Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskaweczka14

Chłopak, sąsiad, pomóżcie prosze!!!!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny mam 18 lat i podoba mi sie chłopak 22 lat jest moim sąsiadem zna mnie od 5 roku życia i myśle że on widzi we mnie tylko młodszą sąsiadke co mam zrobić żeby zauważył we mnie coś wiecej. Rozmawiam znim ale nie żadne "hej" czy coś w tym stylu tylko zamienimy pare słów czasami, gdy sie mijamy to on na mnie patrzy i sie uśmiecha to ja też to robie ale nie wiem co to znaczy pomóżcie !!!!!!!!!!

Gość Darkoverr
Chyba Ci nie pomogę. :( Naprawdę za mało danych żeby coś wywnioskować, a dla chłopaka lat 20 możesz być za równo dziewczynką w wieku młodszej siostry jak młodą kobietą, ale pamiętaj, że ja nie mam doświadczenia z kobietami... Mogę Ci tylko poradzić coś co kiedyś przeczytałem, że jak chcesz zmienić relacje z przyjacielskich w coś więcej musisz się zacząć zachowywać trochę inaczej niż do tej pory.

Gość gość
W tym wieku chłopcy raczej oglądają się za rówieśniczkami lub starszymi, a nie za 15-latkami. Możesz być także nie w jego typie i jeśli do tej pory nie zwrócił na ciebie uwagi, to raczej nie masz co na to liczyć. W tak młodym wieku ta różnica lat, to ogromna przepaść, on pełnoletni, może właściwie wszystko, a ty to jeszcze dziewczynka, nawet na piwo z tobą legalnie nie można iść ;) Lepiej daj sobie spokój.

Gość gość
na pewno musicie ze sobą dużo rozmawiać o wszystkim, bo to właśnie rozmowa jest najważniejsza !

Gość gość
Zakochałaś się nie w nim, a w swoim wyobrażeniu o nim, tak naprawdę nawet go nie znasz, nie wiesz jaki jest na co dzień, wiesz o nim tyle co podczas przelotnych spotkań, czyli nic.

Tu akurat sie nie zgodze wiem o nim sporo mieszkam z nim w jednej klatce on nademną i już tak sie znamy 10 lat to sporo jak byłam młodsza to cały czas graliśmy w siate i różne rzeczy ale od kiedy zaczełam sie przejmować wyglądem to zrobiłam sie nieśmiała on czasami mnie zaczepia ale ja nie wiem co powiedzieć poprostu jestem nie śmiała wiec chciałam żeby zobaczył we mnie coś wiecej niz tylko małą guwniare tylko jako atrakcyjną dziewczyne (dodam że jak na swój wiek jestem dość dojrzała) :)

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
facetom chodzi w zyciu tylko o seks a madra kobieta poszuka bogatego meza a ten chlopak to pewnie bidak wiec se odpusc dobrze jest to wiedziec od dziecka 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość gość
Nie wygląd z kobiety robi ją atrakcyjną, tylko aura jaką kobieta roztacza, możesz wyglądać jak 25 latka, ale fakt jest taki że jesteś jeszcze dzieckiem, on zresztą też bo faceci później dojrzewają ;) Nie zakochuj się w kimś z kim nie jesteś, bo to tylko emocje, zwykła fascynacja, a mocje trzeba trzymać na wodzy, zwłaszcza na początku, bo jak się nie myśli głową, to potem są z tego rozczarowania.