Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataliiiii

filet moczony w maślance >> ktoś zna??

Polecane posty

moje drogie panie ja z pytaniem :) słyszałam gdzies o fantastycznych filetach z piersi kurczaka które moczy sie w maslance a pozniej chyba w płatach kukurydzianych ?? ma ktos moze na to przepis ???? wiem tylko tyle ze robi sie je w piekarniku 20 minut Prosze jesli ktos wie o przepis i podpowiedz czy naprawde takie dobre :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość staple
o platkach kukurydzianych nie slyszalam, ale robilam w krakersach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość staple
wiesz co, ja to jadłam raz u szwagierki i bardzo mi smakowały. potem jak ja robiłam to nie za bardzo mi wyszły. Oprócz krakersów oczywiscie kurczaka się doprawia. pieklam to na folii aluminiowej, krakersy mi odeszły od kurczaka, przypalily sie do patelni. coś źle zrobiłam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
o moczeniu w maslance nie slyszalam, ale w platkach sie robi tak jak zwyklego kotleta tylko zamiast w bulce obtaczasz w platkach i smazysz na patelni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja moczę w jogurcie
indyka i ryby ( z przyprawami)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
niby tak .. tylko ja o innym .. kurczak moczony w maslance ziołach prowansslakich i pieczony w piekarniku obtoczony platami kukurydzianymi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×