Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

kobieta nie powinna ważyć więcej niż 60kg

Polecane posty

na wstępie od razu wykluczam różnego rodzaju choroby. ale powiedzmy sobie szczerze. takich kobiet jest mało. większość to spasione i zaniedbane grubaski z lenistwa. powiedzcie mi jak można sie utuczyć do takiego stanu? ja rozumiem, ze moze sie zdarzyc 2 czy 3 kg w góre, ale to chyba idzie szybko zauważyć i mozna zareagować i się w pore za siebie wziąć. wytłumaczcie mi, bo ja tego nie rozumiem. naprawdę. teraz jestem całkiem szczera. jak to jest, że szczupla dziewczyna zaczyna tyc i nic z tym nie robi i pozwala sobie na utuczenie sie do 70 czy 80kg? no jak?

Gość co za pustak
skończ już te swoje wywody bo robisz z siebie coraz większa debilkę :D

A jeśli mierzy 185cm wzrostu? Uwazasz, ze 60 kg przy takim wzroscie jest oki? !!! Zbyt uogolniasz i glupoty wypisujesz.

Gość ja wiem lepiej naprawde
spadaj, idz sie umaluj lepiej

Gość po co wy z nia gadacie
to ja nakreca tylko PRECZ!!!

Gość co za pustak
jesli ktoś po prostu sobie nie robi tu jaj jako Amanda to ma nieźle nasrane we łbie :D

Gość nie masz wiekszych problemow
wzyciu ?? nie masz faceta pracy czy dodatkowych zajec ze sie musisz zajmowac wypisywaniem takich bzdur strasznie nudna z ciebie osoba jakten temat cie tak zjamuje chyba faktycznie masztak nudne zycie z emusisz je pokolorowac wpisami nakafeterii P.S. nosze rozmiar36 i jakos w nosie mam kto jak wyglada zajmij sie swoim zyciem dziewcze

Gość Jaki nie wiem
nawet jak ma 170 ale jest wysportowana to moze wazyc wiecej. Nie wiesz ze miesnie waza 2 razy mniej od tłuszczu i zajmuja 2 razy mniej miejsca.

Zupełnie nie rozómiem tych upasionych świń. A później dziwią się, że mąnż je zostawia. gardzę takimi i takimi, które nie mają w szafie szpilek. Morze zamiast tracić czas na jakieś studiowanie wziełybyście się za siebie??

Jaki nie wiem nawet jak ma 170 ale jest wysportowana to moze wazyc wiecej. Nie wiesz ze miesnie waza 2 razy mniej od tłuszczu i zajmuja 2 razy mniej miejsca. ***i tu piszesz głupoty , mięśnie są cięższe od tłuszczu

Gość roladinia
głupia, zobaczymy jakie będziesz miec ciało , za 20 lat po kilku ciążach,chorobach ? czy nadal będziesz taka sprężysta i lekka ?

Zawsze bede mieć pięnkne ciało bo o nie dbam, codziennie solarium, makijaż, fryzura, szpilki no i oczywiście dieta jem same produkty lajth typu chlebek, serek, kakao, kiełbasa lajht

Gość marianana987
tiaaaaaa i jescze morze jest szeroki i głębokico za kloc

Gość anna dominika
jezu nie da się tego paszteta czytać idę stąd

ktos sie znowu podszywa. tak bardzo cie ruszylo? musisz miec widac spora nadwage skoro cie az tak boli i sie podszywasz pode mnie !!!!

jeźli ma 175cm i waży powyżej 60 kilo to to nie jest kobieta tylko upasiony świniak

Gość lolindada
Anamda O oraz Amanda O - mamy dwie autorki?! Coś się mało postarałaś podszywaczko bo jpga ci brakuje!

tego jpga to się akurat wstydziłam jak holera więc wykasowałam, ale wy za to jesteście utuczone prosiaki bo ważycie więcej nirz 40 kilo!!

Gość Ale Ty jesteś durna
Jak już ktoś wpsomniał, jak dziewczyna mierzy 185 to dla niej normalna waga to przynajmniej 70 kg, nawet 75 jak nic. Weź wyjdź solarko, u Ciebie tapeta waży z 5 kilo :/

Nie robię idiotki z kogoś kto już jest idiotką, i w ogóle to odpierdziej się ode mnie pewnie mi zazdrościsz bo sama jesteś zaniedbaną grubą świnią!hahahahaha !

Gość bez loginu bez odbioru
dobra, ona sobie chociaż jaja robi, a mało inteligentni się bulwersują, a ja mam kolegę, który autentycznie uważa,że kobieta kończy się na 60 kg, a później są tylko pasztety i nijak argument wzrostu do niego nie dociera.

Gość Ale Ty jesteś durna
To znaczy, że koleś jest frajerem :O

I koleś ma rację!! powyżej 60 kilo to parztet!! jak tak można się zaniedbać?? i pewnie te parztety nawet na solarium codziennie nie chodzą!! bleee

Gość effy.
ja mam 182,waze 68 kg i mam wyjebistą figure ;]

Gość bez loginu bez odbioru
dobrze na tym wychodzi:) wmawia sobie,że powyżej 60 kg to pasztet, a że sam jest niski to 50 kg i 160 cm jako ideał kobiecości do niego idealnie pasuje. a kobiety ma zawsze piękne. nie wiem, co w nim widzą, a głupia żadna nie była. z całego grona najgłupszy jest zawsze on. niestety w takim świecie żyjemy,że ceniące się czubki najwięcej zyskują.