Odpowiedz na ten temat

Souvre opinie

  • BizneSówka 2017.05.05 [08:35]
    Witajcie,
    Jestem nową osobą na kafeterii i chciałabym Was prosić o wyrażenie swoich opinii na temat firmy souvre internationale. Przyjaciółka z liceum zaproponowała mi współpracę z nią i pomoc w promowaniu sklepu. Początkowo nie chciałam w ogóle o tym słuchać, bo to biznes gdzie nie ma się określonej minimalnej wypłaty za wykonaną pracę, ale dałam jej dojść do słowa. Zaczęła zachwalać jaka to firma jest wspaniała i dlaczego warto wejść w tę firmę souvre. Aśka jednak powiedziała mi, że to prawda, że nie ma tam określonej minimalnej wypłaty bo tu każdy jest swoim szefem i przez to nie ma też określonej maksymalnej wypłaty - tzn. ile obrotu zrobię tyle będę mogła zarobić. Sama firma jest na rynku od kwietnia 2016 roku i w głównej mierze zajmuje się sprzedażą kolagenu naturalnego, ale nie tylko. Mają również w sprzedaży środki czystości (czyli coś co przydaje się w każdym domu), a także produkty do pielęgnacji ciała (żele do mycia, szampony, odżywki, masła do ciała, itp.). Sama sprawdziłam firmę i dostali oni właśnie za ten kolagen nagrodę Luksusowa Marka roku 2016, a za rozwój biznesu odebrali nagrodę Sukces Roku 2016 w kategorii najszybciej rozwijającej się firmy w branży marketingu społecznościowego. Jakie są wasze opinie na temat firmy? Ja póki co myślę, że jest to fajna rzecz, szczególnie dla babki takiej jak ja, która zajmuje się dwójką dzieci w domu, a mąż pracuje. Może to pozwoli mi zbudować fajny biznes i uniezależnić się dodatkowo od programu 500+ ? usmiech.gif Pozdrawiam i piszcie.
  • gość 2017.05.31 [10:51]
    Opinie o Souvre, które co dziennie pojawiają się w sieci świadczą o tym, że to profesjonalna, godna zaufania firma. Moi znajomi współtworzą tę sieć i są bardzo zadowoleni z efektów.
  • Michał7652§ 2017.06.29 [18:20]
    Mimo strachu przez opinie jakie czytalem w internecie postnowiłem sprobować.
    Jest całkiem inaczej jak piszą... sprzedaż jest to opcja dodatkowa aby dorobić pieniądze. Co w tym złego?
    Większość osob skupia się na budowaniu swoich zespolów mniejszych lub większych... Pieniądze masz liczone na podstawie obrotu jaki stworzyles z grupą. nigdy nikt nie kazał mi dzwonić albo dawać kontakty jak ktoś kiedyś pisał. Ludzie są sympatyczni i mili.
    Działam na południu Polski obok Rzeszowa.
  • gość 2017.07.22 [23:37]
    Opinie wyżej podane są wyssane z palca lub dodane przez speców marketingu z tej jakże "profesjonalnej firmy" Według mnie to zwykłe naciąganie i wciskanie ludziom marnych produktów za ciężką kasę.
  • gość 2017.08.18 [00:27]
    Witam. Ja jestem aktualnie zaangażowana w firmę Souvre. Opinie moich odbiorców na temat firmy są bardzo pozytywne. Korzystają z produktów i są zadowoleni. Ja z całego serca polecam szczególnie kolagen naturalny.
  • Adixa91 2017.08.19 [14:08]
    Jestem w Souvre Internationale od ponad roku - bodajże od lipca 2017. Do podjęcia współpracy zachęciła mnie koleżanka z którą nie widziałam się dłuższy czas. Przyszła do mnie, pokazała produkty kolagenowe i była zachwycona od pierwsze nałożenia ich na moją skórę. Dodatkowo opowiedziałą mi o możliwości dorobienia sobie promując produkty wśród znajomych i rodziny. Pomyślałam sobie, że to niezły pomysł ponieważ pracuję tylko na pół etatu (opieka nad dziećmi). Z początku ilość wiedzy mnie lekko przytłoczyła, zarówno tej biznesowej jak i produktowej, ale po jakimś miesiącu poukłądałam sobie wszystko w głowie i rozpocząłam budować swoją własną sieć jednocześnie korzystając z i wciąż poznając nowe produkty Souvre. Opinie osób z mojego otoczenia były dość zróżnicowane, ale wszystkie był pozytywne. Produkty same się reklamują, wystarczy je raz wypróbować i każdy się w nich zakocha. Firma fajnie się rozwija i dodaje co i rusz nowe produkty dlatego można wciąż poszerza grupęswoich odbiorców, a tym samym zwiększać ilość pieniążków wpływających co miesiąc za polecanie produktów. Polecam firmę
  • gość 2017.08.26 [17:13]
    Nie jestem w firmie, ale testowałam produkty. Jestem z nich bardzo zadowolona. Kupiłam od koleżanki, która przyszła do mnie do domu i pokazała mi te produkty. Bardzo długo szukałam czegoś co nie będzie mnie uczulać. I w końcu znalazłam. Biorę od nich zarówno kolagen jak i środki czystości. Do tej pory jeszcze się nie zawiodłam.
  • Gabrysia33 2017.08.28 [09:00]
    Droga koleżanko usmiech.gif Opinie o Souvre, które do tej pory poznałam są jak najbardziej pozytywne (nie licząc hejtu pojawiającego się w sieci). Produkty są rewelacyjne i świadczą o tym nie tylko pozytywne opinie osób korzystających z produktów, ale też liczne nagrody otrzymane przez firmę. Laur klienta 2017 - to tylko jedna, którą może się pochwalić ta firma. Wprowadzone niespełna 3 m-ce temu perfumy cieszą się bardzo dużą popularnością, a firma pracuje na pełnych obrotach żeby dostarczać przesyłki na czas. Polecam programy motywacyjne oferowane przez Souvre Internationale. Wejdź w biznes i spróbuj swoich sił. Sama wiem, że warto.
  • Kasieńkowiec 2017.08.29 [10:12]
    Spotkałam się z wieloma firmami, które dystrybuują swoje produkty w takim modelu biznesowym jak Souvre. Fajnie jest trafić do miejsca w którym docenia się Twoją inicjatywę, a Ty sama jesteś w stanie wyciągnąć z tego dobre pieniążki. Opinie o Souvre jakie wyrażają moje koleżanki utrzymane są w bardzo podobnym tonie!
  • Małgośiix 2017.08.31 [13:40]
    Uważajcie na te produkty. Użytkowanie na własną odpowiedzialność. Od kiedy zaczęłam stosować te produkty (w szczególności Kolagen Naturalny, o którym więcej infroamcji można znaleźć tu: http://opinieokolageniesouvre.pl/perfekcyjne- oczyszczenie-skory-z-souvre/ ) nie widzę poza Souvre innych firm! Produkty są Re-we-la-cyj-ne! W szczególności polecam wszystkim osobom z problemem trądziku Kolagenowy żel do twarzy. Na mnie świetnie podziałał i pomógł mi zniwelować niedoskonałości mojej kapryśnej cery! Moje koleżanki również się w nim zakochały!
  • gość 2017.08.31 [19:00]
    Nie znam firmy ale kupię produkt na przetestowanie.
    Kolagen Naturalny Na Stawy Souvre najbardziej mnie interesuje.
    Po użyciu dam znać.
  • gość 2017.09.01 [10:58]
    moim zdaniem warto ponieważ dzięki wspołpracy z souvre mogę w końcu pracowa kiedy chcę z kim chcesz.MLM nie jest dla osób leniwych i typowych etatowców któzy idą do pracy bo muszą i dostają daną stwkę za godzinę i robią to co mają narzucone z góry. W mlm ty jeseś swoim szefem nic nie robisz nic nie zarabiasz , na poczatku musisz dać z siebie dużo aby dużo zarabiać. Jezeli chcesz być tylko konsumentem i zamiast kupować produkty w biedronce i inwestować pieniądze w obcy kapitał to możesz kupować wysokiej ajkości produkty w polskim sklepie souvre i inwestować w polski kapitał.Zazwyczaj o firmach mlm negatywnie wypowiadają się osoby, któe się zarejestroway i myślą że nic nie zrobią a zarobią kokosy- to jest biznes dla osób któe poragną mieć więcej w życiu niż przeciętne zarobki, biznes dla osób które wiedzą że stać ich an więcej niż na charówkę 8godzin dziennie 5 dni w tygodniu prze 43lat. jednak nasze społeczeństwo tak zostało omotane przez tv , radio i internet że sami ie są w stanie podjąć żadnej decyzji bez rady dobrego wujka który w du... był i g****o widział a sugerują się jego opinią. Ludzie zacznijcie sami myśleć i walczyć o swoje a nie tylko sugerowac si e opiniami ludzi którzy nic w życiu nie osiągnęli!
  • Lider grupy 2017.09.04 [11:35]
    Szczerze mówiąc to tracę po woli wiarę w ludzi i to, że chcą coś zmienić w swoim życiu. Bardzo często jest tak, że chcesz komuś pomóc, chcesz aby ta osoba się rozwinęła bo widzisz w niej potencjał, ale sprawia wrażenia jakby nie potrafią samodzielnie myśleć i nie przyjmuje nawet najbardziej racjonalnych argumentów za zmianą stylu życia.
    Działa w marketingu społecznościowym od 4 lat - byłem w kilku firmach, z lepszymi lub słabszymi wynikami, w zależności od gamy produktowej jaka była dostępna (mam bardzo specyficzną grupę odbiorców). W Souvre funkcjonuję od nieco ponad roku (maj 2016). Spotkałem masę świetnych osób na różnych poziomach (od Koordynatorów po Starszych Kierowników Zespołów, a także miałem możliwość rozmawiania z Dyrektorami Krajowymi). To co łączy tych ludzi to jedna sprawa: zaangażowanie i chęć zmiany. Często u ludzi, którym proponuję przejście do sklepu internetowego souvre i możliwość budowania własnej struktury, słyszę słowo "NIE". Nie jest to jednak zwykła reakcja na propozycję - to często zamienia się w coś co nazywam "szałem otumanionego". Rozumiem, że ktoś nie chce wejść w biznes bo np. ma już pracę etatową, wychowuję trójkę dzieci, a weekendami robi studia podyplomowe (chociaż znam też takie osoby, które pomimo tego angażują się w network i robią dobre wyniki jak na ich możliwości czasowe usmiech.gif ). Nie rozumiem jednak jak ktoś kto studiuje i nie pracuje - ma całe mnóstwo wolnego czasu, nawet nie chce spróbować swoich sił. Brak chęci do działania i anemia przedsiębiorczości - to często dolega młodym ludziom, którzy mają wszystko co chcą ponieważ rodzice im kupują to co im się zamarzy i w ten sposób zabijają w młodych ludziach resztki przedsiębiorczości.
  • Partner SVR 2017.09.08 [17:02]
    Firma fajnie się rozwija. Najlepszy przykładem może być chociażby ich aktywność w sferze sportu. Jako Partner Souvre zapraszam na bieg organizowany przez firmę Souvre Internationale -www.bieg-souvre.pl wszyscy znajdą coś dla siebie, a przy okazji można odwiedzić piękne miasto Inowrocław.
  • AktywnyTyp1993 2017.09.08 [17:29]
    Co tu dużo gadać i się rozpisywać. Nie ma czasu do stracenia moim zdaniem bo firma się rozwija w zawrotnym tempie. Polecam już dzisiaj się zarejestrować i działać bo sam nie wiesz kto akurat "odpali" z Twoich kontaktów i będziesz mieć. Jak ktoś jest na tyle bogaty, że nie interesują go pieniądze rzędu kilkunastu tysięcy miesięcznie to niech sobie w ogóle nie zaprząta głowy takim tematem jak Souvre.
  • Natalia Bonicka 2017.09.11 [09:50]
    Marketing społecznościowy w dzisiejszych czasach moim zdaniem stanowi wciąż niedoceniona gałąź rynku sprzedaży w Polsce. Mało kto już pamięta jakim przebojem wdzierały się tego typu biznesy w naszym kraju. Zalewając nas reklamy telewizyjne, internetowe, radiowe, e-mailowe i różne inne! Wszyscy już mają trochę dosyć tego typu "źródła informacji" i ludzie coraz bardziej wierzą naturalnym rekomendacją, które otrzymują od swoich znajomych, rodziny, przyjaciół, a nie temu co mówi "pudełko" zwane telewizorem.
    Ja sama nie miałam NIGDY styczności z takim rodzajem sprzedaży / polecania produktów, ale taka firma jak Souvre broni się sama, a pozytywne opinie na temat ich produktów są najlepszą rekomendacją dla zainteresowanych osób tym biznesem. Polecam!
  • Odbiorca Souvre 2017.09.14 [09:30]
    Jestem Odbiorcą w sklepie Souvre. Dla mnie nie są istotne punkciki i ich zbieranie - nie interesuje mnie to. Ważne dla mnie jest natomiast to, że mogę zamawiać produkty najwyższej jakości. Akurat Souvre Internationale - powinno być przykładem dla wielu innych, sklepów - nawet tych dużych, które działają dłużej na rynku. Obsługa jest zawsze profesjonalna i przesyłki docierają na czas. Kuracje kolagenowe, które Souvre Internationale ma w swoim sklepie to prawdziwa rewelacja! Polecam serdecznie robienie zakupów w Souvre. Myślę, że nawet najbardziej wymagająca klientka (lu klient hehe usmiech.gif ) nie będzie rozczarowany. Opinie moich znajomych są również bardzo dobre. Zarejestrowanie się w sklepie zajęło mi dosłownie 5 minut, a teraz mogę zamawiać produkty skąd chce i kiedy chce z dostawą do domu. Szczególnie polecam ofertę z Kolagenem Naturalnym Souvre (https://souvre.pl/web/uploaded_images/files/1 488448487/Folder%20Kolagenowy.pdf ) tu jest folder produktowy dla zainteresowanych. W razie pytań chętnie pomogę/odpowiem usmiech.gif
  • Mirka Jaworska 2017.09.14 [15:41]
    Dla mnie najbardziej kuriozalne jest to, że ci, którzy mają najgorsze możliwe opinie o Souvre nigdy nie próbowali żadnego z ich produktów. Jest to co najmniej dziwne.
  • Patryk Bojanowski 2017.09.19 [14:53]
    Z niedowierzaniem przyglądam się poczynaniom tej firmy Souvre. To jest fenomen, że firma, która jeszcze w marcu 2016 nikomu nic nie mówiła, już po półtora roku osiąga takie wyniki. Nie mówię tu tylko o wynikach rozwoju grupy - bo liczba ponad 30 000 osób w sieci może robić wrażenie. Chciałbym jednak zwrócić na inną, równie ważną rzecz - zmiany i reagowanie na otoczenie. Ciągła rozbudowa oferty i polepszanie jakości przynoszą Souvre ogromny rozgłos (więcej o nagrodach można znaleźć chociażby tu: https://souvre.pl/wyroznienia ,9237.html) . Souvre Internationale przebojem wdarło się w rynek kolagenu naturalnego i zabrała pokaźną część tego tortu swoim konkurentom. To może się nie podobać, i nie podoba się, ale korzyść dla konsumentów jest i to mnie jako konsumenta cieszy usmiech.gif Dobrze jest mieć większy wybór produktów, a produkty Souvre są dla mnie bardzo dobre.
  • Partner Souvre Internationale 2017.09.20 [16:44]
    Powiem krótko wszystkim narzekającym na Souvre. Mniej gadania - więcej działania. A efekty zobaczycie sami. Sprawdzone info
  • NowyGoscscvr12 2017.09.21 [10:55]
    Byłem, rejestrowałem, polecałem... i nadal polecam usmiech.gif Sklep Souvre Internationale to takie miejsce, które polecam każdej osobie ceniącej sobie wygodę zakupów i szybka dostawę. Co do produktów Souvre mogę powiedzieć, że Kolagen Naturalny i Perfumy to klasa sama w sobie. Biznes polega na polecaniu sklepu (jeśli chcesz być Partnerem Souvre) lub po prostu na korzystaniu ze sklepu zamawiając świetne produkty z dostawą do domu. Souvre to pierwszy projekt marketingowy w który się zaangazowalem na 110% i powoli podążam w dobrym kierunku. Souvre Internationale to dobry sklep z fajnymi produktami dla każdego. Polecam Souvre.
  • gość16 2017.09.25 [09:30]
    Z kosmetyków, jak i środków czystości firmy Souvre korzystam od niedawna i jestem pozytywnie zaskoczona. Płyn do kabin prysznicowych idealnie czyści nie pozostawiając smug. Polecam każdej Pani domu!
  • anonimowe6 2017.09.26 [12:10]
    Czy osoby, które wypowiadają się niekorzystnie na markę Souvre korzystało kiedyś z produktów? Pewnie nie. Też na początku byłem sceptycznie nastawiony, dopóki nie skorzystałem z kosmetyków z serii True Gentleman - pielęgnacja ciała.
  • gość101010293 2017.09.27 [09:33]
    Miałam przyjemność skorzystania z kosmetyków oraz środków czystości firmy Souvre i jestem mile zaskoczona. Polecam!
  • gość123321 2017.09.28 [12:31]
    Ostatni produkt tej firmy z jakiego korzystałam to kuracja piękne stopy. Efekt niesamowity i to w krótkim czasie. Szczerze polecam.
  • BiznesmenRealista 2017.10.09 [12:03]
    Przekażę Wam teraz trzy najważniejsze rzeczy na temat marketingu społecznościowego w wykonaniu Souvre:
    1. Nie licz na to, że dostaniesz samochód po pierwszym miesiącu,
    2. Nie licz na to, że ktoś coś zrobi za ciebie, a ty tylko dobierzesz złotówki
    3. Nie myśl, że osiągniesz pozycję Dyrektorską po 3 miesiącach działania.
    Jeśli jesteś świadom tego, że osiągnięcie sukcesu wymaga trochę czasu i zaangażowania to wejdź w ten biznes, przekonaj się i polecaj go innym. Jeśli liczysz na natychmiastowy sukces to odpuść. Tak jak w każdej firmie, czy to na etacie, czy jako wolny człowiek musisz liczyć się z tym, że efekt wymaga pracy, często ciężkiej pracy. Ambicje, samozaparcie i umiejętność nauki od bardziej doświadczonych osób to ważne elementy, które mogą Ci pomóc odnieść zamierzony efekt.
  • MiroSław29 2017.10.10 [08:06]
    Świetna opcja dla osób, które chcą dorobić do swojej pensji. Niedużym nakładem pracy można polecać produkty w pracy, na studiach, u znajomych i zarabiać na marży. Polecam Souvre
  • Mirella80 2017.10.11 [13:11]
    Niezwykła firma to Souvre Internationale. Jestem Odbiorcą ich produktów (nie mam głowy do interesu żeby zarabiać i robić punkty). Interesują mnie ich produkty bo są wysokiej jakości i cio najważniejsze - są skuteczne! Opinie moich znajomych koleżanek na temat Souvre są różne, ale ogólnie większości się podobają.
  • Partner Nowicjusz 2017.10.12 [14:09]
    Każdy tu się rozpisuje o tym, jaka to firma jest wspaniała, ile to pieniędzy można zarobić, jakie piękne samochody odebrać itp. itd. Zauważcie jednak proszę swoimi oczami, że biznes marketingowy to nie tylko pokazywanie się w ładnym garniturze na konferencjach (a tu trzeba oddać, że te z Souvre są na bardzo wysokim poziomie merytorycznym i "rozrywkowym"), przy supersamochodach czy z pięknymi kobietami przy boku, ale także, a może przede wszystkim należy skupić się na pracy. Praca i zaangażowanie, które Partnerzy wkładają w rozwój swoich grup przynosi najlepsze efekty, a produkty "same się sprzedają". Nie chcę tu wychodzić na wielkiego znawcę marketingu bo sam jestem w Souvre dopiero od pół roku, ale warto chyba to przemyśleć.
  • Basia Miko 42 2017.10.16 [15:11]
    Mnie nie interesuje wchodzenie w biznes partnerski Souvre. Mogę jednak polecić produkty, które są w ofercie Souvre - sama najchętniej korzystam z serii pielęgnacyjnej. Fajne produkty w rozsądnych cenach z dostawą do domu.
  • MichałowieczTrn11 2017.10.19 [13:56]
    Firma przebojem zdobyła do tej pory rynek polski, a już coraz większa ilość partnerów zaczyna budować porządne grupy poza granicami kraju. Jeśli dalej Souvre będzie tak trzymało to myślę, że zasięg światowy dla ich produktów jest tylko kwestią czasu - i to dość krótkiego czasu. Pełen podziw za profesjonalizm w obsłudze Partnerów i Odbiorców. Souvre Internationale daje radę.

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...