Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gruba i pewna siebie... Jak to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciółkę, która od zawsze była gruba. Próbowała się odchudzać, ale z miernym skutkiem. Teraz obie mamy około 30 lat i jesteśmy w związkach. Nie pochlebiając sobie, jestem naprawdę atrakcyjną kobietą - długie nogi, włosy, zadbana, wypielęgnowana, elegancko ubrana. Ona za to ma bardziej luzacki styl. Mimo że ma bardzo odpowiedzialny zawód, chodzi w bluzach takich dla dresiarz, z kapturem, jeansowych spodniach i butach-trepach. Maluje się, jest zadbana, więc nie wygląda jak lump. No i tu pojawia się moje pytanie. Od zawsze miała powodzenie u facetów, mimo że jest gruba - rozmiar pewnie 48. Najpierw była w związku z piłkarzem, ale zerwała z nim, bo poznała jakiegoś bankowca. Pobyła z nim chwilę, a potem znowu poznała kogoś - nie zdradzę kogo, bo to popularna i znana osoba. Nie mogę się nadziwić, że gruba, a przez to mało atrakcyjna dziewczyna, może mieć powodzenie u facetów i ktoś ją chciał. Wiem, że nie powinnam tego mówić, ale wszędzie piszecie, że gruba to obleśna i byście palcem nie tknęli. Czy w realu wychodzi hipokryzja? Życie pokazuje, że gruba może być jednak szczęśliwa... Czy wy panowie naprawdę potraficie spojrzeć w duszę i zapomnieć o wyglądzie?

Gość gość
Pewnie ta gruba du.pe nadstawia facetowi w łóżku

Gość gość
Ale jesteś zakompleksiona ! Śliczna, szczupła, atrakcyjna i w chvj zakompleksiona ! Szukaj pomocy póki czas. Gruba koleżanka zapewne jest seksi otwartą laską, przy której wypadasz po prostu blado !

Gość gość
nie sądze, pewnie szmata by nadstawiała tyle , że nie ma chętnych. myślę , że to zasłona dymna.

Gość gość
Zresztą znam taką jedną. Szczupła, pozuje na fitwoman i co to nie ona, a jest mega niesympatyczna, niby otwarta ale fałszywa i prócz paru zakompleksionych frajerów wszyscy mają ją gdzieś. Spójrz na siebie, nie jest podobnie ?

Gość gość
Ta szczupła i atrakcyjna od 21 roku swego życia czekała na Ciebie autorze postu i tak straciła wszystkie najlepsze lata zycia. A potem jej sie wpieprzyles w znajmosc z kims i popsułes jej całe zycie. Zresztą tej szczupłej w razie wpadki i samotnego macierzynstwa rodzinka by nie pomogła tylko napiętnowała i zwyzywałą od kur/ew dlatego ta atrakcyjna jest ostrożnabo ona mysli głową a nie du/pą, która juz i tak uwaza ze te atrakcyjnosc straciła i radosc

Gość gość
ale mi nie chodzi o siebie. Pytam o typ osoby, jaki reprezentuje moja przyjaciółka. Gruba dziewczyna, która zawsze miała obok siebie jakiegoś faceta. W internecie czytam, że gruba nigdy nikogo nie znajdzie, a nawet jeżeli, to będzie to ktoś, kto wziął grubą, bo nie ma innego wyjścia. A ona tak naprawdę wybiera i przebiera.

Gość gość
Ja jestem gruba pewna siebie.Nigdy nie narzekałam na brak partnera.Jestem wesoła ,wykrztałcona,zadbana i szczęśliwa.Po prostu .

Gość gość
zakompleksiona? człowieku. mam powodzenie wszystkie chłopacy chcą ze mną seks mieć całe osiedle i pobliska jednostka a ja mam ich w d***e bo to biedaki

Gość gość
Przecież atrakcyjność nie zależy od wagi ciała, serio nie wiesz tego?

Gość gość
do 00:24 i masz schizofrenie grubasko bo powtarzasz głoski tzw echolalia papapararapapa echolalia = schizofrenia

Gość gość
Jak od 21 roku życia czekała na mnie to wyjątkowo wrednie to okazywała! A poza tym, choć autorce wydaje się, że jej koleżanka jest gruba, to zapewne jest ona normalna, tylko autorka to wieszak z prl'u, na którym nawet swetra nie powiesisz, bo sie połamie.

Gość gość
Nazywasz ja przyjaciółką a naprawdę zazdrościsz jej powodzenia jak ostatnia szmata. Bądź życzliwa dla ludzi to i tobie się poszczęści. Pewnie jesteś chuda ale paskudna z ryja, autorko.

Gość gość
Przeszkadza ci że ona jest pewna siebie, ty fałszywa żmijo?

Gość gość
pisz sam ze sobą. tę atrakcyjną jak sam napisales to interesuje 1 na 1000 facetów a gruba bierze co popadnie i tamtego chlopca musiala nauczyc bo on nic nie umiał....

Gość gość
no trochę jestem zazdrosna i zdziwiona. chłopakom koleżanek podpowiadam, że jestem lużna i żołędzi sobie we mnie nie zatrą

Gość gość
Dziwię się waszym reakcjom. Normalnie to najeżdżacie na grube osoby, a tutaj tacy poprawni politycznie się zrobiliście. Ja jej nie zazdroszczę. Dziwię się, że ma powodzenie. Mój partner też się dziwi. Ostatnio kiedy wyszliśmy we czwórkę z jej nowym facetem, to przez większość spotkania miał wybałuszone oczy, bo nie mógł uwierzyć, że wyrwała takie "ciacho". Obiektywnie to wygląda tak, że ona jest niska i gruba, a on wysoki i dobrze zbudowany. Chyba nic dziwnego, że się zastanawiam jak to możliwe.

Gość gość
w czym ona jest fałszywa ? spojrz jej w oczy i powiedz czemu od dawna udajesz nią jak piszeszs z nim . moze gdybys sie nie wjebał w te znajomosc to ta szczupla bylaby z nim. przeciez , autorze postu poleciales na łatwą du/pe tej czarnej modliszki więc jakim prawem teraz po ok. 10 latach latasz za mną psie ogrodnika i czemu zjebale/s mi znajomosc. moze namieszlaes w zyciu kilku ludz. myswlisz trochę, psychopato-narcyzie. adios. nie znam cie juz. jestes chory i niedowartsciowany. ty masz kompleksy dlatego zachowujesz sie jak cham i pier/do/lisz komus zycie bo tobje sie spiertoliłoo na wlasne twe zyczenie. niech cie wyrzuty sumienia zeżra za to co zrobiles przez ponad 10 lat

Gość gość
żegnam

Gość gość
ta szczupła chciała miec rodzine z tobą. na zawsze. a ty jestes debil bo za kur/wami latasz. żegnam

Gość do autora postu Bartusia
kolega mi kilka dni temu powiedział ze jestem rarytasem a jak byłam w liceum to ten sam mówił że mu sie podobam bo jestem jak Sandra Bullock. Na wakacjach kilku Włochów jednoczesnie za mną latało, ciągnęli z ulicy na plaze na mrozoną kawe i na ulicy juz mi buziaka dawali i pytali czy jestem Włoszką. A te przykładne Polaki te wartosciowe, spokojne chłopcy - jeden za mną 5 lat latał dom wybudowal i czekal na mnie. Kilku takich miałam Polaków adoratorów do rany przyloz to nudni dla mnie byli. a ja czekalam na Bartusia i teraz mam wielkie gó.wno . A kiedys ile ja mialam magnetyzmu w sobie ile ja ludzi przyciągalam a jak sie czulam jak gwiazda Hoolywood na czerwonym dywanie tak sie super czułam i tak byłam traktowana jak dama

Gość gość
Miales chamie zloty rog ostal ci sie tylko ..

Gość gość
Adios Caudios

Gość gość
wez spier.dlaaaj

Gość gość
może jest lizuska może jest sympatyczna,a ty jesteś kokosza plotkarska

Gość gość
Kocham kokoszke <3

Gość gość
jest grubą dupo.dajką. Wiadomo ze Ukrainki przy drodze stoją

Gość gość
Ja znam wiele grubych pewnych siebie, w sumie teraz każda taka prawie.. :) ale jest specjalny typ, jak idzie to toczy się jak czołg. :)