Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontaktowa JA

Jak odnowić dawny kontakt? Bardzo mi zależy PLIIIIIIS!!!!

Polecane posty

Gość kontaktowa JA

Miałam bardzo dobrego kolegę na studiach w którym trochę się bujałam ale nic nie wyszło bo zaraz był koniec studiów i on odszedł. W następnym roku szkolnym (czyli obecnym) już go nie widuję a bardzo chciałabym. On był dla mnie bardzo miły i udzielał korepetycji z fizyki chociaż prawdę mówiąc jak na te korki chodziłam bardziej do niego niż dla samej nauki. Poza tym on pożyczył mi pewną rzecz o której nie chcę na razie pisać i jakoś tak wyszło, że w ferworze obrony magisterki zapomniał o tym i ja całkiem zapomniałam a chciałabym mu to oddać, bo rzecz nie jest tania. Tu jednak jest problem bo właśnie odnawiam swoje mieszkanie i maluję ściany (sama) i w jednej ze ścian jest jednak stary zabytowy kontakt do którego mam sentyment i wolałabym go nie wymieniać. Wracam zatem do pytania tytułowego: jak odnowić ten dawny kontakt?

Gość gość
hahahaha, ale śię uśmiałam, dzięki autorko :)

Gość kontaktowa JA
Ależ bardzo proszę :) Jestem do Waszych usług. Przecież to JA, czyli... Wasz oddany PROWOKATOR :D Pozdrowienia dla wszystkich 🖐️

Gość gość
Nie kumam chcesz kontakt z nim czy ze sciany?

Gość kontaktowa JA
w następnej śmiesznej historyjce opowiem wam o dziadku co jadł kupę 🖐️

Gość kontaktowa JA
O nie, to PODSZYWA! JA. czyli Wasz oddany PROWOKATOR nie pisze prowow o dziadkach co jedza kupy.