RC + 341 Napisano 25 Kwiecień że jest u stypiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 25 Kwiecień Dałby se chłop spokój już, kto w to wierzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano 25 Kwiecień Zawsze chętna, zawsze o tej samej porze, nigdy PMS czy innych kobiecych przypadłości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 25 Kwiecień 10 minut temu, kris888 napisał: Zawsze chętna, zawsze o tej samej porze, nigdy PMS czy innych kobiecych przypadłości... ideał haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 67 Napisano 25 Kwiecień kobieta skarb mało wymagająca uczynna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano 25 Kwiecień 4 minuty temu, łysy_z_grzywką napisał: jakis mops przychodzi o 19:00 raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 25 Kwiecień 1 minutę temu, łysy_z_grzywką napisał: on zwykle znikal kolo 15 a wieczorem juz byl ale masz racje pewnie wtedy ciotka mu przynosi jedzenie na caly tydzien i z nim troche pogada Albo siorka dzwoni w piątki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano 25 Kwiecień dobra ja spadam, dobrej nocki wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 25 Kwiecień No, dobranoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 832 Napisano 25 Kwiecień 1 godzinę temu, Agent Benek napisał: kobieta skarb mało wymagająca uczynna wystarczy jej szuflada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano 2 Maj masakra być niewolnikiem swojego popędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 832 Napisano 2 Maj właśnie dzisiaj piątek i chyba znowu zapomniał udawać, że go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 832 Napisano 2 Maj 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Pisał przed chwilą że wlasnie wrócił. xD dobra niech mu będzie a Ty jak spędzasz dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano 18 godzin temu zawsze co piątek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 832 Napisano 3 godziny temu a ja dzisiaj przypadkiem znalazłem sklep dla leżaka Filtrowa 62 w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 515 Napisano 1 godzinę temu Dnia 25.04.2025 o 20:48, RC + napisał: ideał haha tylko ile czasu tak można? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) RTX A2000. GPU technicznie do zastosowań profesjonalnych, ale bez problemu instaluje się sterowniki game ready i działa jak normalna karta w normalnym PC... teraz najlepsze tdp to 70W! Rekomendowany zasilacz... uwaga 250W i co najlepsze nie wymaga konektora od PSU A teraz jaki z mocą? Jej odpowiednik to RTX 4060, więc moc jest. Nieźle. Edytowano 56 minut temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 57 minut temu (edytowany) Lepszej karty do tej budy Dell Otiplex bez konieczności przerabiania konektora i wymiany zasilacza, czy robieniu undervoltingu się nie znajdzie. PS. Jest malutka, więc nie ma obaw że nie wejdzie w budę Kurtyna! https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-pny-rtx-a2000-6-gb-180-fps-17785964728 Edytowano 54 minuty temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 53 minuty temu Lepszej karty do tej budy Dell Otiplex bez konieczności przerabiania konektora i wymiany zasilacza, czy robieniu undervoltingu się nie znajdzie. PS. Jest malutka, więc nie ma obaw że nie wejdzie w budę Kurtyna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 52 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, Srilip napisał: A ty srymcyl peedale kiedy sobie odpuscisz robienie felliato facetom na dworcu w katowice za peceta i samochod, i wezmiesz sie za normalna robote peedale? Ty sobie marznij w namiocie zalewając się żółcią ze świadomością, że twój geejowski kochanek cię porzucił, a ja robię wypad z moją na rowery. Miłego hejtowania łysolku z zaczeską na dziadzię. Potem wpadnę Edytowano 52 minuty temu przez RC + 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 50 minut temu https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-pny-rtx-a2000-6-gb-180-fps-17785964728 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 77 Napisano 19 minut temu 2 godziny temu, WychodzeNaChwile napisał: a ja dzisiaj przypadkiem znalazłem sklep dla leżaka Filtrowa 62 w Warszawie I co tam jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 1 Napisano 8 minut temu 43 minuty temu, RC + napisał: Ty sobie marznij w namiocie zalewając się żółcią ze świadomością, że twój geejowski kochanek cię porzucił, a ja robię wypad z moją na rowery. Miłego hejtowania łysolku z zaczeską na dziadzię. Potem wpadnę Hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach