Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznań to dziura

dla ludzi z poznania wiecie że

Polecane posty

Gość poznań to dziura

dla ludzi z poznania wiecie że

Gość gość
bo kołbuc ma obsesję dziur i nie może znieść faktu, że jego ukochany piździsłów to zadoopie :D :D :D

Gość gość
Nie nie jest zad***em wczoraj ci to udowodniłem pisałem ci co tam się dzieje jakie są wydarzenia inwestycje itd (zrozum małe nie znaczy gorsze) niekiedy małe miasta są lepsze od dużych

Gość gość
kołbuc morda ułomie bo napiszę, do ordynatora tego psychiatryka i na stałe ci net odetną :D

Gość gość
W dupioe byles, gowno widziales, a juz na pewno nie Poznan. S********j na ta swoja wioche i morda w kubel, idz na lancuch zamiast aresa

Gość gość
gość od homocwela byłem w poznaniu w 2014 roku chyba lepiej wiem i nie wmawiaj mi że nie byłem nienawidze wielkopolski i poznania też bo do wielkopolski mam 3 km byłem w poznaniu z ojcem wujkiem i babcią tutaj Szpital Wojewódzki w Poznaniu   3,88 opinii z Google Szpital, Poznań, Polska Szpital Wojewódzki w Poznaniu – modernistyczne, rozległe założenie szpitalne, zlokalizowane w Poznaniu przy ul. Juraszów 7/19, w bezpośrednim sąsiedztwie Szpitala MSWiA na Winiarach. Wikipedia Adres: Juraszów 7/19, Poznań Telefon: 61 821 22 00

Gość gość
byłem w poznaniu i juraszów jest w centrum poznania na jeżycach ps przejezdzałem nawet obok osiedli lecha czecha i rusa nie wierzysz wyszukaj sobie ps przejezdzałem koło galerii pestka oraz droga ekspresową S11 byłem w poznaniu lepiej wiem od ciebie i nic mi nie wmówisz bo lepiej wiem

Gość gość
oczywiście, że poznań to dziura. tak samo jak opole, legnica, częstochowa itp. ale namysłów to megadziura i zadoopie totalne

Gość gość
Nie jest zad***em totalnym bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa i mniej rozwiniętych od Namysłowa i wszystkie wsie to dziury bo największa wieś w Polsce ma 12 tysięcy mieszkańców a miasto namysłów 16 tysięcy mieszkańców ps już nawet Poznań to dziura dla ciebie to akurat tak sie składa że twój pieprzony Wrocław to też dziura czyli rozumiem że wszystkie polskie miasta z wyjątkiem warszawy to dziury tak? Wrocław też jest dziurą kiedyś napisałeś że 760 tysięczny Kraków to dziura czyli rozumiem że 630 tysięczny Wrocław to również dziura

Gość gość
namysłów jest w wielu kwestiach lepszy niż wiele wiekszych miast jak 25 tysieczny kluczbork bo w namyslowie więcej sie dzieje niż w kluczborku jest wiecej wydarzeń atrakcji obiektów sportowych rozrywkowych rekreacyjnych i taka sama ilość pracy mamy dwie galerie handlowe a trzecia w budowie a kluczbork ma tylko jedną ps w namysłowie od przyszłego roku bedą remonty kamienic wymiana dachów okien drzwi i będą nowe eleacje i rewitalizacja podwórek i ma byc komunikacja miejska wczoraj ci to wszystko pisałem a ty dalej swoje w przyszłym roku równiez beda budowac obwodnice dwa wielkie zaklady pracy i hale sportową gdzie również eventy koncerty będa tez sie odbywać dla ciebie to i tak dziura tak skoro wg ciebie wiekszy od wrocławia kraków to dziura czyli rozumiem ze twój wrocław też jest dziurą

Gość gość
Odnieś sie do tego i pytam co ty masz z tymi dziurami dla ciebie wszystkie polskie miasta to dziury tak? Co ty masz z tymi dziurami ps ja żadnego miasta nawet poznania czy Wrocławia nie uznaje za dziury to był temat prowokacja głupku i co? Sam sie wkopałeś bo wydało się dla ciebie to nawet Poznań czy większa od Wrocławia łódź i większy od Wrocławia Kraków to dziury czyli rozumiem że skoro większy Kraków od Wrocławia to dziura to rozumiem że Wrocław dla ciebie to też dziura czyli to ty masz obsesje na punkcie dziur bo dla ciebie wszystko to dziura i to ty udowadniasz że jesteś idiotą ps byłem w poznaniu jak pisałem powyżej ps jesteś zwykłym śmieciem bo skoro twierdzisz że nawet Poznań i Kraków to dziura to znaczy że masz poniżej zera procent racji bo to są metropolie z dużą ilością zagranicznych turystów i studentów i imigrantów nawet turystów z usa kanady Holandii które chwalą te miasta

Gość gość
I co odnieś sie do tego głupku ps nigdy nie byłem w psychiatryku i chyba lepiej wiem to ty się zapisz lepiej co?

Gość gość
wodociągowa to twój drugi dom mateuszu

Gość gość
Wejdź na temat na kafe byłem w poznaniu i nie wymieniaj mojego imienia zakompleksiony s*********e

Gość gość
mateusz kołbuc zam. polkowskie 4 masz coś z głową i to solidnie :D ps. czy w tą zimnicę dalej maltretujecie psa na łańcuchu?