Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Iza

porażka moja koleżanka to leniwe babsko jej mieszkanie to chlew a ma dziecko

Polecane posty

Gość gość Iza

Ona nigdy nie była pedantką, ale to, co się dzieje/nie dzieje (?) w jej mieszkaniu, to gruuuba przesada. najgorzej chyba kuchnia. podłoga laminowana, cała pokryta kurzem takim przylepionym i plamami. kuchenka, masakra, ona ją myje chyba raz na tydzień albo rzadziej a dużo gotuje, smaży. ale lodówka ... SMIERDZI z niej okropnie jak się ją otworzy!! głównie otwartymi wędlinami bleee... albo otwarte jogurty tam trzyma tygodniami bo zapomina o nich!!! lodówkę sama przyznała , że "zawsze chce umyć i zawsze zapomni" ... jak z nią rozmawiałam o tym kilka dni temu, to sama przyznała, że ostatnio myła lodówkę w MARCU CHYBA. sama jest raczej dość zadbana, ma co prawda bardzo zniszczone włosy no ale to dlatego, że są mega długie chyba do tyłka prawie, a końcówki w opłakanym stanie bo ona ich nie podcinała od kilku lat. ale poza tym to myje się codziennie, pranie ciagle robi, pościel zmienia co tydzień, wanna zawsze czyściutka i wc też, tylko ta kuchnia ... :O w przedpokoju w sumie pełno gratów od wejścia a tu rower dziecka, tu drabina to wieszaki na kurtki, tam odkurzacz i jakies kartony - przedpokoj maja ogromny ale to i tak okropnie wygląda. w salonie OK, ale okna to chyba myje raz na rok ...

Gość gość
to jej posprzątaj:) a nie marudzisz

Gość gość
To jakaś taka "wybiórczo czysta" jest ;) zazwyczaj bruday jadą po całej linii - znam kobietę, której lodówka też waaaaali na całego, ale ona np. sama myje sie co 2-3 dni (tak to "podmywa" i zmywa makijaż :O). I pozwala psu wchodzić do łózka a ten pies dopiero co kupę w parku robił i w błocie biegał :O Ja z kolei bardzo dbam o czystą kuchnię, ale np. piekarnik myję rzadko. jak piekę a piekę dużo, to dbam żeby nic nie wyciekło, nie spadło i nie przyapalilo się na dole. o lodówce też czasem zapomnę ale myję porządnie raz w miesiacu a przecieram ,gdy zajdzie potrzeba. za to nie znoszę wycierać kurzów i neistety czasem się aż za głowę łapię, jak zauważę, jak zapuściłam meble ...

Gość gość
P******ita aż wstyd!

Gość gość
No tak, pizdy nie mają innych zainteresowań, tylko jazda na szmacie. :D :D