Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

magiczne bikini

Polecane posty

dziwna sprawa, mam różowe neonowe bikini w którym czuję się jak bogini. Już jak nałożyłam je pierwszy raz odkryłam że jest w nim coś magicznego, w czwartek miałam je na sb po raz drugi i czułam się jak modelka (i te spojrzenia,mężczyźni pożerali mnie wzrokiem,nad jeziorem na którym byłam na wczasach, słyszałam różne komentarze:P) dziś ubrałam je po raz trzeci, faceci się na mnie lampili ale i kobiety tak samo, w prawdzie weszłam do wody po 19 ale było jeszcze sporo ludzi jednak jak zaczęła się burza ludzi zostało niewiele a ja w moim bikini czułam się jak ryba w wodzie którą wszyscy mężczyźni chcą sb wyłowić na kolację :) hm dziwne bo nie podoba mi się moje ciało, nigdy go nie zaakceptuję a w tym bikini czuję się nieziemsko piękna, czyżby to jakaś magia??

Gość gość
daj foto

nie mam w nim foto ale zrobię sb w nim profesjonalną sesję zdjęciową (ten fotograf co mnie wczoraj zaczepił mi zrobi) skoro ono jest takie magiczne to muszę je jakos uwiecznić zanim wyblaknie :)

Gość gość
A gdzie je kupiłaś? Jaki fason biustonosza? Odpowiedz kochana bo ja poszukuje jakiegoś neonowego bikini :)

Gość gość
Ten fotograf chce cie bzyknac to stary numer podrywaczy :D

Gość gość
Cześć farbowana blondynko cnotko niewydymko

niestety za granicą, pisałam kiedyś tu o tym że moja ciocia kupiła mi i mojej sis takie samo bikini i że moja sis wygląda w nim bosko a ja swoje od razu do szuflady bo było ciasne ale schudłam tylko 2 kg i jest już ok. nie znam się na fasonach, będę miała foty to się pochwalę.

Gość gość
Kurcze szkoda :( w Polsce bardzo ciężko kupić takie neonowe :/

fotograf wydał się być profesjonalistą więc zaryzykuje zwłaszcza że miesiąc temu zaprzepaściłam taką okazję, mój były chciał mi zrobić sesję (wykręcałam się otyłością) a kiedy się namyśliłam (8 dni temu) on stwierdził że za długo go zwodziłam i dał sb ze mną spokój i od 3 dni jest z kimś... był to dla mnie cios ale dało i do myślenia że przez matkę i swoje kompleksy straciłam z******tego faceta fakt był 10 lat starszy ale pod każdym względem idealny... niestety człowiek uczy się na błędach.

z tym wczoraj poznanym nie będę flirtowała bo jest gruby i łysy ale z charakteru chyba spoko (stwierdzam po godzinie rozmowy) :) a wracając do bikini mam jeszcze czarne ażurowe i w panterkę ale w nich czuję się nijak, to mnie dziwi że w tym jednym czuję się mega!!!

Gość prawictwo pospolite 193
to nie kolor bikini przyciąga spojrzenia tylko figura ewentualnie stringi ta która załozy stringi bardziej przyciąga niz ta bez stringów

Gość gość
dziś serio? Tam na dole też masz jasne?

no dobra, to machnij foto i pokaz. ale skoro tw siostra wyglada w nim lepiej... moze namow ja niech tez cos wrzuci np na fejsa... :P:)

na dole mam brązowe nie wiem dlaczego... dziś już nie ale postaram się jutro zrobić foto na plaży :) poproszę Gabi to mi cyknie, że też o tym dzisiaj nie pomyslałam_patrzyłabym na to zdjęcie aż bym rozgryzła o co tu chodzi...

a mialem cie zapytac, czym ty sie zajmujesz ze tak po plazy mozesz latac? :D facetow do tej pracy nie potrzebuja...? :D

no okey... :) ja jestem mega zadowolony z nowej pracy. trafilem po prostu na magiczna budowe, inna niz wszystkie inne ale najciekawszego tez nie moge powiedziec bo jest tu troche osob z tego miasta... :)

ja swojej pracy nie lubię jak już wczesniej tu pisałam jest sprzeczna z moimi przekonaniami, najgorsze jest to że muszę się tłumaczyć ludziom choć wcale nie mam ochoty, no ale nie chcę być nie miła więc tłumaczę o co chodzi.