Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie swoją Him, na erotycznym szuka poklasku.

Polecane posty

chciałam się tylko zaszyć gdzieś... nigdzie mnie nie chcecie... :O

Gość gość
Babo!!!! Masz faceta, dzieci wiecznie jeczysz. Kobieto!!! Jak Twój facet się dowie kopnie Cię de robiąc Ci taką reklamę, że zostaniesz sama!! Zrozum to wreszcie.

ja tak na to nie patrzę, kopnie? trudno,ok... będzie znaczyło że jest tak nie wyrozumiały jak i zbereźnik.

poza tym ja nie jęczę, no chyba że w łóżku z moim Dv. 😍

Gość gość
Strzep sobie prawik i mnie nie w******j🖐️ Him, uważałam, że masz odrobinę godności, a Ty jesteś mniej niż zero. Dzieciom przykro będzie, jak któraś matka z przedszkola Cię pozna. Za Twoją głupotę twoje dziaciaczki zapłacą.

trudno life is brutal a jak nie pasi to do ojca wy/pi/er/da/la/ć

Gość chudy cwel
gość dziś dlatego polazla na erotyczny. samozwańcza królowa kafe.

Gość chudy cwel
tak jak pisałem, koniobójcy z ERO rzucili się na nią już jakiś czas temu, gdy już po demaskacji, wrzuciła swoją fotkę w temacie "tu wrzucamy swoje fotki", z tym że retoryka ERO jest taka że laski piszące tam, nigdy nie dają całych fot, zwykle nogi, cycek w staniku (bywało że i bez). cóż to dział erotyczny i raczej większość woli dyskrecje. a ta je‪bnęła całą fote, idiotka :D no jest to brzydka dziewczyna więc fapacze und amatorzy tzw. rżnięcia na mailu z F8 rzucili się masowo na nią, same ochy i achy. a Ewelince, od której worek gwoździ jest mądrzejszy, odpier‪doliło, nawet nazwała się Królową Kafe :O ech.... Noxy nikt nie pobije, ale coś czuję że HIM nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa... :O:O ;-) :classic_cool:

Gość chudy cwel
WIDZIELIŚCIEEEEEEE? "oprócz kaszany co celowo mnie prowokuje, na kogo nasrałam??" cytat z tamtego topa na ERO (str. 3) to HIM z gościa się tu tak ujada przez pare miechów z tą całą Kaszanką aleeeeee wtopa:D:D:D

nie no spoko odejdę... skoro tak strasznie mnie nienawidzicie...

Gość chudy cwel
a idź w piz‪du 🖐️ przynajmniej skończą się tematy o kiełbasie, zakładane hurtowo, tak jakby tytuł tematu tworzył dialog na forum.

Gość gość
W********ay do jutra, jutro o 12 kolejny durny top, że ptak ci nasrał na łeb

Gość białoruskie bydlę
no jest to brzydka dziewczyna więc fapacze und amatorzy tzw. rżnięcia na mailu z F8 rzucili się masowo na nią, same ochy i achy. x mieło być NIE JEST to brzydka dziewczyna, PS. następna po Nox, która po raz 1 508 345 żegna się z forume :classic_cool:

Gość gość
Podbijam:D Chodź Him pogwiazdorz jeszcze:P

Gość gość
Ale ją tam zjechali:D

Gość gość
Szyja brudna czy moj telefon?:D

Gość gość
chudy cwel dziś WIDZIELIŚCIEEEEEEE? "oprócz kaszany co celowo mnie prowokuje, na kogo nasrałam??" cytat z tamtego topa na ERO (str. 3) to HIM z gościa się tu tak ujada przez pare miechów z tą całą Kaszanką aleeeeee wtopa xxx Nieprawda, bo kaszanie jeszcze ja dowalam i to najczęściej. Nie ma to jak się pośmiać z samego rana :D

Gość gość
k-ce idioto już nie nakręcaj wrażenia że niby taki sławny jesteś idioto odszedłbyś chociaż na godzinkę od tego komputera, daj mu odpocząć przegrywie :classic_cool:

Gość gość
a mi się wydaje, że him to kaszana co zakłada te wulgarne tematy. ja też w nich często piszę, zeby dosrać debilce.

Gość gość
HIM wczoraj trudno life is brutal a jak nie pasi to do ojca wy/pi/er/da/la/ć lapka.gif Not so happy! Welcome to my world... ta osoba zarliwie sie co chwila modli. Boze strzez nas przed takimi "katoliczkami" jak zajdziesz znowu w ciaze to co? zostawisz w oknie zycie czy kazesz wyp/////ierdalac do tatusia?

Gość gość
a pustaczka dziś znowu sie lansuje na ERO z tym stanikiem.

Gość gość
jak tak możesz HIM