Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GGGB idzie w zaparte i łże w żywe oczy, że nie jest HIM

Polecane posty

Gość gość

Ale, pętla na twojej szyi HIM już się zacisnęła. Wiele osób doszło do tego, a wiesz dlaczego ? Bo są tu ludzie bardziej inteligentni od ciebie i cię rozpracowali... Wiem, twój sekret się wydał i strasznie cię to boli, ale już nic z tym nie zrobisz, mleko sie rozlało... 🖐️

Gość gość
no wlaśnie GGGB dawaj dowód, że nie jesteś HIM bo jak na razie tylko pyskujesz i nic poza tym

Gość gośćŻ
Bo są tu ludzie bardziej inteligentni od ciebie x ale Ty Koterba, śunski hemoroidzie z biedaszybu, się do nich nie zaliczasz mlehehehehe :-D

Gość gość
gośćŻ dziś Zawrzyj ryj ty Oślęca spiertolino i obcięty naplecie ! K-ce

Gość gośćŻ
Grześ jesteś dla mnie za krótki aby fikać więc możesz się co najwyżej wybrandzlować w kakao, Ty nasz absolwencie Wyższej Szkoły Robienia Hałasu :-D

Gość gość
kotarba ma racje, niestety dla ciebie him a, ty dalej pieprzysz, zamiast dac nam dowód czarno na białym, że nie jesteś GGGB

Gość gość
W sumie też się skałniam ku temu, że gggb top jest him zostały wytknięte takie rzeczy, że to by wszystko pasowało w jedną układanke

Gość gość
hehehe kafeteryjni ćwierćinteligenci jak nasi kopacze z ćwierćfinału , nie trybicie , że GGGB to facet a konkretnie Tadzio! podstarzały alkoholik i drobny złodziejaszek , niewinny, na wielu salach sądowych już znany z niewinności.

pewnie dzisiaj już była w kościele, a zaraz znowu zacznie pluć jadem z gościa, wielka pseudokatoliczka :)

Gość gośćŻ
Łysy homocwelu, przyjdzie czas i miejsce że razewm z GGGB walniemy sobie wspólną fote z karteczką "to dla katowickiego pedała" chciałbym widzieć wtedy Twoją minę, ale by poszło Ci w pięty. BTW. myślałem że cynicfm i Piwosz to najgorsze cwele na ogólnym, sorry Grześ, Ty ich przebijasz 🖐️

Gość gość
Zawrzyj ryj ty kóórwa końska spiertolino i obcięty żydowski naplecie bo cię kórrwa nakarmie dojelitowo kaszanką zaaplikowaną prosto w twój cerowany kilka razy przecwelony 0dbyt synu córy koryntu. Do pięt mi nie dorastasz jasiu. Takich frajerów jak ty zjadam na śniadanie ! K-ce

Gość gość
w nagrodę zostaniesz moją prywatną dziwką i będziesz codziennie penetrowany wielkogabarytowo z dóópy do ryja i tak w kóło spodoba ci sie gwarantuje ! A z twojej okrężnicy zrobie sobie wisiorek na szyję :) K-ce

Gość gośćŻ
Hahaha ale Grześ się wkurzył. Idz Ty pederasto z biedaszybu hahaha ale mam z Ciebie pompe :-D dawno takiego pajaca na kafe nie było.

Gość gość
normalnie cwelu przeciągnąłbym cię mordą po asfalcie kilkanaście metrów, ale tak to będę cię tylko podtapiał w góównach dzień w dzień, żebyś kóórwo się ich nałykal jak ta świnia w chlewie !

Gość gość
gość dziś MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!!!!!!!! Jedziesz z nim kce :D

Gość gość
szkoda mi czasu na takie rzadkie g****o jak ten cwel ! K-ce

Gość
gośćŻ dziś może kiedyś.;):P ale po co coś udowadniać?;) każdy kto ma trochę oleju w głowie zna prawdę.:) gośćŻ dziś Powinieneś uważać, może to i dobrze że sie nie logujesz, bo wydaje mi sie że on jednak woli facetów.:D Cały czas karze jakiemuś klękać albo sie wypinać, a kobiety przeważnie "tylko" wyzywa.:D (i piszesz troche inaczej niż ze swojego nicku,przynajmniej inaczej niż kiedy ja z tobą pisałam,ale rozumiem że do debili i prostaków trzeba pisać w ich "języku" :D) mi osobiscie już nawet nie chce mu sie odpisywać-niech pisze tak jak zawsze sam ze sobą i przyklaskuje sobie z gościa :D. i tak niedługo wyjeżdżam wiec nie będzie mnie na kafe.;)

Gość gośćŻ
GGGB, dobrze piszesz. To uktyty pedał. :-D żona dla niepoznaki, trójka dzieci... pewnie jak je płodził to myślał że posuwa jakiegoś Davida Beckhama :-D :-D :-D koleś jest nieźle zryty. dostał kosza od Ciebie, a NAWET przytępawej HIM i mści się. nie ma to jak zniszczyć kogoś przypisując mu że jest głupią HIM. Ja Ciebie będę bronic bo raz ześ moja ziomalka, a dwa też mi przpisywali inny nick ibjakis psycho ujepał sie ze ja to on i amba fatima. Poza tym lubie Cię i mam gdzieś czy faktycznie spałaś z dwoma na raz czy to Twoje głupotki und fantasmagorie jak opowiadania 4Imp ;-)

Gość
gośćŻ dziś Nie kojarzę tamtych nicków-pewnie z ero, a prawie tam nie zaglądam-co do tamtego prowa sprzed roku-(miałam tu w ogóle nie pisać na stałe i nie mieć tego nicku,ale potem to sie skomplikowało)to jak najbardziej możesz to potraktować jak opowiadanie imperium.;):D🖐️ i mógłbyś sie może zalogować skoro on i tak już wie kim jesteś-widziałam że jakiś gość napisał, ale zresztą to twój wybór. lece;)🖐️

Gość gośćŻ
GGGB, Juz dawno to zrobilbym (zalogowal) ale pisze z kom z mini opery, i nie chce mi sie tam grzebac coby sie logowac :-P zresztą najwazniejsze ze wiesz kim jestem. Koterba pewnie caly weekend spedzil na poszukiwaniach, kto moglby Ciebie bronic oprocz zbera czy moona, udalo mu sie, trafil 6 w lotka, a to Grześ-szczęściarz ;-) ;-) ;-)

Gość gość
ty żmij cwelu będziesz tu okrutnie tyrany od dzisiaj możesz mi wierzyć Za samo to że zadajesz się z tą osieroconą cyganichą gggb należy ci sie publiczny lincz i ja to będę regularnie robił piertolony obcięty żydowski naplecie !!! Zadarłeś z niewłaściwym kolesiem dziesiaj i cię cwelu tu skasuje masz moje słowo łachudro !!!

Gość gość
good girl gone bad96 dziś jesteś biedaczko bezsilna co ?? hehehehe tylko pyskowanie ci pozostało, ja to rozumiem :) ewentualnie kombinownie, co tu zrobić, żeby udowodnić, że nie jestem HIM :D:D:D może zrób sobie operacje zmienienia płci, choć i tak nie wiadomo czy nie masz kitki z przodu :D:D:D:D hłe hłe hłe :)

Gość gość
jak sie skonczyla sprawa z hejtstop ?

Gość gość
GGGB przypomnij sobie zapach żołądzia twojego tatusia którego dostawałaś pod nosek na śpiocha w wieku 7 lat :):):) a ten chuj twój stary cygański Don Wasyl niech gnije w grobie śmieć !!!!!!

Gość gość
gość dziś Tak, że kolejny raz zrobiła z siebie pośmiewisko całej kafeteri a ze swojej kóórewskiej gęby dóópę j****a córka Cygańskiego Don Wasyla :) Popierdziała gębą a hejstop wyłożyło lachę na nią hłe hłe hłe :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
i co nic nie zrobili ?

Gość gość
a ja pisze kolejny raz, ze skoro gggb nie potrafi udowodnic przez pół roku, ze nie jest him to znaczy, że nią jest. mistrzyni odwracania kota ogonem, a tytuł tematu jaki jest ?? dlaczego sie do tego nie odniesie, jak wszystko przemawia za tym, ze to jest him ??? nagle pojawia sie goscz noname pomaranczka i jej broni :d

Gość gość
gość dziś Zrobili zabili ją śmiechem hehehehehehehehehehehehehe :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
kolejny raz ta szmata gggb która chwaliła się kiedyś, że ją walili po pijaku została zmasakrowana i uciekła :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
a nawet jesli to him to co? czy to takie wazne?