Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

uniwersum w Opolu rusza kierunek lekarski i będzie można studiować tam medycyne

Polecane posty

z 13:55 chodzi o ten szpital Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu   2,934 opinie z Google Szpital akademicki, Opole, Polska Adres: aleja Wincentego Witosa 26, 45-418 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · Czynne całą dobę Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - Informacje www.wcm.opole.pl/ To dobra wiadomość dla osób cierpiących na choroby układu krążenia - już wkrótce w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym w Opolu pacjenci będą leczeni z ... Ta strona była przez Ciebie odwiedzana 3 razy. Ostatnia wizyta: 29.09.17 Telefon: 77 452 07 45 Zaproponuj zmianę Opinie z internetu 1,5/5Świat Przychodni · 2 głosy

tak wygląda ten szpital kliniczny w Opolu http://bankfoto.nazwa.pl/bankfoto_new/albums/userpics/10001/opole_wcm.jpg (ale Opole sie rozrasta jeszcze 15 lat temu szpital był sam wsród pól uprawnych i obok szpitala nie było ani jednego budynku tylko pola uprawne a spójrz teraz ile jest budynków i ile osiedli popowstawało :)

najbardziej oblegany kierunek to stomatologia śródziemnomorska i ginekologia-speleologia

Uniwersum a wiesz,że stosuje regularnie lewatywę z mego ulubionego piwa? Odpisz mi proszę teraz.

Uniwersum jesteś? Wlewamy se doo******czo 5 % roztwór etanolu pochodzący z procesu warzenia w kadziach otwartych. Odpisz teraz mi teraz na ten post.

Uniwersum wiedziałaś o tym?

Podszywy z lewatywą :D po pijaku bym sie nabrała może ale wczoraj nie byłam na imprezie akurat :D

Czytałaś te powyższe linki? A widziałaś powyżej zdjęcie szpitala i pisałem tam w nawiasie "ale Opole się rozrasta") takie tam poczytaj moje powyższe komentarze i w linki o medycynie na UO poczytaj

Uniwersum zaczekaj zobacz cały filmik "Opole z lotu ptaka jakie Opole jest" ogromne" z góry

Gość gość
Universum dziś - ciężko już stwierdzić kto podszyw a kto udaje swojego podszywa. Przeciez takie coś by szybko szło ukrócić, robi nika bez "I" i bez spacji i podszyw nie ma szans, a tak hulaj dusza wszystkie "numerki" dozwolone. Takie rzeczy to tylko w internecie ; p

powtarzam xxx tak wygląda ten szpital kliniczny w Opolu http://bankfoto.nazwa.pl/bankfoto_new/albums/userpics/10001/opole_wcm.jpg(ale Opole sie rozrasta jeszcze 15 lat temu szpital był sam wsród pól uprawnych i obok szpitala nie było ani jednego budynku tylko pola uprawne a spójrz teraz ile jest budynków i ile osiedli popowstawało :)

14:41 dokładnie :D podszyw dobrze udaje jak chce :D nawet "w" załapał już :D pisałam Mayeuszowi 100 razy, żeby zarejestrował nicka bez spacji ale nie chce słuchać :D Idę lepiej sprzątać bo schizofrenii dostanę albo rozdwojenia jaźni :D

Gość gość
Universum dziś - pamiętaj dziewczyno, zawsze bądź czujna - z cyklu "dobre rady szeryfa" ;)

Gość gość
NAmysłów a gdzie film z kotkami?

nikt nie chciał to kotki utopione. mam film z topienia kotków chyba nie wrzucać?