Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko seks?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewnym chłopakiem od dłuższego czasu. Było fajnie, sypiamy ze sobą, ale nic więcej. Już miałam ochotę odpuścić, ale zalezy mi na nim. Jednak on, w szczerej rozmowie wyjasnil mi, że póki co nie może brać mnie na poważnie, bo nie wie nic o mnie. I że układ - tylko seks mu odpowiada. Powiedział, że nie spotyka się z innymi, i obiecuje że nie będzie sypiał z innymi, ale nie może mi gwarantować ze nie spotka się z jakąś dziewczyną w tym czasie. Czuję się jak przedmiot. Godzę się na to, bo bardzo mi na nim zależy. Nie chcę tracić z nim kontaktu. Jak powinnam postąpić? Czy facet może się zakochać po czasie? I czy jestem tylko rzeczą do seksu w jego oczach? Poradźcie mi, co mam zrobić. Proszę o zrozumienie

Gość gość
zgodzilas sie na taki uklad a potem cos poczulas. Lepiej odejdz bo On nie pokocha Cie. Faceci jak godza sie na takie cos to nie mysla zeby to rozwinac a na pewno nie chca sie wiazac z taka ktora zgadza sie dawac bez niczego.

Gość gość
nie wszyscy na pewno ale po tym co powiedzial sadze,ze on tak

Gość gość
decyzja nalezy do ciebie.

Gość gość
żadna szanująca się kobieta nie daje facetowi d...y, a jeśli sama się nie szanuje,to nikt jej szanować nie będzie

Gość gość
Był w związku 6 lat z dziewczyną... Twierdzi że potrzebuje przestrzeni itd... Czyli, odpuścić waszym zdaniem? autorka

Gość gość
jasne, że odpuścić

Gość gość
Łatwo powiedzieć, trudno wykonać. Ale wiem, że sama sobie robię nadzieje i że sama siebie oszukuję..

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji tylko on stwierdził, że może coś z tego będzie i już 2 lata za mną lata i mu zależy tylko boi się to okazać :/

Gość gość
Boi się to okazac? :) Wierz dalej w te wymowki to i 5 lat na niego stracisz. O naiwnosci..

Gość gość
rob to co ci serce dyktuje

Gość gość
Tylko frajer zwiazal by sie z kobieta, ktora sie puszcza. Nie oszukujmy sie!

Gość gość
Moze uwaza, ze nie jestes dobrym materiałem na poważny zwiazek. Masz złą opinie, wie że puszczałaś się w przeszłości. Najlepsza będzie rozmowa z nim. Powiedz mu, że madajesz się na dziewczynę, zmienisz się i będziesz mu wierna. Ja bym ci dał pewnie szansę, a jak nie to będziesz wiedziala na czym stoisz, a nie się zastanawiała.

Gość gość
Tylko że ja się nie puszczałam w przeszłości, i od początku podchodzę do tego emocjonalnie. On o tym wie, że poza nim miałam tylko jednego partnera. autorka

Gość gość
Autorko ,szkoda Twojego czasu ,odejdz ..