Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunikat do grubasek : spodnie rurki sa TYLKO dla szczuplych dziewczyna ze

Polecane posty

Gość gość

szczuplymi nogami. Grubaski i kobiety z tzw. kobieca figura wyglądają w rurkach komicznie :P

Gość MLXIII
jeżeli zakupiłeś AK-47 to zacznij strzelać do pulchnych inaczej nie zrozumieją

Gość gość
powiedziałabym, że mam twój komunikat w mojej szerokiej d***e...ale to byłoby wyolbrzymienie ;)

Gość MLXIII
wyceluj w jej zad z dwururki i pal , nafaszeruj jej duupę ołowiem porządnie to być może zrozumie, że do kobiet w sukienkach nie strzelamy nawet śrutem a w portkach jest to element do faszaszerowania śrutem , zatem celuj i wal w jej zad w pantalonach !

Gość gość
Grubaski nie wstydzicie sie wychodzić z domu ?

Gość gość
a jaka to figura tylko dla spodni rurek?

Gość gość
Z drugiej strony, gdzie ty autorko chowasz te indycze zwisy sromowe, jak nosisz rurki?

Gość gość
Przypina je wsuwkami do łoniaków.

Gość gość
Znam chorobliwie chuda dziewczynę która nosi leginsy i robi jej wie wielbladzi paluch między nogami , cała cipuszke widać

Gość gość
Rurki to jedynie ładnie wyglądają jak są na szczupłych, długich i bardzo zgrabnych nogach. Bo nawet jak laska jest chuda, a ma krzywe nogi, albo krótkie to będzie wyglądac komitragicznie.

Gość gość
Właśnie grube lepiej wyglądają w nich niż w szerokich

Gość gość
No tak bo Ty wiesz co kto może nosić , weź się sama zajmij swoim życiem bo widać ze Ci się nudzi , ja jestem szczupła ale nie patrzę nikomu na ubiór dopóki ktoś nie lata z gołym tylkiem

Gość gość
Ja chuda nie jestem, legginsów w ogóle nie mam, a rurki mnie denerwują że tak przylegają, i nie wiem o co to bicie piany.

Gość gość
autorko to juz wiemy, że jesteś szczupła, a jaki masz ryj? Bo ludzie twierdzą, że niewyjściowy :D:D:D

Gość gość
gość dziś No tak bo Ty wiesz co kto może nosić , weź się sama zajmij swoim życiem bo widać ze Ci się nudzi , ja jestem szczupła ale nie patrzę nikomu na ubiór dopóki ktoś nie lata z gołym tylkiem xxxxxx co za hipokryzja :// a dlaczego zabraniasz komyś latać z gołym tyłkiem? jego tyłek, jego sprawa, po co patrzysz komus w pupe?

Gość gość
08:43 a ja się z tobą zgadzam.

Gość gość
Rurki,to jednak trochę zakrywają,ale krótkie wrzynające się spodenki i odsłaniające dupska kaszalotów,to już jest maga niesmaczne!

Gość gość
Jak ci sie nie podoba to nie patrz :)

Gość gość
Spodenki nie muszą odsłąniać całego tyłka. Są różne długości spodenek.

Gość gość
autorko to juz wiemy, że jesteś szczupła, a jaki masz ryj? Bo ludzie twierdzą, że niewyjściowy smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif a ty ani ryja , ani figury.Chyba ,że te trzy fałdy brzuszne sięgające kolan to dla ciebie 6pak

Gość gość
Autorka to jeden wielki kompleks którego jedynym atutem jest to ze jest wyschnieta na wiór , no serio masz być z czego dumna ale osiągnięcie

Gość gość
Prawda jest taka ze jak facet ma do wyboru szczupła ale brzydka lub grubą ale ładna to wybierze tą kraglejsza bo taka może schudnąć kochanie a brzydkiej twarzy sobie nie przeszczepisz , i nie jestem ani gruba Ani chuda , jestem szczupła z większą pupa i udami więc nie stoję po niczyjej stronie tylko jestem obiektywna

Gość gość
rurki wyglądają tragicznie niemal na każdym, zwłaszcza jak do tego założone są krótkie buty jak np trampki, baleriny czy adidasy. Wygląda się w nich jak kurczak

Gość gość
Jest sporo grubych kobiet, które mają szczuple nogi i mały tyłek w stosunku do reszty. Wtedy rurki jak najbardziej

Gość gość
Co Ty gadasz , jest dużo szczupłych dziewczyn które wyglądają paskudnie w rurkach bo mają rowa między udami z wyglodzenia albo się nie opinaja te rurki wcale na nich , płaski jak nalesik tyłek też nic jest fajny albo co gorsza jego całkowity brak , co wygląda jakby się nogi łączyły z plecami jak u kosmity, każda kobieta powinna zadecydować sama czy wygląda ładnie w rurkach czy nie

Gość gość
11:21 Zastanawiam sie po co dziunie dodają "kochanie" mówiąc komus cos chamskiego :D w swoja tłusta doope sobie wsadź to "kochanie" :D

Gość gość
Nie jestem tlusta chamko bez kultury mam figurę klepsydry , naucz się kultury osobistej i dopiero szczekaj

Gość gość
A po drugie ja na brak powodzenia nie narzekam w przeciwieństwie do Ciebie wychudzony zakompleksiony paszteciku kielecki

Gość gość
w rurakch dziewczyny w chudych nogach wyglądaja bardzo komicznie