Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wycieczka do Chin

Polecane posty

Mam takie pytanie. Z kumpela jak bedziemy miec 18 lat chcemy wyjechac do Chin tak pozwiedzac szczegolnie mur chinski i tu rodzi sie pytanie. Ile potrzebowalybysmy kasy i czy dalo by sie jakos mieszkac u kogos tam? Nie potrzebujemy wielkich luksusow. wynajmuja tam mieszkania albo pokoje dla turystow. bardzo nas tam ciagnie normalnie chyba moja i jej dusza jest tak naprawde tam heh.

Gość Oj te Chiny
Ja w 2007 roku bylam na 24 dniowej wycieczce zorganizowanej (Chiny/Tybet). Hotele na bazie sniadania, 2-3 gwiazdkowe. Zaplacilam 12 tysiecy zlotych Nie liczylabym na nocowanie u obcych.

Gość Oj te Chiny
Do Chin na tydzien? Na tydzien to sobie polec do Hiszpanii. Leciec 10 godzin w jedna strone, odsypiac pol dnia itd - szkoda pieniedzy bo bedziesz zbyt zmeczona. 15 dni to minimum

Gość a ile chcesz na to kasy wydać

Gość Oj te Chiny
To kup bilet, wez plecak i pobaw sie w globtrotera. Niestety takie zycie dalekie podroze jesli sie nie ma srodkow raczej odpadaja. Powodzenia

nie wiem jak najmiej nie spie na pieniadzach a to moje wielkie marzenie wyjechac przed 20 do chin

Gość moze znajdz sponsora
ktory oplaci Ci czesc kosztow w zamian za to, ze Ty pobiegniesz w stroju raklamujacym tego sponsora w Maratonie w Pekinie? :)

Gość moze znajdz sponsora
chociaz nie... w wieku 18 lat sie maratonow raczej nie biega :/ Odpada ;)

Gość Oj te Chiny
Jesli nie spisz na pieniadzach to moze poszukaj jakies dodatkowej paracy. Jesli to twoje wielkie marzenie to dowiedz sie ile kosztuje bilet, zaplanuj od miasta do miasta co chcesz zobaczyc. Wrzuc szukane miejsce w google i szukaj tanich noclegow (hostels etc). Nawet w duzych miastach mozna zlalezc nocleg za okolo 20 dolarow. Jedzenie nie jest drogie. Innych pomyslow nie mam jesli cie pieniadze bardzo ograniczaja.

Dzieki ogolnie to nam o mur chinski chodzi ^^ Bo pol ryzowych to sie raczej nie zwiedza xD

Gość El Hombre
byłem ubiegłym roku na Tajwanie z grupą kolegów tam zarcia jest od groma rózne smaki i dziwactwa tylko ze nie znajac jezyka chinskiego mozna sie naciac nie wiedzac co sie je np: mój znajomy polak w czasie kolacji kolega o zdecydowanie europejskim guście kulinarnym z apetytem zajadał się udkami kurczaków.To chyba jakiś specjalny gatunek komentował. Wprawdzie mniejszy od naszych brojlerów, ale za to zdecydowanie smaczniejszy,twierdził niz polskie kurczaki. Po kolacji okazało się, że nie były to małe kurczaki, tylko duże żaby

a co ma kurwa MANGA do Chin?!?!?! przecież to JAPOŃSKI komiks?! Oo