Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

Ewa Farna z reklamy PLAY ma strasznie grube nogi

Polecane posty

Gość gość
nie jest źle. Na pewno bym szefową na nią zamienił. Ku_wa to dopiero słoń

Gość prawictwo pospolite 137
na tym teledysku jeszcze było dobrze :

Gość gość
Preferuje szczupłe kobiety, ale Ewa jest wyjątkiem. Wygląda z***biscie :)

Gość gość
Prawictwo pospolite, ty też jesteś aseksualny i nieciekawy :)

Prawictwo pospolite, ty też jesteś aseksualny i nieciekawy wzajemnie :)

Gość gość
Wziąłbyś się za robotę człowieku, a nie cały dzień na babskim forum jakieś filmiki wklejasz nie związane nawet z tematem :D

Jak będe miał ochotę to pojde do roboty ... Po co mam isc roobory , zeby sie tam nudzić? Niedawno robiłem miesiac i umierałem z nudów .. Robota = przegrane życie Ja juz postanowiłem , ze będe pracował około 5 lat w życiu .. Wiecej mi nie trzeba , bo to nie dla mnie .

chyba ,że znajdziesz mi robote na pół etatu ? Bo 8 godzin nie mam zamiaru siedzieć jak ostatni przegraniec .. 4 godziny myśle ze bym wytrzymał pracy dziennie

Gość gość
Po to żeby nie siedzieć rodzicom na głowie. Stary chłop na utrzymaniu mamusi. Nie wstyd ci?

. Nie wstyd ci? Nie ..dlaczego miałoby mi być wstyd ? A tobie nie wstyd , że mi loda nie robiłaś gdy miałem 17 lat ? To działa na tej samej zasadzie , na zasadzie wzajemności

Gość gość
robota to najgorzej spędzony czas wolny w życiu

Gość gość
Podobno jest upośledzony więc się nie ma co dziwić, że nie pracuje :classic_cool:

twój stopień upośledzenia jest wyższy od mojego ..

Gość gość
prawik ma racje . W wieku 17 lat nikt nie pracuje , a loda trzeba robić obowiązkowo

Gość gość
bardziej się nie da :D

Gość gość
idź do zusu, może wyrwiesz rente na upośledzenie

Gość gość
On nie ma 17 lat, tylko po 30 jest. Współczuje twoim rodzicom że coś takiego jak ty muszą utrzymywać. Matka wie że całymi dniami p****le oglądasz?

okej ide na to .. Znajdz mi robote na 4 godziny dziennie .. Jak znajdziesz, to się odezwij .. Mysle, ze warto spróbować .. I w końcu lepiej pracować 4 godziny dziennie niż nie pracować wcale prawda ? 8 godzin i tak bym nie wytrzymał więc takie propozycje mnie nie interesują .

Gość gość
Rób sobie co chcesz, tylko nie wiem czy śmiać się czy płakać jak taki śmieć co wygląda pewnie jak g****o śmie oceniać wygląd innych :D

to strzel sobie w łeb .. Albo szukasz mi roboty , albo przestań mnie truć..

Gość gość
Na twoim miejscu nieudaczniku właśnie bym to zrobiła :D znajdź mi robotę :o sam nie potrafisz, twoje upośledzenie ci w tym przeszkadza :D

Gość gość
On nie ma 17 lat, tylko po 30 jest. Współczuje twoim rodzicom że coś takiego jak ty muszą utrzymywać. Matka wie że całymi dniami p****le oglądasz? ty jesteś serio taka tępa czy tylko udajesz ? On pisał o przeszłości, nie o terazniejszości . Gdy miał 17 lat , to wtedy pannie nie było wstyd , że nie robiła mu loda ... chodzi konkretnie o panne która jest autorką tego wpisu : ``Po to żeby nie siedzieć rodzicom na głowie. Stary chłop na utrzymaniu mamusi. Nie wstyd ci?``

Na twoim miejscu nieudaczniku właśnie bym to zrobiła smiech.gif znajdź mi robotę pechowiec.gif sam nie potrafisz, twoje upośledzenie ci w tym przeszkadza smiech.gif ale to nie ja chce isc do roboty ,tylko ty mnie wyganiasz , tępa strzało .. Mi na robocie nie zależy . Chce isc do roboty , bo ty tego ode mnie rządasz .. skoro masz takie życzenie to znajdz mi robote .. Slucha tłuku powiem ci wprost : jakbym chciał isc do roboty to bym sobie ją sam znalazł a skoro ty chcesz bym szedł do roboty ( a ja nie chce ) to ty mi ją znajdz .. Bo tobie zalezy bardziej niż mi ..

Mi na robocie nie zależy . Chce isc do roboty , bo ty tego ode mnie ządasz .. skoro masz takie życzenie to znajdz mi robote ..

prawictwo ja też nie zamierzam pracować więcej niż 4 godziny dziennie , a najlepiej 10 godzin tygodniowo, Honorata Skarbek też utyła, to tak z tych młodych "piosenkarek" teraz czas na Margaret

Gość aaaaaaaaaaa98700
pitopanetrka a co kogo obchodzi Twoje zdanie czy Ewy nogi Farbej sa grube, moze i są , ale są przynajmniej znane, A EWA MA PIEKNY GŁOS, JEST ŁADNA I UTALENTOWANA, A TY POTRAFISZ TYLKO DOGRYZAC INNYM...zastanow sie czy nie ranisz innych swoimi komentarzami, powiedziałąbys to EWIE W OCZY? I TE TEKSTU TWOJE JAKIE NIBY JESZCZE INNE GWIAZDY UTYŁY, wow odkrywcze teksty roku,mozesz byc redaktorka naczelna pudelka z takim poziomem wypowiedzzi...