Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ankieter

Motylek jest atrakcyjniejszy od bulki bo przynajmniej widac a to podnieca

Polecane posty

Gość gość ankieter

To chyba zazdrosne bulkownice wymyslily ze motyl jest be a bulka cacy. Tymczasem badania wykazuja ze jest dokladnie odwrotnie. W anonimowej ankiecie rozprowadzonej wsrod mezczyzn ponad 63% badanych opowiadzialo sie za wieksza atrakcyjnoscia tzw. motylka argumentujac to wlasnie tym ze jest on widoczny. Niestety linku nie wkleje bo zostaje uznany za spam. Wyguglujcie sobie sami.

Gość gość
Zgadzam się :)

Gość gość
Ja tez sie zgadzam. Bulki sa jak cipcie a nie cipki. Motylek? Umm! Pychotka!

Gość prawictwo pospolite 152
no raczej nie jest atrakcyjniejszy

Gość gość
pravik, debilu, ty to jesteś umysłowym impotentem i każdy w du/pie ma twoje pieprzenie

Gość gość
Bułki to dla małolatów. Mnie kręcą tylko duże wargi, wystające. Jest co pieścić.

Gość gość
Ta cip/a wygląda jak u niemowlaka :O Wolę lekkie, różowe motylki, mniam :)

Gość gość
@ gość dziś Bułki to dla małolatów. Mnie kręcą tylko duże wargi, wystające. Jest co pieścić. x Dokładnie w taki sposób myśli większość facetów. Dlatego nie wiem skąd się wzięła moda na bułki skoro motylki są bardziej eksponowane, bardziej kobiece, jest tam po prostu co pieścić. A w bułce wszystko schowane jak u dzieciaka, błeee

Gość gość
to sobie liż te fioletowe fafloki jak i ndyk ma na szyi smacznego Bułka lepsza

Gość gość
Badania nie klamia 63% - za motylkami 37% - za bulkami Wyguglujcie sobie.

Gość gość
te badania sa gowno warte , robione na kolesiach ktorzy nigdy bułki nie wiedzieli Bulka jest zawsze atrakcyjniejsza od motyla . Zawsze !

Gość gość
Fioletowego fafloka to ty masz zamiast mózgu, zazdrosna niedorozwinięta ci/po :D Ja najbardziej lubię "lekkie"motylki, i jakie "fioletowe"? :O Kolor warg akurat nie zależy od długości, można mieć bardzo krótkie, a mimo to ciemne, brązowe fuuuu, a można mieć lekko wystające i soczyście różowe mhmmm takie najbradziej lubię, ostatnio na szoł apie jedna miała taką cipuszkę, idealna po prostu...

Gość gość
ty akurat nie masz prawa głosu upośledzony praviku, całe życie podniecasz się jpg-ami, ponad 30-letni niedorobiony przegrańcu na utrzymaniu rodziców

Gość gość
Kawał ohydnego miecha wiszący między nogami???faktycznie podniecjace.. Bleeeee:-(

Gość gość
gość dziś Bulka jest zawsze atrakcyjniejsza od motyla . Zawsze ! x Tylko dla 37% badanych. Cała reszta 63% woli jednak motylka. Ja wręcz uwielbiam motylki :)

ja mam główne prawo glosu pierdoło , bo widziałem 2 mln gołych bab .. dlatgo mam doświadczenie i wiem jak powinna wyglądać idealna figura Ty nie masz prawa glosu pajacu , bo nie widziałeś 2 mln gołych bab .. Ja jestem ekspertem w gołych babach

jesli obejrzysz 2 mln gołych bab to dostaniesz prawo głosu .. Twój głos w tej chwili jest nieważny ..

Gość gość
kretynka myśli, ze każdy "motylek" to długi, zwisający "kawał mięsa" jak u indora :D widziała tylko te ekstremalne motylki (i to takie przerośnięte, przed operacją pewnie) i myśli, że każdy tak wygląda - debilka :D a lekki motylek przypomina piękną orchideę :)

Gość gość
Prawik, ale nie wiesz co jest fajniejsze w rzeczywistości ;)

Gość gość
prawictwo pospolite - ty debilu :O

Gość gość
prawo głosy maja ci co widzieli NA ŻYWO naga kobietę :D

Gość ROZSĄDZAM SPÓR
ROZSĄDZAM SPÓR Motylek czy bułka? Odpowiedź jest jedna - MOTYLEK! Kobietę bez motylka można porównać do kobiety z płaskimi piersiami. Niby ma piersi ale wycofane. Wiadomo, że płaskie są mnie atrakcyjne od tych wystających. To samo z motylkiem. Wystający motylek to rozkosz dla męskich oczu i ust!!!!!