Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz dziecko i ogromna tesknota za goracym romansem ...

Polecane posty

Gość gość

jestem matka zona mam 30 lat wyglaam moze na mniej ale czuje sie na wiecej.. codzien dom praca dom praca, codzienne problemy blahe i mniej blahe , malzenstwo raczej udane powiedzmy przecietnie raz lepiej raz gorzej ale nie ma juz tej iskry , czuje sie zaniedbana przez meza i przez smam siebie rzadko czuje sie tak naprawde kobieta , ostatnio lapie sie na tym ze prawie w kazdym fajniejszm facetem kolega z pracy itd sie "zaduzam" wiem dziwnie to brzmi skoro mowi to 30latka..ale mysle ciagle o tej osobie wyobrazam sobie jakies gorace sytuacje wrecz mam ochote zeby doszlo chocby do niewinnego pocalunku dotyku ....coraz czesciej o tym mysle hmm marze ...wiem ze to wszystko tylko hipotetycznie ale tak jestem sprgniona jakiegos porywu serca zaupelnie jak nastolatka :(

Gość gość
no jesteś młodą kobietą a relacja ci siadła to zaczynasz myśleć. załóżmy że byś była dwudziestolatką i od roku nie była w związku bo samoczynnie by to przygasło - też zaczęłabyś rozglądąć się za następnym. ;) różnica taka że jesteście ze sobą ale emocjonalnie wygląda to podobnie.

Gość Klaudia32
Mam tak samo, tylko nie mam dziecka. Mąż od 7 lat, a ja marzę o romansie, o gorącym seksie, o tym by znów się zakochać, poczuć motyle. Nie zamierzam odchodzić od męża, ale marzy mi się romans.

Gość gość
druga sprawa jest taka że fantazje urozmaicają to, czego w życiu nie ma. mogą przerodzić się w marzenia ale to tylko fantazje.

Gość gość
mnie nie chodzi o sam sex choc pewnie o nim tez gdzies tam marze ale bardziej o takie poczucie pozadania o flirt romantyzm wszystko to co dzieje sie miedzy dwojgiem ludzi miedzy ktorymi iskrzy ...zle czuje sie z tym ze nigdy nie bedzie mi dane sie tak poczuc ze te czasy minely a teraz jestem jz tylko matka, pracownica zona tzn kucharka sprzataczka i praczka :/

Gość Klaudia32
Też mam takie uczucia. Aż złoszczę się w środku na myśl, że nigdy już tego nie przeżyję, a przecież jestem młoda. Uważam że człowiek nie jest monogamiczny, no ale żyjemy w kulturze która wymaga tworzenie monogamicznych związków. Pod tym względem czuję się staro, gdy myślę że już nikogo nie pocałuję? Straszne.