Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróciłem i dzisiaj będę kontynuował temat napełniania żołądka kałem

Polecane posty

Gość gość

za pomocą gumowej rurki i takiej dużej końskiej strzykawy. Czy powinienem najpierw dziewczynę trochę przegłodzić aby stolec znalazł się w żołądku na czczo?

Gość gość
Chory jesteś idź się lecz

Gość gość
Powiem ci autorze ze czytajac wpisy na forum to ty akuray jestes jednym z najbardziej normalnych.

Gość gość
Nie ma mowy, nikt nie leczy zdrowych ludzi. Wszystko ze mną w jak najlepszym porządku. Z bożą pomocą już niedługo ekskrementy trafią do przewodu pokarmowego pewnej pani wywołując zatrucie organizmu, a kto wie, może i zgon. Pomóżcie mi ogarnąć ten temat bym nie popełnił jakichś błędów natury technicznej. Obiecuję podzielić się z wami filmikiem z akcji jak również informować o skutkach wprowadzenia kału do żołądka.

Gość gość
A tak sie wlasnie zaczalem zastanawiac:sporo jest tu wpisow o lykaniu spermy i jakos nie jest to bulwersujace jak twoje wpisy. A to i to wydostaje sie z ludzkiego organizmu.

Gość gość
Ja to przyjmuje jako prowokacje. Mam nadzieje ze tak jest. Bo jak to na serio to nie pochwalam.

Gość gość
Planuje dziewczynę zabić, więc to raczej prowokacja. Chyba że jest gotowy na odsiadkę w pace?

Gość gość
To nie ja planuję. To Bóg. Miałem sen i objawienie. Już wiem co mam robić. Amen:)

Gość gość
15:12 niech zgadne ogldales wczoraj film 7 albo 8mm ????

Gość gość
taki sen by oznaczał, że chcesz spędzić swoje życie w kiciu

Gość gość
Prorok też obwieścił mi, że mam zrobić z pewnej kobiety i jej dzieci ludzką stonogę. Głowę stonogi będzie stanowiła ta kobieta, środkowy człon jej 4 letni syn a na ogon pójdzie najmłodszy 2 latek. Tak mi dopomóż Panie Boże Święty.

Gość gość
Pamiętam, jak czytałem gdzieś w wiadomościach, że gdzieś policja złapała jakiegoś świrusa, który w autobusie dźgnął kobietę strzykawką, a w domu miał materiały na bombę. Tlumaczył to 'rozkazem z góry'.

Gość gość
Cofam co wczesniej napisalem.jestes jednak swirem.zaczynam sie bac tego co tu mozna przeczytac.

Gość gość
rozkazy są od demonów

Gość gość
fujjj obleśny ten wątek :O

Gość gość
Hehe ja dźgałem w autobusach stare babcie i gó\wniary z gimnazjum strzykawkami z rozcieńczonym kałem i nikt się nawet nie kapnął, szkoda że nie miałem dostępu do danych z SOR czy trafiły jakieś osoby z zakażeniem bo to była psia kupa z robakami hihi