brały Kaplanex? Czy ten produkt faktycznie działa? Zastanawiam się nad rozpoczęciem terapii odchudzające, trochę się jednak obawiam wszelkich niepewnych środków. Znajoma mojej mamy powiedziała, że schudła z Kaplanexem 12 kilo i dlatego jestem zainteresowana. Co myślicie? Czy ktoś jeszcze może potwierdzić działanie?
  • gość 2017.08.24 [14:26]
    lolakap....
    Znajoma twojej mamy mówiła prawdę z Kaplanexem naprawdę da się schudnąć. Ja osobiście stosuję już trzy miesiące systematycznie i waga sobie ładnie spada. Po ciąży trochę mi przybyło ale już prawie wróciłam do dawnej wagi. Trochę ćwiczę ale nie stosuję specjalnej diety tylko biorę Kaplanex polecam spróbować usmiech.gif
  • aga003 2017.08.24 [14:31]
    Polecam Kaplanex wszystkim osobom, któe chcą odchudzić się szybko. Kupiłam pierwsze opakowanie jakieś dwa miesiące temu, było to 120 tabletek. Od tego czasu biorę codziennie i już schudłam 9 kilo. Do tej pory schudniecie tylu kilogramów było dla mnie czyś niemożliwym a teraz bez problemu. Dlatego właśnie wszystkim polecam.
  • marek_evil 2017.09.05 [13:32]
    Polecam wszystkim te tabletki. Dlaczego? Bo tylko dzięki nim udało mi się zrzucić 10 kilogramów w półtora miesiąca. Wystarczy brać dwa razy dziennie, a efekty są widoczne nawet bez ćwiczeń.
  • Wiesława 2017.09.05 [22:15]
    Kiedy usłyszałam o Kaplanexie, myślałam, że to kolejna bzdura jak wiele środków dostęnych w aptece. Koleżanka przekonała mnie żebym spróbowała, więc uległam. Efekt był niesamowity. Mam 54 lata, a chudnę jak nastolatka ! Polecam !
  • załamana wagowo 2017.09.13 [11:46]
    Na dzień dzisiejszy żadnych efektów smutas.gif
    Po jakim czasie to zaczyna działać? Jestem po 40-tce i mam hashimoto czyli między innymi brak metabolizmu (prawie). Meridia na mnie działała bardzo dobrze. Teraz nie można jej nigdzie kupić więc kupiłam ten kaplanex i na razie kicha. Ile czasu zajęło wam, zanim zaczęło działać? tydzień? dwa? a może więcej trzeba czasu?
  • gość 2017.09.13 [11:57]
    poczytajcie o niebezpieczeństwach, własnie zagłębiam się w temat tych odchudzaczy i w kaplanexie połączono synefrynę z kofeiną. To może doprowadzić do problemów z sercem. Zaczynam się zastanawiać, czy dalej to brać :/
  • gość 2017.09.15 [20:47]
    Totalna ściema. Pan próbował namówic na dodatkowe opakowania wpierając , że na początku przez 2 tygodnie to oczyszcza sie organizm. 30 dni stosowania bytek 0kg. Szkoda kasy. Lepiej juz zapłacić za caterin dietetyczny.
  • ALEXBB 2017.09.17 [02:20]
    Mam pytanie czy biorac te tabletki odczuwa sie wiecej energii. Pamietam ze po Meridii mialam duzo energii i checi do pracy. Odczuwacie cos takiego??
  • Ruda gosc 2017.09.17 [11:01]
    Witam mam problem z podrobionym" lekiem "czy ktoras z was kochane mogla by mi wyslac na email jakies namiary na sprawdzonego sprzedawce bede wdzieczna ....monika.janiak.8 3@o2.pl
  • załamana wagowo 2017.09.18 [15:36]
    Jakaś masakra. Nie mam w ogóle więcej energii. Kaplanex nic nie zmienił ani w samopoczuciu ani w wadze. Meridia była o niebo lepsza...
  • Danuta00 2017.09.26 [13:02]
    Ja biorę Kaplanex codziennie od dwóch miesięcy. Efekty? Całkiem dobre muszę przyznać. Na pewno lepsze niż po Meridii.

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...