Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laura090

Co robić?1

Polecane posty

Mam 7letnią córkę Ingę. Jestem po rozwodzie z mężem, on w ogóle się nią nie interesuje od czasu rozwodu. Mieszkamy same z kotem, ale on się chyba nie liczy. Do rzeczy. Inga bardzo przeżyła nasz rozwód, korzystałam nawet z pomocy psychologa. Rozwód był 6 miesięcy temu, zaledwie miesiąc temu mała doszła do siebie. Jest lubiana i miła, ma dużo koleżanek i kolegów oraz najlepszą przyjaciółkę, Natalkę. Dobrze się uczy. Miała bardzo fajną wychowawczynię, która niestety zrezygnowała z pracy. Na jej miejsce wstąpiła nowa. Jest już stara i bardzo wredna. Dzisiaj przyszłam po nią trochę wcześniej, bo byłyśmy umówione na wizytę kontrolną u dentysty. Zapukałam, nikt nie odpowiedział, słyszałam krzyki. Weszłam i mnie zamurowało. Inga stała na środku sali posiusiana, zlękniona, płakała. Babka na nią krzyczała. Dzieci przerażone, w ogóle się nie odzywają. Spytałam się babki, co ona robi, jak tak można?! Ona na to, że moja córka nie potrafi czytać i nie słucha. Wkurzyłam się, bo Inga czyta bardzo dobrze. Czasem zdarzy jej się rozkojarzyć, ale to bardzo rzadko. Byłam zdruzgotana. Spakowałam Ingę i zabrałam ją do domu. Przebrałam i odwołałam wizytę u dentysty. Ona teraz się strasznie boi szkoły i tej baby, a kiedyś tak lubiła chodzić do szkoły! Kiedy tylko usłyszy słowo ,,szkoła" bądź coś z nią związanego, zaczyna płakać. Na samą myśl, że w poniedziałek trzeba wracać do szkoły, mówi, że boli ją brzuszek. Dzisiaj rano okazało się, że posiusiała się w nocy. Ona jest taka wrażliwa... Co mam robić?

Gość gość
do dyrekcji szkoły!!

Oczywiście, że pójdę. Ale co z Ingą? Ona się tak boi! Znowu iść do psychologa? A jeśli tak, to do tego samego?

Gość gość
s SOBOTE w szkole ???

Ah, no tak. Pomyliłam się. To było w środę, bo od czwartku jest długi weekend.

Gość gość
zglosic nauczycielke do kuratora... ja bym tego tak nie zostawila...

Gość gość
Niezle ci sie we lbie p********ilo chyba od kompa nie odchodzisz i wymyslasz durne prowokacje,ze juz nie czaisz jaki dzien tygodnia:o

Gość gość
stara lampucera nie ma się na kim wyżywać to robi to na dzieciach. złóż pisemną skargę na nauczycielkę , pogadaj z innymi rodzicami i spróbujcie zmienić wychowawcę .