Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloresdidamon

jak przejść na islam

Polecane posty

Gość doloresdidamon

witam chciałabym przejść na inna wiarę wiarę islamu , jak to zrobić ? odrazu odpowiadam : nie nie byłam na wakacjach nie zakochała się w arabie ..... jest to moja decyzja . jak to zrobić od czego zacząć

Gość gość
i co zamierzasz sie modlić sie do księżyca i potem wysadzić się w powietrze

Gość gość
wież że jak nie masz zasłoniętej twarzy to z automatu jesteś prostytutką

Gość gość
wystarczy ze z a b i j /e s z cz cz ł o w i ek a krzycząc Alach akbar

Gość gość
no to zaje..głeboka jest twoja potrzeba wyznawania tej wiary skoro nawet nie wiesz jak to zrobić

Gość doloresdidamon
wiem wiem ja wszystko wiem przestudiuwalam wszystko , chce się tylko dowiedzieć jak przejść na islam

Gość doloresdidamon
nie wiem gdzie to się robi czy muszę coś w swoim kościele katolickim załatwiać czy coś od czego zacząć

Gość gość
idź do meczetu i poszukaj pewnie jest ktoś taki jak rabin i się go zapytaj

Gość gość
nie wiem gdzie to się robi czy muszę coś w swoim kościele katolickim załatwiać czy coś od czego zacząć x x dla kościoła zawsze będziesz katolikiem

Gość doloresdidamon
wow blyszczysz ... czy ktoś może mi odpowiedzieć ?

Gość gość
wiem przestudiuwalam wszystko jeżeli przestudiowałaś wszystko to wierz ze to religia nienawiści a kobieta tam sie nie liczy mogą zabić w każdej chwili bo oczywiscie wierz o tym ze maja jeszcze hadisy ktury kieruja sie muzułmanie oprócz koranu Muzułmanie masowo odrzucają islam https://www.youtube.com/watch?v=upEpOHL0moM

Gość doloresdidamon
ją wiem że to dla was zło itp chodzi mi o formalności podbija jak przejść na islam

Gość gość
Ktoś prowo zrobił i wszyscy się dajecie na to nabierać...

Gość gość
Główna wspólną wartością radykalnego islamu i nazizmu jest demonizacja Żydów, głębokie przekonanie, że świat będzie wspaniały po zabiciu ostatniego Żyda i konsekwentne wychowywanie dzieci do nienawiści. nawet Hittller miał dywizje wawen ss składających się z muzułmanów

Gość gość
gdy przejdziesz na islam to potem odwrotu nie ma zycie albo zetna ci glowe za nieposluszenstwo wiem bo znam osobe ktora zdradzila wiare i teraz szukaja ja wszedzie by ja dorwac i po niej

Gość gość
a zreszta przekonasz sie sama jesli przejdziesz na islam ale juz teraz wiem ze to nie jest dla europejek inna mentalnosc

Gość 52jussigosc
poraaz kolejny podbijam ! jakie formalności są z tym związane , wiem na czym polega zmiana wiary itp.... nie rzucające tu linkow tylko odpowiedzcie jakie formalności

Gość gość
Najpierw szkolenie w ucinaniu głowy .potem w wysadzaniu się .Jesli zdasz możesz być muzulmanka

Gość gość
może nam powiesz co cię do zmiany religii skłoniło? bo próbuje cię zrozumieć ale ni jak nie mogę

Gość gość
Islam to religia czysta, jednak cżłowiek z czasem dorobił sobie do tej religii w własne zasady. Musisz wiedzieć, że zasłanianie głowy to Twoja własna decyzja, tylko w rygorystycznych krajach jest to nakaz. Skromne ubranie to podstawa każdego muzułamnina. Ograniczenie słuchania muzyki z zachodiu i oglądania ich filmów. wielu katolików wierzy, że szatan rządzi przez Illuminati nad światem. Dąży do tego by ludzie uznawali materialność, ciało, pieniądze itd jako jedyne i wlaściwe dobra. Dziwnym przypadkiem muzułmanie uważają, że zachód jest zepsuty przez szatana. Terroryści, czyli ludzie o zdolnościach psychopatycznych z tym "walczą". Dobry muzułmanin nie zwraca na to uwagi. Dobry muzułmanin musi robić praktycnzie to co katolik. Podziały ról żona - mąż istnieją, lecz Allah nakazuje się kochać i szanować. Ogólnie rzecz biorąc, nawet ateiści są za tym by się kochac i szanować.

Gość gość
wiesz że oni uważają że Jezus nie umarł na krzyżu ani nie zmartwychwstał? mimo to uznają go za proroka a nie uznają tego co mówił

Gość gość
Bóg w raju stworzył Adama i Ewę więc czemu mają po kilka żon?

Gość gość
Wszelkie religie świata to wymysł człowieka tak samo jak wszystkie bóstwa.

Gość gość
takich muslimek jak ty wcale nie wpuszczaja do meczetu