Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ten pedofil cwaniak84 jeszcze nie ma bana tu

Polecane posty

Gość gość

Gdzie jest m/od/er/ac/ja?

Gość gość
Fakt ten nick zakłada chore tematy niech ktoś coś z tym zrobi bo to przegięcie!!!

Gość gość
z tego samego powodu co biskupi którzy nie siedzą za kratami a powinni, mają wtyki i znajjomosci !

Gość gość
Udaje, że pisze normalnie, ale straszy sądem i jest wulgarny dla ludzi, którzy pamiętają jak opisywał ze szczegółami, że będzie gwałcił dziecko, że siedzi w parku i czeka na odpowiednie dziecko do gwałtu. Udaje, że to prowokacje były, ale policja nie zatrzymuje za niewinność. Ludzie ocknijcie sie i nie piszcie z tym zboczeńcem. Mam nadzieję, że ktoś zbanuje to ludzkie ścierwo. Przypominam, że kiedyś też przez chwilę pisał w podobnym podobnie wzbudzając litość, a po jakimś czasie zaczął zalewać forum tematami o gwałtach maleńkich dzieci. Miał okropne avatary. Historia zakręca koło.

Gość gość
*w podobnym tonie

Gość gość
dopiero w 2008r. KK uznał pedofilię za grzech :(

Gość gość T
Jeżeli nikt nie reaguje z moderacji ...to prawdopodobnie prowokację od redakcji.

Gość gość
Też tak myślę

Gość gość
Moderacja ma w d***e forum. Gdyby była to połowę tych psychopatycznych patoli nie mogłoby tutaj słowa napisać! Można skierować te jego wcześniejsze tematy na stronę policyjną, ja niestety nie mam możliwości bo już dawno bym to zrobiła.

Gość gość
Ja niestety też nie mam ale z tego co pisał to ktoś go zgłosił i dlatego go nie było tyle czasu bo policja go zatrzymała i mu przetrzepała komputer, ma mieć sprawę więc nie jest bez winy. Boję się go

Gość gość
Cwaniak sam nawolywales do samobójstwa kilka min.temu. Idź stąd. Będziemy zgłaszać bo to normalne nie jest. Nikt nie ma kontroli nad Tobą? Powinni zabrać Ci neta i kompa. Tyle. Zgłoszone

Gość gość
10:03 w*********j stąd.

Gość gość
10:03 to ja autorka mam małe dziecko i odkąd wróciłeś nie napisałam nawet jednej litery w żadnym twoim temacie bo nie będę karmiła trolla. Jak widać, więcej osob cie tu nienawidzi i bardzo dobrze!

Gość gość
Jeżeli nikt nie reaguje z moderacji ...to prawdopodobnie prowokację od redakcji X Racja, ten nick to wytwór redakcji, celowo tak piszą, aby wywoływać oburzenie i ruch‪ na forum.

Gość gość
Pozwij. Z tego co wiem, nie masz ani grosza za to masz sprawę, za szerzenie treśc***edofilski. Każdy policjant i prokurator oraz sędzia stanie po stronoe pedofila hahahahahahahahaahahah

Gość gość
empatia dla zwyrodnialca no śmiechu warte, ty masz empatię?

Gość gość
Ja mysle, ze CWANIAK jest w komitywie z PSHEMO. Piszą w podobnym tonie, jeden i drugi przegryw. Na poczatku myslalem, ze to projekt Pshema, ale chyba jednak to osoba osoba.

Gość gość
cwaniak 84 wiesz że W USA miała miejsce egzekucja pedofila mordercy - Fakt www.fakt.pl › Wydarzenia › Świat 14 lut 2014 - W Stanach Zjednoczonych pedofil Juan Carlos Chavez zgwałcił i zamordował 9-latka. Kara za tę okrutną zbrodnię mogła być tylko jedna – kara śmierci! ... Po obławie na porywacza na całej Florydzie w końcu udało się go ...

Gość gość
cwaniak 84 chciałbym byś mieszkał na florydzie Ameryka to dziwny kraj, czyli jak traktuje się pedofilów w USA ... niepoprawni.pl › Blogi › Blog użytkownika tequila 12 lut 2014 - Ale same mapy to nie wszystko: np. na Florydzie skazany za przestępstwo ... m.in. do skazania na śmierć 3 Murzynów oskarżonych o gwałt na białej. ... dlugoletnie kary za minimalne wykroczenia, jak drobna kradziez czy ...

Gość gość
tak powinien skończyć każdy pedofil w tym cwaniak 84 Ameryka to dziwny kraj, czyli jak traktuje się pedofilów w USA W Stanach wystarczyło 400 tys podpisów, aby uchwalić tzw. Prawo Megan - od imienia siedmioletniej dziewczynki Megan Kanka brutalnie zgwałconej przez pedofila mieszkającego w domu naprzeciwko. (btw. w tym ponad 300 milionowym kraju wystarczył ułamek procenta, aby państwo pochyliło sie nad ustawą !) Rodzice Megan zebrali ponad 400 tys. podpisów za ujawnianiem danych przestępców seksualnych i prawo zostało uchwalone. Dziś we wszystkich stanach można znaleźć listę pedofilów z ich adresami. Np. w Kalifornii dzięki interaktywnej mapce można sprawdzić, jak blisko mieszka pedofil, jakie przestępstwa popełnił wcześniej, są też zdjęcia aktualne zdjęcia i dane osobowe. Każdy przestępca to jeden niebieski punkt na mapie miasta. I plan Los Angeles jest cały niebieski.

Gość gość
up

Gość Miasto Namysłów wojew opolskie
Up

Gość gość
10:22 oj pedofilu to jest groźba karalna. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam pracę i nieźle zarabiającego męża, wsadzimy Cie za kratki za pedofilię i groźby i zadbamy o to, żeby współwięźniowie wiedzieli za co garujesz :D :D:D

Chłopak sie pogubił chyba i tyle, szkoda tylko, że nie rozumie, że wypisując tamte okropne rzeczy na publicznym forum ( nawet pamiętam tematy w których zapraszał kolegów " po fachu" na planty w celu wspólnych " polowań " na dzieci ) pośrednio i bezpośrednio zachęcał do ohydnych przestępstw. A to już nie jest taka sobie niewinna prowokacja. Może sie zmienił. Kto wie?

Gość gość
Watpie.umysl ten sam spaczony, tylko sie obsral Przed policja

Pytanie, czy nie robisz tego, bo żałujesz i sie zmieniłeś, czy ze strachu przed policją?

Gość gość
Mam nadzieję że.zamkną go przynajmniej w psychiatryku. Administratorzy zbanujcie go. Non stop przemyca w swoich wypowiedziach między wierszami że komuś coś zrobi. Ma dojść do tragedii??!

Gość gość
Nikt normalny nie zaklada tego typu tematów. Nie przekręcaj kota ogonem. Jaka prowokacja? :O

Nic nie jest czarne ani białe, a kto sieje wiatr ten zbiera burzę, więc nie możesz mieć do nikogo pretensji prócz siebie samego. Pytanie czy dasz radę wyciągnąć z tego lekcję. Moim zdaniem (ale mogę sie mylić ) w każdej " prowokacji" jest ziarno prawdy, bo skądś sie to bierze, najczęściej z podświadomości.

Gość gość
"normalny" człowiek to zakłada prowokacje w rodzaju "koleżanka mnie podkablowuje do szefa", albo "mąż mnie chyba zdradza" NIKT o zdrowych zmysłach nie pisze o gwałceniu dzieci śmieciu!!!! więc przestań wykręcać kota ogonem; dostaniesz na coś zasłużył