Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Daniel86

Co Wy byście pomyśleli o około 40-letnim mężczyźnie mającym telefon komórkowy w różowym etui?

Polecane posty

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Wiem jakie kolory lubisz a różowy jest specyficzny i raczej dla tych mężczyzn co chcą zwrócić na siebie uwagę.

Zresztą te marki które kupuje nawet nie mają w ofercie różowych i dla kobiet też nie mają różu.😁

4 minuty temu, Gеt Out napisał:

Zresztą te marki które kupuje nawet nie mają w ofercie różowych i dla kobiet też nie mają różu.😁

I prawidłowo bo nie lubię różu. A ciemny brąz nie lubisz 🤔 

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

I prawidłowo bo nie lubię różu. A ciemny brąz nie lubisz 🤔 

Mam Adasia ciemnobrązową bluzę z kapturem, z białymi paskami i bardzo ją lubię , bo po tylu praniach ciągle jak nowa. 🙂 

7 minut temu, Gеt Out napisał:

Mam Adasia ciemnobrązową bluzę z kapturem, z białymi paskami i bardzo ją lubię , bo po tylu praniach ciągle jak nowa. 🙂 

I adidas niby nie ma różu w ofercie? Raczej trudno o asortyment ktorego popularne marki nie mają w różu.

Edytowano przez salix

8 minut temu, Gеt Out napisał:

Z tych co podałeś kolorów jeszcze niebieski mi sie podoba męski a inne jednak odpadają choć kolega ma fioletową taką ciemną i też spoko wygląda. Najgorszy to żółty i pomarańczowy.

16 minut temu, salix napisał:

I adidas niby nie ma różu w ofercie? Raczej trudno o asortyment ktorego popularne marki nie mają w różu.

Ona wie że nie chodziło o niemieckiego generała , bo są inne lepsze firmy bogatsze w bawełnę. Angole też mają dobre marki choćby Lonsdale. Amerykańskie rzeczy też lubię i włoskie.

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Ona wie że nie chodziło o niemieckiego generała , bo są inne lepsze firmy bogatsze w bawełnę. Angole też mają dobre marki choćby Lonsdale. Amerykańskie rzeczy też lubię i włoskie.

Lonsdale i Pitbull też mają różowe ciuchy. Może zdradź która to prestiżowa marka nie ma różu.

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Z tych co podałeś kolorów jeszcze niebieski mi sie podoba męski a inne jednak odpadają choć kolega ma fioletową taką ciemną i też spoko wygląda. Najgorszy to żółty i pomarańczowy.

A to ta bluza Forefa fajna jest w niebieskim trochę ciemnym. 

Kameleona raz miałem koszulkę nie pamiętam firmy chyba polski Big Star i na słońcu była prawie biała, a w cieniu ciemny szary. 

Pomarańczowy i żółty by mnie drażnił jak pracownicy drogowi z powodu których muszę szukać objazdów albo czekać na przejazd nie wiadomo ile. 😆

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Lonsdale i Pitbull też mają różowe ciuchy. Może zdradź która to prestiżowa marka nie ma różu.

Pit Bull nie widziałem tam różu i może w innym sklepie mają, ale wątpię , bo to jest dla poważnych użytkowników. 😆

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Pit Bull nie widziałem tam różu i może w innym sklepie mają, ale wątpię , bo to jest dla poważnych użytkowników. 😆

Mają kobiece jak najbardziej.

Blady róż jest ładny ale od mocnego różu wypala oczy 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Mają kobiece jak najbardziej.

To poszukaj i podlinkuj, bo w oficjalnym ich sklepie nie widziałem 🤔 Chyba że podróbki na temu, bo tam wszystko mają. 😁

1 minutę temu, Bambo napisał:

Blady róż jest ładny ale od mocnego różu wypala oczy 

Ten brudny u kobiet jest znośny mniej irytujący niż ten jaskrawy. 

3 minuty temu, Gеt Out napisał:

Ten brudny u kobiet jest znośny mniej irytujący niż ten jaskrawy. 

Tylko na ustach fajnie wygląda taki oczowalny roz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować