Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HEHE KUCHARZYNA WAS PRZSKOCZYŁ :D

Polecane posty

Gość gość
gruby pamietaj ze jak sie dostaniesz to zajmij sie wreszcie prawikiem i tym jego leadmore, masz u mnie wtedy dobra flaszke!

Gość Jp00066
Tyle wygrać. ;) Zrobić dobre wykształcenie i zostać kurwą policyjną....

Gość gość
zapisał ktoś te foty? co tam bylo

Gość gość
list z rekrutacji do policji ze ma testy w szkole policji w Słupsku na poczatku wrzesnia i drugi ze studiow z WSPol w szczytnie mam zapisane ale nie dam bo sie boje:D

Gość gość
gość dziś Teraz miec studia to zadna rewelacja. Kiedys wszyscy szli do zawodówki a teraz wszyscy ida na studia oczko.gif juz nie maja takiej wartosci . Nieuki pchają sie i potem sa marnymi specjalistami oczko.gif w kazdej dziedzinie . Kiedys to bylo cos WYPIERTALAJ POWIEDZIAŁEM CI WCZORAJ RAZ !!!

Gość gość
studia zależy jakie, jak ma pewne wejscie do policji to studia mu duzo dadzą, bedzie kims a nie zwyklym kraweznikiem ale tak ogolnie studia cywilne to trzeba wyczuc gdzie wiatr wieje a nie pchac sie jak stado baranow na jeden kierunek kiedys bylo mnostwo chetnych na zarzadzanie marketing teraz ostatnimi czasy z kazdym co rozmawiam to studiuje albo psychologie albo wychowanie przedszkolne i wczesnoszkolne no ile mozna? milion ludzi na ten sam kierunek? trzeba sie orientowac i lepiej wybierac niszowe kierunki, wtedy praca po nich pewniejsza