Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HEHE KUCHARZYNA WAS PRZSKOCZYŁ :D

Polecane posty

Gość gość
o sqrwesyn :o

Gość gość
no nieźle zdychaj grubasie

Gość gość
przecież jak ty dostaniesz broń do ręki to bankowo jeszcze tego samego dnia strzelisz sobie w łeb psycholu :D🖐️

Gość gość
ooo zazdrość widzę, zazdrość ;) ja jestem w pełni normalny, nawet nie wiecie jak bardzo, tylko tu grałem debila i sierote życiową hehe:D

Gość gość
PRAWIK NIE BEDZIE ZADOWOLONY

Gość gość
prawik też chcial kiedys isc do policji setki tematow o tym zakladal, tylko zapomnial ze on ma tylko podstawowe wyksztalcenie a wymagane jest minimum srednie hihihi:classic_cool:

Gość gość
taa juz ci wszyscy wierzymy, z tego co wiem, testy są bardzo ciężkie, dodatkowo testy psychologiczne, których nawet ci niby "zdrowi" nie mogą przejsc -powodzenia🖐️

Gość gość
czemu tego wczesniej oszce nie powiedziales? bylaby twoja na studia debil bedzie jezdzil a do niej nie mogl pojechac:o

Gość gość
nie musisz wierzyć ;) nie zależy mi na tym :):):)

Gość gość
bo nigdy nie ufałem oszce, jak sie zresztą okazało - słusznie... żeby zliczyć jej kłamstwa na palcach to obu rąk byłoby mało nie była warta moich starań, nawet tych zakulisowych bo to sie nie zrobiło w jeden dzień, papiery już składałem pare ładnych miesięcy temu dobra cipcie, spadam bo dziś grylka se robie na działeczce hehe;)🖐️

Gość gość
O.o zdychaj chamie😠 zreszta mam juz brata w policji i on cale dnie jest w pracy swiatek piatek czy niedziela nie chcialabym takiego wspolczuje mojej bratowej i im dzieciom:o

Gość gość
tylko jak juz sie dostaniesz to nie rob kursu na powożenie radiowozem, bo do tego tylko głupiego szukają a jak coś w furze rozwalisz to potem bulisz z własnej kieszeni, mojego kuzyna tak wrobili i ma juz dosc tej firmy. Lepiej sie nie pchaj na powożenie

Gość gość
no ale czym ty sie chwalisz? Ze sie na rekrutacje zgłosiłes? Rekrutów jest od diabła i jasnej cholery. Poza tym taki papier mogles z neta wyciągnąć przerobić date - to nie jest problem.

Gość gość
powinien duposzke po stopach całować, bo to nienawiść do niej popchnęła go, by wreszcie zrobić coś ze swoim życiem...

Gość gość
mitomanski grubas :D dostal wezwanie na testy a cieszy sie jakby go juz przyjeli :D

Gość gość
piwosz lepiej robić kible niż chodzić w czystym mundurze lub siedzieć za biureczkiem i wypisywać raporty za prawie trójke na start co? :D🖐️ do tego 13stka, mundurówka, kasa na wakacje, oplaca wynajem mieszkania lub jak masz swoje to co pare lat dostajesz extra kase na remont, bony i prezenty dla dzieci na świeta i jeszcze pare innych "dodatkow"

Gość gość
rekrutacja rekrutacją ale studia już ma pewne ćwoki ;):classic_cool: wiec nawet sie nie musze dostać, moge jeszcze 2-3 nawet 5 razy próbować i w końcu sie dostane, a ze studiami to raz dwa złoże egzamin oficerski i podkomisarz jak ta lala hehe elo 🖐️

Gość gość
ja powiem tak.... jestes nieudacznikiem a nieudacznikom nic sie nie udaje, nie ludz sie ze tym razem bedzie inaczej

Gość gość
niby to takie nic dla was niby tak go wysmiewacie ale jednak bol doopy macie ~ o czyms to swiadczy przegrywy 🖐️

Gość gość
gdyby oszkaa go nie traktowala jak psa od samego poczatku to pewnie robilby to dla niej a tak to robi jej na zlosc chociaz ona zaslepiona neptykiem wiec i tak jej to zwisa co grubas robi

Gość gość
grubasie chocbys komendantem glownym zostal chocbys miliony w Lotka wygral to ona i tak cie nie zechce serce nie sluga 🖐️

Gość gość
ale człowieku ja tez mam i mature i studia nie kumam czym ty sie chwalisz w dalszym ciągu :D

Gość gość
no byl totalnym przegrywem a teraz odnosi jakies tam male sukcesy wiec dla takiego czlowieka to ogromne wybicie sie ale nie pierrdol smakosz tylko lepiej jakis obiad bys nowy dal do oceny:P

Gość gość
Badzcie sobie nawet prezydentami i cholera czym jeszcze ;) a ja i tak wole prawika . Probujecie go naśladować ale on jest tylko jeden.

Gość gość
oho ABW ci linka skasowalo :D

Gość gość
Teraz miec studia to zadna rewelacja. Kiedys wszyscy szli do zawodówki a teraz wszyscy ida na studia ;) juz nie maja takiej wartosci . Nieuki pchają sie i potem sa marnymi specjalistami ;) w kazdej dziedzinie . Kiedys to bylo cos

Gość gość
no ale w szczytnie się dostać to naprawdę nie jest łatwo, tam wchodzi 20% chętnych, sama kiedyś próbowałam ale niestety:(