Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsslickerHOT

Magda Mołek - kto by jej to zrobił......

Polecane posty

Gość AsslickerHOT

no właśnie Panowie - a może i Panie :) kto z Was wylizałby z checia pupe Madzi Mołek? Ja osobiście chciałbym, zeby mój język zamieszkał w jej pupci :) najsexowniejsza kobieta w shobizie :) http://pics.wikifeet.com/Magda-Molek-Feet-123154.jpg

myślę, że uderzanie fanatyków analnych do kobiet jest śmieszne. olbrzymia większość kobiet nie odczuwa orgazmu analnego i wszelkie inne zabiegi wokół odbytu sprawiają bardzo małe wrażenie. a penetracja jest bolesna i dosyć wstrętna. brudny seks. ja rozumiem, że homoseksualiści nie mają innego wyjścia. ale faceci hetero? podejrzewam, że dla wielu mężczyzn, zwłaszcza tych skromniej przez naturę wyposażonych, odbyt jest dużo ściślejszy niż pochwa i mają z tego więcej przyjemności, ale może powinni dobierać sobie partnerki tak zbudowane, aby nie było niedopasowania rozmiarowego.

Gość gość
Madzia jest swietna :) chetnie bym jej wylizal sakwe :D

Gość AsslickerHOT
Ona jest boska .... lizałbym jej stopy i pupcie BARDZO glęboko wpychając język w środek .... psyszna musi być :D

Gość 42t2qyt2524
F**KABLE BITCH :)

Gość gość
jest slodziutka )) czy ktos wie ile ona wzrostu

Gość gośćbn
ja bym wolal wylizac jej c**eczke a pozniej sie w nia spuscic

Gość kielo
najpiekniejsza polska prezenterka kazdy rodzaj seksu chcialbym z nia sprobowac tylko natalia siwiec jest ladniejsza najlepsze zabawy to razem z tymi dwoma laskami trojkacik w kazdym wydaniu p.s. musza miec slotkie dupki cipki i stopy

Gość gość
Owszem, M. Mołek niezła du/pa z twarzy, jak to się kiedyś mawiało ;-) ale tylko umalowana, niestety :-( bez mejkapu ma -1500 do atrakcyjności :-( co nie zmienia faktu że umalowanej wylizałbym wszystko i to ze 3 razy ;-)

Gość gość
Ano właśnie...:-o Swoją drogą ciekawa stylizacja...office lolita? ;-)