Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Albo instalacja w ścianach do zrobienia... ewentualnie przepięcia na wadliwym gniazdku... Co ja dmucham na zimne nic się nie dzieje nawet na zwyklej z lodówki 4 gniazda biała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu Chce co porządnie minimum jak sypialni 2x5 np evera som po 25zł i ma oba cpyk i to drugie antyprzepiecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 341 Napisano 7 godzin temu Gemini mówi, że zasilacze w modelach FAT słynęły z tego, że się paliły z czasem. System miał prądożerny procesor, zasilacz upchany w konsolę i wszystko się tam kotłowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu Tylko bardziej estetyki by było coś 10 gniazd no i też linia 85" by ni była obciazona rzutnikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu Wgl ramy znalazłem u siebie ale wszystko mam ddr ddr2 ddr3 czwórki brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu Sprawdziłem też wszystkie mff i oba sloty pozajmowane 4gb x2 lub 2x 512mb w retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu A tego pod tv della mff nie sprawdziłem bo ma plombe gwarancji to tam jest pewne 1x8gb i wolne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu Ale też tam będzie ddr4 tylko mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, RC + napisał: Gemini mówi, że zasilacze w modelach FAT słynęły z tego, że się paliły z czasem. System miał prądożerny procesor, zasilacz upchany w konsolę i wszystko się tam kotłowało. No mi 5lat fatka pochodzila sprzedałem za 850 zepsutom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu Dzisiaj też trzymajom cenę bo entuzjastów jest dużo co chcom mieć hardware ps2 w środku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Po co ci to wszystko tak napisał: A tego pod tv della mff nie sprawdziłem bo ma plombe gwarancji to tam jest pewne 1x8gb i wolne 1 Przyjdzie zadilacz z reklamacji w poniedziałek to zobaczę w biosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu 28 minut temu, xDxDxDxD napisał: kúrwa Czemu nie wrócisz do przyjaźni jak lubisz mnie zaczepiac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 7 godzin temu Teraz w sypialni umylem lestar ona ma dwa bezpieczniki i antyprzepiecia chyba tesz To takie nadal 50-60zl a dałem kiedyś 50 na żywo w sklepie pcet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 83 Napisano 6 godzin temu 48 minut temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Czemu nie wrócisz do przyjaźni jak lubisz mnie zaczepiac? Nie poszanowałeś naszej znajomosci, pisałeś na publiku klękaj i ssij a potem sprzedałeś większość rzeczy które ci napisałam w tajemnicy. Nigdy więcej już ci nie zaufam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie poszanowałeś naszej znajomosci, pisałeś na publiku klękaj i ssij a potem sprzedałeś większość rzeczy które ci napisałam w tajemnicy. Nigdy więcej już ci nie zaufam. whatever tylko kto mnie pierwszy nie szanował i sprzedał prywate rozmowy malowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 83 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Po co ci to wszystko tak napisał: whatever tylko kto mnie pierwszy nie szanował i sprzedał prywate rozmowy malowany... Ja go dodałam do starej rozmowy w której nie było nic poza twoim pisaniem o giełdzie i jakieś pierdy, a nie pisalam na forum o twoich tajemnicach. Nie mamy o czym gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu Swoją drogą dlatego on miał jakieś rozmowy z anastazjom publika po co zapisywalas takie rzeczy xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja go dodałam do starej rozmowy w której nie było nic poza twoim pisaniem o giełdzie i jakieś pierdy, a nie pisalam na forum o twoich tajemnicach. Nie mamy o czym gadać Wszystko jedno czy kradniesz krajzerke czy mlny kradzież to kradzież tutaj podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: . Nie mamy o czym gadać To ty chcesz rozmawiać odbij ode mnie "xDxDxDxD" za każdym razem przylatujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 83 Napisano 6 godzin temu Na własne życzenie zostaniesz sam jak palec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu To tak jakbyś się tłumaczyła że nie było zdrady bo tylko grzyba włożył i się zlal xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Na własne życzenie zostaniesz sam jak palec. To ty masz foch nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu Było nie wywalac prywaty nie nabijac się za plecami podrywac na pochwe nie leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po co ci to wszystko tak 1 Napisano 6 godzin temu Ja od samego początku urazenia dumy wyciągam fioota żeby się pogodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach