Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

DZISIAJ W NOCY BĘDZIE STRASZNIE

Polecane posty

ponieważ naczytałam się i naoglądałam horrorów,a na dodatek o 23 oglądam jeszcze duchy na discovery :O:D:D:classic_cool: ktos jeszcze lubi horrory thrillery (bez rzezi) tak jak ja :D:D??

Gość draż w zeszłym roku byłaś
głupsza, widzę ze zmądrzałaś :classic_cool: Jesteś nową kafeteryjną przerwą?

Gość fsdgregegfds
o czym są te duchy na discovery i o której dokładnie?

dzieki :P dlaczego uwazasz ze jestem madrzejsza :P? nie,draż przerwie nierówny :O:O duchy sa o nawiedzonych domach,demonach,duchach,diablach,opetaniach :classic_cool: swieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetne:classic_cool: sa o 23 w soboty na discovery world

Gość draż w zeszłym roku byłaś
Bo zakładałaś durniejsze tematy, o czyichś cyckach itd. :P

krokodyl-->przecietny przedszkolak nie wytrzymałby napiecia na filmie,a ja je uwielbiam:P i nie sram w gacie,po prostu potem boje isc sie do lazienki jak wszedzie jest ciemno,ale obojetnie czego bym sie naogladala,nie lubie ciemnosci :P:P

Gość naśladujesz przerwe
wzorujesz sie na przerwie albo jesteś nią

Gość Hept
Ja kocham horrory, to najlepsze komedie. A zmarlych i duchow sie nei nalezy bac. Wieksza szkode moga nam robic zyjacy ! :D

Gość draż powiedz mi czy miałaś
kiedykolwiek jakieś koleżanki i czy masz dobry kontakt z rodzicami

anette_123 zniknela to i jej tzytze zniknely :O:O skzoda ze juz jej nie ma :(

miałam,w podstawowce,nawet ok,tak,a czemu pytasz:O myslisz ze mam zly i dlatego siedze:P?otoz nie,mam tak dobry,ze mi pozwalaja,bo wiedza ze nie moge spac w nocy,a w dzien jest po prostu nudno :P kant-->:classic_cool:🖐️ nie nasladuje przerwy ani nie jestem nia:O:O "Wieksza szkode moga nam robic zyjacy ! " albo demony :O:O:O:O duchy tydzien temu byly o chlopcu opetanym przez kilka demonow..:O:O:O:Obrr:O:Ojeden z mocniejszych odcinkow:O:O:O

Gość draż powiedz mi czy miałaś
No to czemu nie utrzymujesz z nimi kontaktów? A o rodziców pytam żeby wiedzieć czy chociaż w domu masz "normalnie" :)

Sięgam po kolejne tytuły thrillerów tudzież horrorów, i z przykrością stwierdzam, że nic mnie nie rusza. Nie tracę jednak nadziei, że natrafię na film, który zrobi na mnie jakiekolwiek wrażenie :P

a dlaczego miałabym miec nienormalnie:O:O:O:O:O mnie ruszaja duchy,i ta babcia z zaćmą(czy co to jest,takie bialy nalot na galce ocznej)tak sie patrzy na ta psychiatre:O:O:O:O:O brrrrrrr:O:O:O:O:O:O:O:O okropne bylo to spojrzenie:O

kant dupy-->masz psa:D:D??ja też :D:D:Dsama w nocy bym bez niej zwariowała,można to nazwać uzależnieniem :O:P:D:D pies jest dobry na horrory,bo gdy cie cos wystraszy,to polozysz reke na serduszku pieska,czujesz ze mu normalnie bije i tez sie uspokajasz:D:D:Dja tak zawsze robie:D:D:D

ojooj :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O masz psa czy suczke:P?ile ma lat? summer-->zalezy jaki odcinek :P niektore sa nudne,a niektore takie ze mam realistyczna gesia skorke:D:D ale to tez zalezy od wieku i charakteru