Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapusta

jak doprawic surowke z czerwonej kapusty?

Polecane posty

Gość kapusta

Macie jakis fajny przepis jak to robic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość *K*
mozna dodac brzoskwinie z puszki ......... mozna dodac cebulke i jablko ....pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta
hej dzieki a ja myslalam ze majonez ale chyba nie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja robię sos....... oliwę z oliwek mieszam z gorącą wodą, dodaję szczyptę soli, cukru i pieprzu, ewentualnie odrobinę gałki muszkatołowej... to nie do sałatek ale lubię tę przyprawę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kapusta
dzieki dziewczynki cos poprobuje!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ----------xxxx
z majonezem,cebulką jest bardzo dobra mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zapomniałam o ...... marchewka, jabłuszko, troszkę cebulki lub pora, i odrobina pietruszki, korzenia. Natka oczywiście też

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jadlam ostatnio seler swiezy .... mial jakis sos smietanowy ... ale zastanawia mnie to czy seler skrapiaja cytryna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ocet jablkowy, olej roslinny, ziarenka selera, drobno posiekana cebula, sol, moze ciut soku z cytryny. kapusta moze byc sama czerwona, lub pol na pol czerwona i biala. darowalabym sobie majonez. czy wszystkie salatki musza koniecznie byc z majonezem? co za nuda :P no i zdrowotnosc/dietetycznosc surowki zaraz spada jak jest majonez. tym bardziej, jesli majonezu jest caly sloik :D, co czasem widuje w przpisach, wiec wszystko w nim po prostu plywa :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Kapustę zetrzeć na tarce jarzynowej,tak samo jabłka.Cebulę pokroić w drobną kostkę.Posolić,dodać do smaku cukier,pieprz i sok z cytryny.Dodać śmietanę wymieszaną z musztardą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×