Odpowiedz na ten temat

Opinie Slimetrol

  • gość 2018.02.08 [12:05]
    Szukam opinii na temat tabletek na odchudzanie Slimetrol https://dietasos.pl/slimetrol/ tu jest jakaś recenzja tego preparatu na odchudzanie, ale brakuje opinii osób korzystających z niego.
    Czy ktoś stosował te tabletki Slimetrol na odchudzanie? Warto?
  • gość 2018.02.08 [12:08]
    Z tego co widzę po opiniach na stronach i po forach, to Slimetrol działa, ale sama nie stosowałam tych tabletek.
  • gość 2018.02.08 [12:23]
    Raczej działa, patrząc po pozytywnych opiniach
  • gość 2018.02.09 [09:44]
    Ale przecież wszystkie opinie na temat Simetrolu to regularna propaganda, zamieszczona przez pracowników dystrybutora tego leku. A ja wolałabym zobaczyć jakieś obiektywne opinie, a nie kryptoreklamę.
  • gośćgochnasamochna 2018.02.09 [14:18]
    Podbijam temat bo sama jestem ciekawa
  • gość 2018.02.09 [14:30]
    Też bym chciała wiedziec? Czy ktoś stosował??
  • gość 2018.02.12 [10:26]
    Z tego co wyczytałam to warto.
  • gość 2018.02.12 [11:44]
    Zanim wyleciałam do Niemiec, stosowałam go z miesiąc i efekty były. Szkoda, że dostępny jest tylko w Polsce i nie mają wysyłki za granicę, tak bym se schudła troszkę kilogramów.
  • gość 2018.02.12 [15:51]
    Czytałam o nich i same pozytywne opinie na forach, ciekawy produkt, bo jestem sama zainteresowana.
  • gość 2018.02.12 [16:20]
    ciekawe gdzie czytałaś, na stronie? przecież oni sami je wystawiają. kolejne nie działające dziadostwo
  • silverllll 2018.02.12 [17:06]
    ja stosuje od tygodnia, efektow brak, za tydzien znowu podziele sie opinia.
  • gość 2018.02.13 [01:04]
    U mnie ten Slimetrol działa i tyle, skoro widzę u siebie pozytywne efekty, to chyba sam siebie nie oszukuje co?
  • gość 2018.02.13 [07:13]
    Też jestem ciekawa czy działa. Zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy warto.
  • gość 2018.02.13 [09:19]
    a kto Ciebie wie, może Ci płacą?
  • gość 2018.02.13 [10:32]
    Ja dowiedziałam się o tym Slimetrol w jakiejś reklamie na stronie i po zapoznaniu się z opiniami w sieci kupiłam go 2 tygodnie temu i narazie jest fajnie z efektami, ale muszę też zacząć chodzić na siłownię, bo ostatnio brakuje mi ruchu i muszę zmienić swój tryb życia na żwawszy.
  • gość 2018.02.13 [13:45]
    Jestem bardzo zadowolona z efektów Slimetrolu. Brałam w ciemno. Wystarczyło połączyć go z lekką dietą.
  • Nimka03 2018.02.13 [16:48]
    Z tego co zauważyłam to faktycznie skuteczny. O Slimetrol dowiedziałam się na https://odchudzanieok.pl/slimetrol/ i polecany jest przez innych.
  • xAGNIECHA90 2018.02.14 [11:02]
    Koleszcy wyżej:
    Pięknym trafem w ciągu kilku minut skomentowaliście ten post 2 razyusmiech.gif Widać konkurencja nie śpi i oczernia produkt Slimetrol który naprawdę działa.
    Z tego co widzę to strona opinie-plus.pl zawiera artykuły sponsorowane i oczernia każdy suplement na odchudzanie, TYLKO NIE SWÓJusmiech.gif
    Jak dla mnie BARDZO NIEWARYGODNIE ŹRÓDŁO TA STRONA opinie-plus.pl zniechęca do zakupu dobrych tabletek na odchudzanie i naciąga na swój suplement który nie działa.
  • gość 2018.02.14 [13:06]
    Ja jestem zadowolona ze Slimetrolu. No ale z chęcią poczytam więcej opinii.
  • gość 2018.02.14 [16:23]
    Jak dla mnie są okey, dobra cena, ludzie chwalą ten Slimetrol za skuteczność. Myślę, że wyrobie się z utratą kilku kg do wiosnyusmiech.gif
  • Olciaaaaaaa 2018.02.14 [17:39]
    Kupiłam i schudłam pare kilogramów, akurat jestem zadowolona, ale już nie kupię, bo jestem juz dość szczupła i nie chce być anorektyczkąsmiech.gif
  • gość 2018.02.15 [19:43]
    stosuje i nie działa po zakupie jednego opakowania dzwonią do Ciebie i namawiają na kolejne opakowania jak nie kupisz to nie dają gwarancji na to że schudniesz jedna wielka pomyła szkoda było 137 zł.
  • Martyuna 2018.02.15 [22:13]
    Polecam Body-Balance firmy Biogeneza, produkt naturalny i bez zbędnej chemii a warunek to systematyczność i wysiłek fizyczny w postaci choćby szybkiego wieczornego spaceruusmiech.gif
  • gość 2018.02.15 [23:20]
    Slimetrol działa, niema co się rozpisywać, ja jestem zadowolona.
  • gość 2018.02.15 [23:59]
    brzmi zachęcająco (cena) , ale dopiero gdy zamowisz ktoś się z Tobą kontaktuje , i informuje cię że jedno opakowanie to nie ma sensu, bo to pierwszy etap , a zeby bylo skuteczne to najlepiej 4 porcje czy 5 kupic - w kazdym razie jakies 5 stówek wypadałoby wydać....
  • gość 2018.02.16 [11:01]
    To dziwne, bo w moim przypadku efekty były już widoczne po pierwszym opakowaniu. Slimetrol brałam niemal 2 miesiące temu, efekty są dla mnie naprawdę zadowalające.
    Narazie jestem za granicą, mam w planach kupić jeszcze drugie opakowanie Slimetrolu i jednocześnie zapisać się na siłownię.
  • gość 2018.02.16 [16:11]
    Ja nie jestem pracowanikiem tych co sprzedają, a mimo to POLECAM Slimetrol.
    To chyba polska zawiść, nawet ludziom barykadujecie drogę do skutecznego odchudzania.
    Strach pisać teraz pozytywną opinię na temat Slimetrolu, bo odrazu każdy skacze do gardła, że to naciągacz itd.
    Nikt Was nie zmusza do zakupu Slimetrolu, ja kupiłam i schudłam, ale chyba właściciele konkurencyjnych tabletek na odchudzanie są wściekli, bo wreszcie coś wyszło super na odchudzanie a oni są w tylesmiech.gif
    Tak czy inaczej jestem mile zaskoczona produktem. Miłego weekendu życzę Wszystkim!
  • gość 2018.02.17 [11:35]
    Ja kupiłam aż 3 opakowania. Oczywiście pani z infolinii mnie namówiła. Biorę od 3 tygodni i naprawdę trzymam dietę - i schudłam 3 kg. Moim zdaniem, to gdybym nie brała tych tabletek tyle samo bym schudła. W tych ich opisach ze w tydzień 17 kg to jakaś bzdura no i że bez diety też bzdura. Jedyny efekt jaki zauważyłam to uczucie sytości tak 30 min po spożyciu tabletki. Moim zdaniem szkoda pieniążków. Ja będę próbowała to im odesłać.
  • gośćsilverllll 2018.02.17 [18:05]
    2 tydzien brania, tak jak obiecalem, dziele sie ponownie opinia. Na razie nie dziala, nie schudlam. Nie jem slodyczy, pije, jak mi zalecono- 3 lity plynow. Zobaczymy za kolejny tydzien. Mi konsultant powiedzial , ze jesli bede sie stosowala do jego zalecen schudne 10 kg w poltora miesiaca. Za kolejny tydzien znowu podziele sie miom doswiadczeniem. Pozdrawiam
  • gość 2018.02.17 [20:06]
    A mi się wydaje, że kłamiesz Panie "silverlll"
    Normalnie jakby człowiek się stosował do zaleceń co do odchudzania, to by przynajmniej te 3kg w 2 tygodnie schudł.
    A tu nawet waga nie drgneła? No cóż, widocznie albo Pan zaraz zareklamuje inny konkurencyjny środek na odchudzanie, albo Pan poprostu nie chce schudnąć.
  • gość 2018.02.17 [20:36]
    Potwierdzam wpis wyżej,też się dałam namówić i jest do niczego ,czuje się po nim bardziej głodna,a konsultant to jedna wielka ściema.

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...