Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Czy ona na mnie leci jak tak pisze?

Polecane posty

"Rozwiódł byś się dla mnie? Przecież jestem ładna, inteligentna, dobrze zarabiam 10 tys mies, mam ładne mieszkanie 3 pokojowe w centrum Wrocławia, kupiłam je za 500 tys, samochód Audi A6 i popatrz nie moge znaleźć samca a tak mocno mi się chce walić, jest taki jeden w pracy żonaty co raz w miesiącu mnie zaspokaja ale on mam małego kutasa 14 cm i nie rozwiedzie się a mi ruchać chce się codziennie, boże ja jak znajdę faceta to go zaoram. Ja już jestem desperatką, wkrótce jeszcze jedno podejście na sympatii zrobię i jak nikogo nie znajdę ciekawego to dam dupy i niech mi dziecko zrobią. Niestety przez moje dość duże wymagania zostałam sama, tyle wcześniej mnie fajnych chłopaków chciało a ja ich odrzucałam i skończyłam fatalnie, byłam przez 3 mies na s...i kilkoro zapoznałam, przychodzili tacy obleśni, brudni, bez kwiatów, bezdomni, dziady, żonaci, ruchacze na 1 noc aż mnie to wkurwiło i się wykasowałam, sam element tutaj siedzi, i tak pierdolą latami o niczym raz to z jedną na drugi dzień z inną. Powiedz mi tak szczerze z jakimi kobietami masz tutaj odczynienia i czego one oczekują? Odskoczni, jednorazowych wyskoków czy szukają jednak miłości?" :D

Gość gość
Chciałbyś, a żal ci d**e ściska bo w twoim mieszkaniu na kredyt zaniedbana żona i zasmarkane dzieci. Ale jedno jej skinienie palcem i lecialbys jak promem kosmicznym

Gość gość
gdzie taką patologię poznałeś? przecież ta kobieta jest koszmarna. nawet gdyby mi pieniądze rzucała pod moje stopy i trzymała w obu rekach po 10 bryłek złota nie chciałbym kobiety, której mowa rynsztokiem śmierdzi. patologia! - Jerzy

Chciałbyś, a żal ci d**e ściska bo w twoim mieszkaniu na kredyt zaniedbana żona i zasmarkane dzieci. Ale jedno jej skinienie palcem i lecialbys jak promem kosmicznym " Udowodnij to poza pierwszym wyrazem w sądzie pod groźbą kary śmierci:D. gość dziś gdzie taką patologię poznałeś? przecież ta kobieta jest koszmarna. nawet gdyby mi pieniądze rzucała pod moje stopy i trzymała w obu rekach po 10 bryłek złota nie chciałbym kobiety, której mowa rynsztokiem śmierdzi. patologia! - Jerzy " A mi się bardzo podoba to co pisze:D.Nie użyła nigdy tekstów"okej" co jest znacznie głębszym,bo antypolskim rynsztokiem:P.Widać nie wiecie jak wygląda:P.Jak uda mi się ją przekabacić to będę smarował do Wrocławia do jej alkowy:D.Ja wolę taki"rynsztok" niż babę co gada co chwile okej:D.

Gość gość
żonę posiadam od 10 lat tą samą, materialnie oboje stoimy wysoko, zawodowo też, więc twoje wypociny i pocieszanie się, zostaną w sferze twojej wyobraźni jedynie. a ty, "smaruj do niej"bo nie masz wyjścia, biedny nieudaczniku - Jerzy

Gość gość
Nie. Ona bierze cie pod włos, żebys sie rozwiodł, a kiedy juz to zrobisz to znajdzie bogatego.

Gość gość
Ale tak naprawde to tylko ja kochasz tak szczerze, ale przeraza cie, ze nie bedzie ci wierna i smutno ci kiedy wieczorem kladziesz głowe na poduszke i nie mozesz spojrzec w jej piekne oczy...tyle zrozumialam z tego ogloszenia...

Czy wy myślicie:D?Nie kumacie jaka jest sytuacja i odnosicie się do tego co sobie uroiliście albo coś czy ktoś sugeruje:D. " gość dziś Nie. Ona bierze cie pod włos, żebys sie rozwiodł, a kiedy juz to zrobisz to znajdzie bogatego. " To ja namów:D.Chyba do niej napisze i pokażę wasze wypociny to was zabije śmiechem:D.Lubi bogatych ale przyginasz pałę z nadinterpretacjami:P.

Gość gość
Co gorsza przeraza cie swiadomosc, że bedzie miala w koncu dziecko z innym, a ty do konca swych dni bedziesz rozpaczał i wchodzil na kafe , ze mogles temu zapobiec, ale duma sklonila cie by tego nie robic...he he

Gość gość
Namowic ja do tego zebys ty sie rozwiodł? aha nie mam pytan

Gość gość
czyli chcesz zeby cie kochala, bardzo jej potrzebujesz...i udajesz niedostepnego, zeby nie czuc sie mikroskopijny w tłumie adoratorów?

Gość gość
Napisala ci wyraznie, ze interesuje ją stały zwiazek i miłość, a napataczaja sie jacys dziwni ludzie jak to do pieknej kobiety. zonaty facet to nie zawsze konczy sie romansem, czasem sie rozwodzi i idzie do tej ktora kocha...ale czasem ona go nie chce, bo nic nie znaczy.

Gość gość
pytasz czy jej sie podobasz bo sam w to nie wierzysz, ze moglbys i czy nie potraktuje cie jak kolejnego ktorego zdobedzie i porzuci, a ty bys chcial znaczyc dla niej coś wiecej, byc kims kogo pokocha, prawda? nie zaprzeczaj bo to jasno widac z twoich wypowiedzi choc probujesz ironizowac.

Gość gość
Chciała Ci powiedzieć w ten sposób: kocham tylko Ciebie. Zawsze tak bylo. Nie chodzi mi o pieniadze, chodzi o Ciebie. Lubie kiedy jestes zazdrosny, wiem, ze tez mnie kochasz. Daj buziaczka Kochany.

" gość dziś Co gorsza przeraza cie swiadomosc, że bedzie miala w koncu dziecko z innym, a ty do konca swych dni bedziesz rozpaczał i wchodzil na kafe , ze mogles temu zapobiec, ale duma sklonila cie by tego nie robic...he he " Nie kumam o co chodzi z tym zapobieganiem:O. gość dziś Namowic ja do tego zebys ty sie rozwiodł? aha nie mam pytan lapka.gif " Chodziło o namówienie do spotkania ze mną:P.I sugestie że zachęca do rozwodu nie na miejscu:P.Gdybyś znał rzeczywistość to byś zrozumiał jak bardzo:D. " gość dziś czyli chcesz zeby cie kochala, bardzo jej potrzebujesz...i udajesz niedostepnego, zeby nie czuc sie mikroskopijny w tłumie adoratorów? " Znowu sobie ktoś coś ubzdurał:P. " gość dziś Napisala ci wyraznie, ze interesuje ją stały zwiazek i miłość, a napataczaja sie jacys dziwni ludzie jak to do pieknej kobiety. zonaty facet to nie zawsze konczy sie romansem, czasem sie rozwodzi i idzie do tej ktora kocha...ale czasem ona go nie chce, bo nic nie znaczy. " Bardziej martwi ja to że nie jestem bogaty:O.

Gość gość
ale zalezy ci na tej dziewczynie? To przeciez sam napisales, ze nie przeginac z nadinterpretacja o tym, ze lubi bogatych, czyli nie bedzie jej przeszkadzac ze nie masz tyle pieniedzy. poza tym milosc jest slepa, wiec nic nie boj. namowic do spotkania? przeciez napisala ci, ze chce sie z toba spotykac.

Gość gość
wystarczy nic nie odpisac i po problemie, ale ty drazysz, bo ona ci sie spodobala i zakochales sie.

Gość gość
rozwod nie na miejscu? miliony ludzi sie rozwodza. zreszta siedz lepiej z zona i nie zastanawiaj sie nad jakas piekna dziewczyna...

" gość dziś ale zalezy ci na tej dziewczynie? To przeciez sam napisales, ze nie przeginac z nadinterpretacja o tym, ze lubi bogatych, czyli nie bedzie jej przeszkadzac ze nie masz tyle pieniedzy. poza tym milosc jest slepa, wiec nic nie boj. namowic do spotkania? przeciez napisala ci, ze chce sie z toba spotykac. " To masz jakieś halucynacje jak tak twierdzisz:O. gość dziś wystarczy nic nie odpisac i po problemie, ale ty drazysz, bo ona ci sie spodobala i zakochales sie. " Trochę przesadzone:P. gość dziś rozwod nie na miejscu? miliony ludzi sie rozwodza. zreszta siedz lepiej z zona i nie zastanawiaj sie nad jakas piekna dziewczyna... " Nadal nie kumasz:P.

Gość gość
Nie chce mi sie tego czytac. dla mnie to sa brednie. Bardzo dobrze ze ci o tym wszystkim powiedziała. Nie zaslugujesz na nia. Moze zgłos sie jak kiedys zarobisz tyle co ona, wtedy wszystko zrozumiesz. Ciao

Gość gość
z taka kasa znajdzie sobie jeszcze 383793489452939745747 kolesi, z ktorych wyłowi kogoś wartego milosci, a ty tym czasem bedziesz produkowal sie na kafe, podczas kiedy ona zalozy rodzine i zapomni twoje imie. powodzenia !

Gość Czarny Księżyc
gość dziś Nie chce mi sie tego czytac. dla mnie to sa brednie. Bardzo dobrze ze ci o tym wszystkim powiedziała. Nie zaslugujesz na nia. Moze zgłos sie jak kiedys zarobisz tyle co ona, wtedy wszystko zrozumiesz. Ciao " Ale bez sensu:P.Nieważne czy zasługuję ale że ona raczej nie znajdzie lepszego:P. " gość dziś z taka kasa znajdzie sobie jeszcze 383793489452939745747 kolesi, z ktorych wyłowi kogoś wartego milosci, a ty tym czasem bedziesz produkowal sie na kafe, podczas kiedy ona zalozy rodzine i zapomni twoje imie. powodzenia ! " Najpierw trzeba potrafić wyłowić:P.Do tego teraz nie ma szans aby zapomnieć mojego imienia:P.

Dodam że nadal jest na portalu i szuka:P.Ale próbuję ją przekabacić:classic_cool:.Choćbyśmy musieli się przeprowadzić do Warszawy do dzielnicy Kabaty:D.